Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
,jsem tu nová a říkám si jestli se někdo přidá… Mam pozitivní různý testy už tyden, a podle příznaků se nepletou…jen je dlouhá cesta ještě, zítra teprve budu volat doktorce o termín první kontroly.Tak jestli se někomu jako mě povedlo na poslední měsíc v roce, ráda pokecám.. Pěkný večer ![]()
Jsem na tom stejně, k doktorce bych měla jít v pátek, ale já se předčasně neraduju. Už jsme letos o jedno mimčo přišli, takže nějaká euforie se moc nekoná
@Pam12 píše:
Jsem na tom stejně, k doktorce bych měla jít v pátek, ale já se předčasně neraduju. Už jsme letos o jedno mimčo přišli, takže nějaká euforie se moc nekoná
To chápu ani já nemám euforii, je to začátek a jsem racionální, první týdny se může stát cokoliv..ale tak budeme doufat, že to proběhne tak jak má… Ono co má být to bude…z vlastních zkušenosti…držím ti palce, ať je vše ok v patek
![]()
Ahoj
, jsem na tom stejně. První pozit. test jsem našla dva dny před Vánoci, od té doby krásně sílí. Na utz jdu zrovna dneska, tak jsem zvědavá zda už bude něco vidět. Byla už jsem na jednom utz, ale asi zbytečně brzy. Držím palce! ![]()
@Křehulka85 píše:
Pridejte se na Facebooku do skupinky Srpňátka 2016
Ahoj
no vis já nemám fecebook, možná jsem trochu matrix ale nikdy jsem ho nepotřebovala alenmrknu tam
,Diky za echo.. ![]()
@Ejmuš píše:
Ahoj, jsem na tom stejně. První pozit. test jsem našla dva dny před Vánoci, od té doby krásně sílí. Na utz jdu zrovna dneska, tak jsem zvědavá zda už bude něco vidět. Byla už jsem na jednom utz, ale asi zbytečně brzy. Držím palce!
Ahoj ženo
tak gratuluji!
píšu z tel. tak T9 si skáče jak chce…já objevila tak 3 dny před Silvestrem, slabounkou čárku, zrovna jsem se cpala pizzou a myslela jsem si nic, testovala jsem potom po třech dnech a no a dnes poslední test se silnou čárkou jako kontrolní, tak jsem objednaná až na půlku ledna…jsem sice při zemi, ale snad to bude ok…
držím ti palec ![]()
@Gigilady Já jsem tomu taky pořád nemohla uvěřit.
a to jsem byla opravdu jak testovací maniak, moje spotřeba těhotenských testů byla příšerná!
Včera jsem byla na utz a byla tam malilinkatá tečka. Taky jdu v půlce ledna, na srdíčko. Doufám, že budeme spokojené těhule. ![]()
@Ejmuš píše:
@Gigilady Já jsem tomu taky pořád nemohla uvěřit.a to jsem byla opravdu jak testovací maniak, moje spotřeba těhotenských testů byla příšerná!
Včera jsem byla na utz a byla tam malilinkatá tečka. Taky jdu v půlce ledna, na srdíčko. Doufám, že budeme spokojené těhule.
no já si myslela že nic tento měsíc a jsem teda dost taky překvapená
…volala jsem doktorce a řekla mě že mám přijít až kolem 20.aby tam prej vůbec něco viděla
…což bude odpovídat začátku 6.týdne…jěště ditě nemám tak mám nervi jak to vše dopadne..zbytěčně jsem se vystrašila čtením těch všech příspěvků o tom jak se to může pokazit do 3.měsíce. lepší na to nemyslet a co bude, bude, samozřejmě se chovat jinak než předtím, že
beru listovku, tak uvidíme, dej vědět jak si dopadla ![]()
@Gigilady Ahoj, taky je to mé první mimi, ale po druhém utz, když už vím, že tam mimi je, tak jsem klidnější.
Taky jsem si přečetla různé komentáře tady, taky mě to dost vystrašilo. Kort, když jsem neměla ani žádné těhot. příznaky. Ze dne na den se to ale změnilo. Vadí mi snad uplně všechno, jsem náladová a ze všeho se mi chce zvracet. Takže co bych dala za to, kdybych žádné neměla.
Můžu vědět kolik ti je? ![]()
Tak my na včerejším UTZ dobrý, jsem 8 týden a fazole už má i srdeční akci.
@Ejmuš píše:
@Gigilady Ahoj, taky je to mé první mimi, ale po druhém utz, když už vím, že tam mimi je, tak jsem klidnější.Taky jsem si přečetla různé komentáře tady, taky mě to dost vystrašilo. Kort, když jsem neměla ani žádné těhot. příznaky. Ze dne na den se to ale změnilo. Vadí mi snad uplně všechno, jsem náladová a ze všeho se mi chce zvracet. Takže co bych dala za to, kdybych žádné neměla.
Můžu vědět kolik ti je?
se synem jsem prozvracela 6 měsíců, ted je to úplně to samý, za poslední týden 2,5 kg dole ![]()
lepší nic nečíst, se synem jsem nečetla nic a byla v klidu. Ale ted po tom předchozím potratu zas až tak v klidu nejsem
@Pam12 Jé, tak držím palce, ať je vše jak má být.
To mi raději ani neříkej, já doufam, že to zvracení přejde co nejdřív. Taky mám docela velký úbytek na váze, ze svých 63 kg jsem najednou skočila na 58. Tak jen doufám, že to nemůže nějak ohrozit mimi. Bereš nějaký vitamíny? Gigilady se tu zmiňovala o listovce, já beru Calibrum babyplan. ![]()
@Ejmuš píše:
@Pam12 Jé, tak držím palce, ať je vše jak má být.To mi raději ani neříkej, já doufam, že to zvracení přejde co nejdřív. Taky mám docela velký úbytek na váze, ze svých 63 kg jsem najednou skočila na 58. Tak jen doufám, že to nemůže nějak ohrozit mimi. Bereš nějaký vitamíny? Gigilady se tu zmiňovala o listovce, já beru Calibrum babyplan.
já se synem byla dokonce na 46 kilech. a jedla jsem jen pomeranče a rohlíky. žádný vitamíny nic, protože mi to nedělalo dobře. syn měl porodní váhu skoro 4,5 kila, takže neboj, úbytek váhy nemá absolutně žádný vliv na mimčo ![]()
@Pam12 píše:
já se synem byla dokonce na 46 kilech. a jedla jsem jen pomeranče a rohlíky. žádný vitamíny nic, protože mi to nedělalo dobře. syn měl porodní váhu skoro 4,5 kila, takže neboj, úbytek váhy nemá absolutně žádný vliv na mimčo
Teda, tak si asi bral syn vše jen pro sebe.
Jediný co mě ještě trápí je nafouklé bříško. Nevím co s tím. ![]()