posunutí MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
10.12.08 13:24

posunutí MS

Ahojky,

prosím o radu - beru antikoncepci Yadine.

Dobrala jsem jedno platíčko a začala bez přestávky brát další - je možné z toho druhého platíčka užít jen jeden týden??? To znamená brát pilule 4 týdny a pak přestávka a to načaté platíčko si nechat zase až budu potřebovat MS posunout třeba jen o týden nebo o dva???

Díky moooc za radu

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
10.12.08 13:53

Ahoj
ja teda brala jinou HA ale take jsem to tak delala.Pokud ta HA neni napr.trifazova tak by to nemel byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.12.08 15:12

Díky moooc za odpověď

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
10.12.08 20:54

mašulda,úplně v klidu to tak můžeš udělat,taky jsem jí brala a brala jsem jí i tři měsíce v kuse a bez problému :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.3.15 15:26

Domčinka

Ahojky beru antikoncepci Jangee a už jsem dlouho nevysadila růžové prášky takže je beru pořád v kuse a bílé prášky už jsem dlouho nebrala a stejně přišla ms a mám to už dlouho tak jsem se chtěla zeptat jak je to možné předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 13:43

Zdravim damy, potrebuji pomoc, v prosinci jedu na dovcu ale bohuzel to mam opet mit, nevite nekdo jestli se to da necim oddalit? pokusila sem si ted posunout tento cyklus ale nezadarilo se, me citrony me poprve zklamaly :,( poctive sem pila kazdy den a najednou sem to dostala proste poprve to nevyslo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1