Poradna duly
Jana Čurdová
K doktoru jdu v pondeli 14.12., to bych mela byt v nejakem 7.-8. tydnu, ted jsem 5. nebo sesty
Zakladatelka
Ja jdu 16.12. Uz se tesim ale myslim si ze jestw nic videt nebude budu teprve 6+1
Ráda bych se přidala dnes jsem byla na IUI a podle kalkulačky pokud to klapne porodím 29.8.2016. To by bylo fsjn moje první dcerka je 5.8. 2012 byla bych ráda kdyby to vyšlo a já měla srpňátko.
vám přeji ať vám vše dopadne dobře… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatim anonymne, hledam spolecne duse, ktere zjistily, ze by mely mit miminko v srpnu 2016. Rada s vami budu sdilet vse, co nam bude blizke
Ahojky, rada bych se k vám přidala. Včera jsem našla //
mě byc být 5 tt. Zitra jdu na potvrzení k Mudr. Musí dřív, protože jsem na brigádě v hospodě. A je to hrozně zakoureno. Takze dnes j naposled.Datm zatím vychází na 7.8. ![]()
@Mišičta píše:
Ráda bych se přidala dnes jsem byla na IUI a podle kalkulačky pokud to klapne porodím 29.8.2016. To by bylo fsjn moje první dcerka je 5.8. 2012 byla bych ráda kdyby to vyšlo a já měla srpňátko.vám přeji ať vám vše dopadne dobře…
Držím pěsti, kdy se to dozvíš?
Sdílet a anonymně…
No nic.
Já jsem 5+3, na kontrolu jdu v úterý.
@Mišičta píše:
@Monanecek cca 14 dni.
Tak držím pěsti, to uteče.
Holky jdu se pridat..toto dnes na testu a termin porodu dle kalkulacky 15.8. ![]()
Ahoj holky, zatim anonymne, hledam spolecne duse, ktere zjistily, ze by mely mit miminko v srpnu 2016. Rada s vami budu sdilet vse, co nam bude blizke