Postupné stažení černé barvy

2.8.16 16:02

postupne stazeni cerne barvy

Ahoj. Zacnu od zacatku.
Cely zivot si barvim vlasy na cernomodrou od syossu. Pouzivala silikony, zehlila kazdy den, tak si dokazete predstavit jak moc znicene vlasy jsem mela. Rekla jsem dost, koupila si bezsilikonove pripravky, vitaminy a brazilskou masku. Vlasy po mesici vypadaji lepe, hlavne po tom keratinu. Moje vlasy mam svetle hnede asi mozna blondate fakt netusim. Mesic po poslednim barveni syossem se barva lehce vymyla do hnedozrzave, ale jen na par mistech u hlavy. Koupila jsem si tmave hnedou khadi hennu. K memu prekvapeni to chytlo do takove zrz hnede, ale jen u hlavy, konecny jsou stale cerne, na slunicku odlesky zrz. Nevadi nespecham. Ted po dalsim mesici mam v planu si par praminku vzit peroxidem a lehce promelirovat vlasy. Takove jemne prouzky. No a na to chci dat svetle hnedou hennu a na zbytek vlasu zase tu tmavou hlavne k odrostum. Nechci svetle vlasy jen je chci hnede, vim ze muzu ke kadernici, penize na to mam, ale nechci. Bavi me tyhle experimenty. A budu cekat az se ta zazrana cerna vymyje sama a mezitim hennovat. Ale pred tim nez zacnu peroxidem na tech par praminku, zajima me zkusenost ostatnich, jestli to vubec ma cenu, a chytne na to ta henna. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.8.16 16:12

Prikladam fotky pred hennovanim a po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.8.16 16:16

@KristinaKlima Ahojka :) ja som sla z ciernej na hnedu a popravde, viem, ze Ta bavi experiment s vlasmi ale radsej by som sa zverila odbornikom do ruk :) mozes si odpalit vlasy a bude Ta to mrziet :) inak..do roka som z ciernej bola blond a vlasy mam neskutocne zdrave a leskle :) Salon Gassi v Brne :) jemny peroxid, slo to pomalsie ale hovorim.. do roka som bola blond :) plus.. Este zlate rucicky kadernicky, zazracny Olaplex a Londa :) som neskutocne spoko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
2.8.16 16:17

Za mně máš super vlasy a víc Ti sluší ta henna :palec: :mrgreen: Já když jsem potřebovala zesvětlit a nebyl čas, tak jsem si koupila paletku, co bělí, no a natvrdo jsem si to nabarvila :mrgreen: U kořínků blond, prostředek zrz (ten jsem chtěla :mrgreen: ) a spodek tmavě hnědá,… no papoušek hadra :mrgreen: :mrgreen: :roll: Vlasiska jsem sestřihla a dobarvila, ale divím se, že je ještě mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 16:25

Tak to je super :) Mam stach z toho peridoxu, ale zas na to dam hned hennu a keratin tak by to poskozeni nemuselo tolik videt a chcci jen par melirku, fakt nevim jestli to zkusim, mozna zustanu jen u te henny a cekat :) ke kadernici fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 16:30

Dekuji :kytka: no prave ja chemicke barvy nechci uz ani videt. proto nechci ke kadernici a ani stahovat barvu(jen par praminku).. ta henna je uplne super na poprve mam to sice taky vselijake, ale pekne ztonovane. Naprosta spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
2.8.16 16:43

@KristinaKlima Ahoj, taky jsem měla vlasy obarvené na černou a modro-černou barvu, nakonec jsem to dala dolů až práškovým melírem s peroxidem. Výsledkem byla zrzavá barva a docela vysušené vlasy. Nakonec jsem stejně šla ke kadeřnici a ta mi na to dala oříškově hnědý přeliv, trefila se do mého původního odstínu, takže už se asi rok nemusím barvit a odrosty nebyly znát.. Kdysi jsem taky zkoušela hennu, ale bylo na ní psané, že se nemá nanášet, pokud byla použitá nějaká chemická barva. Myslím, že tam byl psaný odstup alespoň 3 měsíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 17:14

Y @Lena93
Ahoj no to ja jsem udelala tenkrat taky, hodila na to svetle hnedou, chytlo to krasne, ale ja asi nemuzu mit svetle vlasy, necitila jsem se v tom, tak jsem skoncila zase s cernou. Nad tou kadernici jsem dost premyslela
V praci dokonce dostavame poukazky tak o penize nejde, ale je mi lito kdyz jsem ted zacala vlasy vyzivovat jit ke kadernici na stahnuti barvy a nasledne obarveni a taky strach z toho ze se mi to libit nebude. Ty si to vyhrala ze se nemusis barvit to bych taky chtela, ale bohuzel ta svetla mi neslusi :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 17:47

@Mia21 tak zkus to co ja. Prestat se barvit tou paletkou. Pouzivat sampony bez silikonu. Az budes mit viditelne odrosty tak zacit s hnedou hennou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí