Postýlka 3v1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.23 03:50

postýlka 3v1

Ahoj holky, za chvíli se nám blíží zařizování pokojíčku a chci se zeptat zda někdo máte nebo jste měli postýlku 3v1(postýlka, přebalovák, úložný prostor), je jich hodně druhů, jste spokojení nebo by jste do toho třeba znova nešly? moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5655
16.10.23 05:48

Nemela jsem, ale prijde mi to jako blbost. Lepsi a praktictejsi pro me byla klasicka komoda z Ikey, prebalovaci nadstavec za 500 a zvlast postylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
16.10.23 06:26

Uvažovala jsem o tom, ale nakonec jsem ráda, že jsme to nepořídili, protože mimco moc dobře nedošlo a bylo třeba sundat postranicí a přirazit postýlku k naší posteli, což by s modelem 3v1 nešlo.

• Citovat
  • Upravit
34322
16.10.23 06:53
@Cullenova píše:
Nemela jsem, ale prijde mi to jako blbost. Lepsi a praktictejsi pro me byla klasicka komoda z Ikey, prebalovaci nadstavec za 500 a zvlast postylka.

Presne tak.
Normalni komodu nebo skrinku, na to prebalovaci podlozku s pevnym spodkem (treba tohle https://www.ajashop.cz/…-50-cm-bila/) a tu uplne nejjednodussi postylku.

Casto se stava, ze ti mimco skonci v posteli a postylka je uplne k nicemu, nebo sundas bocnici a prirazis ji k te velke posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22321
16.10.23 07:23

Ja mela prebalovak v koupelne na pracce. Jinde bych ho nechtela. Je to prakticke po myti dite hned prebalis, obleknes. Starsi dite jsem po stolici umyla, prebalila, oblekla na jednom miste. Kazdy to dela jinak a vyhovuji mu jine veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
16.10.23 08:10
@Lucie_Sx píše:
Presne tak.
Normalni komodu nebo skrinku, na to prebalovaci podlozku s pevnym spodkem (treba tohle https://www.ajashop.cz/…-50-cm-bila/) a tu uplne nejjednodussi postylku.Casto se stava, ze ti mimco skonci v posteli a postylka je uplne k nicemu, nebo sundas bocnici a prirazis ji k te velke posteli.

Presne. Nam syn spal v postylce prvni dva mesice. Pak jsem si ho vzala do postele, protoze jsem odmitala co tri hodiny jet kolotoc kojeni-uspavani-kojeni. Takhle jsem jen uprostred noci vytahla prso, ja u toho mohla pospavat, on se najedl, az mel dost, tak se pustil a spal dal. Spal s nami do roka a pul. Pak jsme sundali bocnici z postylky a mame ji ted prirazenou k nasi posteli. A jeste to tak minimalne rok bude, nez bude mit syn svuj pokojicek. (Aktualne ma 2 roky.)

Tohle jsou ale fakta, se kterymi budouci maminky nepocitaji - nebo spis nechteji pocitat :mrgreen:. Ja si taky rikala, jak dite se mnou nikdy v posteli spat nebude :lol:. Ach, ta naivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
16.10.23 09:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, za chvíli se nám blíží zařizování pokojíčku a chci se zeptat zda někdo máte nebo jste měli postýlku 3v1(postýlka, přebalovák, úložný prostor), je jich hodně druhů, jste spokojení nebo by jste do toho třeba znova nešly? moc děkuju

Máme. Postýlku, přebalovák, úložný prostor. Dá se z ní udělat velká postel a dvě poctivě skříňky, vytáhnou se sprucle. Po troše dobré vůle i druhá postýlka.
Ušetřilo nám to koupí komody. Všechno mám po ruce. Je ale dost vysoká. To bylo fajn tróza po cs. Má jiné rozměry matrace než běžná postýlka, je širší než běžná postýlka. Poslední snížení matrace je dost hluboko, malý člověk tam nedosáhne. Teda jo ale… Vůbec té koupě nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
16.10.23 13:19

@Oriseka já stejně tak na sušičce. Je hned vedle vany, mám po ruce vodu, utěrky, všechny krémy, plenky a potřeby. Neumím si představit přebalovací jinde kde není voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
16.10.23 14:46
@Švédka87 píše:
@Oriseka já stejně tak na sušičce. Je hned vedle vany, mám po ruce vodu, utěrky, všechny krémy, plenky a potřeby. Neumím si představit přebalovací jinde kde není voda.

Pro i obléčení si chodíte zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
16.10.23 17:15
@Atisia píše:

Já měla přebalovací pult na pračce v koupelně. Oblečení jsem si tam brala rovnou s sebou a navíc jsem tam měla jedno náhradní pro případ nehody. Pro oblékání po koupání je to mnohem lepší. Oblékneš dítě ve vytopené koupelně a ne v ložnici, kde je kvůli spaní logicky chladněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
16.10.23 17:23

Já u posledního dítěte žádnou postýlku ani neměla. Přebalovací pult jsem měla na sušičce, ale nějak ho stejně dramaticky nevyužívala a dítě přebalovala na sedačce. Všechny potřebné věci ( pleny, ubrousky, krémy, náhradní sadu oblečení, podložku jsem měla v kosíčku na komodě.

• Citovat
  • Upravit
3722
16.10.23 20:04

@Atisia teď už oblékám na gauči. Dřív jsem měla taky tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22321
16.10.23 20:19
@Atisia píše:

Ja to mela takto: Prebalovaci pult na pracce a byl tak velky, ze jsem tam mela i poskladany latkovy pleny a nejake dalsi serepeticky. Obleceni a dalsi propriety jsem mela v kapsari(Ikea), co byl taky poveseny v koupelne na zdi. Bylo tam myslim 12 kapes a tak jsem tam mela kapsu s bodyckama, ponozkama, trickama, teplakama, ctverci, kremy, separackama a kdovi, co jeste. V detskem pokoji uz jsem mela normalni detskou skrin se supliky, tyci atd. Tam byl zbytek obleceni a tu skrin doted uzivame(asi 8 let). Pote, co obe deti odrostli prebalovacimu obdobi jsem kapsar vyhodila(stal par kc). Takze vse potrebne jsem mela rovnou v koupelne a z koupelny uz slo dite oblecene. Neumim si predstavit prebalovat jinde nez v koupelne. Otirani mokrym perlanem a nebo pak sup do umyvadla nebo vany a umyt detskym mydlem a vodou. Vlhcene ubrousky jsem skoro nepouzivala nebo spis pak u starsich deti na myti na hristi nebo na cesty a tak. Ale kazdymu vyhovuje neco jineho. Ja ten prebalovaci pult pouzivala celou dobu. Latkove pleny bych nenandala spravne ve stoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí