Potah autosedačky 15-36 kg (materiál)

461
26.2.07 21:54

Potah autosedačky 15-36 kg (materiál)

Chci se poradit, jaký zvolit materiál potahu autosedačky. Většinou nabízejí buď bavlněný (se syntetikou) nebo mikroplyš. Ten mikroplyš je trošku dražší,m tak by měl být asi dobrý. Ale já se tak trochu bojím. Jestli bude příjemný i v létě, jestli se nebude vytrhávat, cuckovatět a tak. Napište mi prosím zkušenosti, máte někdo autosedačku z mikroplyše a jak jste spokojený? Moc děkuji za rady a vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
26.2.07 22:55

My máme Maxi Cosi Priory XP v sametu. Nevím, jestli je to mikroplyš.

• Já potah prala jen 1×, když se malý v sedačce počůral. I po 3 letech (teď přesně) vypadá nádherně. Fleky nějak samy mizí. Nemám důvod ke stížnostem.
  • Kamarádka má to samé, jen jinou barvu. Občas potah vypere. Nevím, co přesně znamená to občas, ale v nejvíce namáhaném místě (pod nožičkama) se jim už potah prodřel a mají tam záplaty.

… Sedačku používáme zhruba stejně často, my možná častěji.

Do bavlněného bych asi nešla, nezdá se mi dost odolný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
27.2.07 09:18

Potah autosedačky

Tak my máme taky autosedačku s mikroplyšovým potahem a rozhodně je daleko odolnější než bavlna. Když už se zašpiní, tak to jde krásně vytřepat a nebo otřít houbičkou a jednou jsem ho i prala, když se nám tam Anička pozvracela. Přežil bez úhony narozdíl od bavlněného potahu, který měla moje sestra a ten jí pustil barvy a trošku se přisrazil. Bohužel si myslím, že potit se bude dítko tak jako tak, protože i pod tou bavlnou je buď vrstva slaboučkého molitanu nebo vatelínu, aby byl dosed měkčí a to způsobuje, že se dítě zpotí. Já to řeším tak, že přes léto do sedačky vkládám bavlněnou plenu nebo tetra osušku tak, aby sahala od zadečku až nad hlavu a většinou mám ještě s sebou náhradní suchou, kterou měním, když cestujeme daleko (jezdíme přes 4 hodiny za babičkou a dědou :( ) a případně převlíkám i tričko, když jej má víc zpocené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí