Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, my jsme meli postylku pripravenou v hotelu, vetsina hotolu nabizi bezplatne pujceni postylky. Jinak jsme se vesli uplne presne na 20 kilo na osobu, ale veci jsme tahly zbytecne moc a golfky nam ani nevazili, na tech Honzik sedel a odevzdavaji se az pred letadlem.
Golfky se nezapočítávají do batožiny, odevzdáš je před letadlem, postýlku si můžeš zabalit do zavazadla, ale fakt skoro všude nabízejí možnost zápůjčky. My jsme v nouzi spali se synem na manželské posteli.
postýlku bych určitě nebrala, taky jsme dostali v hotelu půjčenou. Golfky už holky psaly..
iv-ka
Já taky uvažovala, že jí s sebou vezmu, ale nakonec jsme ji nechali doma a přežili jsme. Byli by nám postýlku půjčili, ale blbě by se nám vešla do pokoje. Do dvou let dítě lítá jako infant a nemá nárok na sedadlo a zavazadla (myšleno ten váhový limit). Od dvou už létá jako dítě a má nárok na sedadlo a zavazadlo. Kočárek se bere až k letadlu a neváží se.
Magrátka
Brali jsme s sebou postýlku a dokonce i jídelní židličku (Ikea). Do limitu jsme se vešli. Jak už bylo řečeno, kočárek se mezi vážená zavazadla nepočítá.
Martina
HOlky,dekuju moc. TEd teprve vybirame,kam vubec pojedeme,takze na tu postylku se musim zeptat.JEste jednou diky!!
Elena
Ahoj, mám jen jednu připomínku…
Letěli jsme loni v září, golfky nebyl problém s naložením (jak psaly holky), ale bacha, nám je dost otřesně odřeli. Doporučuju tedy buď nějaké staré, u kterých tě to nebude mrzet a nebo zabalit do nějakého obalu. Já osobně příště pokud ještě budou potřeba pořídím úplně ty nejjednodušší staruchy. ![]()
Dobře vyberte!
H. ![]()
AHojky,chtela bych se zeptat, brali jste nekdo do letadla cestovni postylku a golfky??Vesli jste se do toho limitu,tusim 20kg na osobu?
Planujeme v cervnu letet k mori s 2 letym synem, a je zvykly zatim spavat v postylce,tak bychom ji radi vzali s sebou,ale nevime,jestli se to vejde do toho limitu??Cestovali jste takhle nekdo?
Diky moc. ELena