Poradna duly
Jana Čurdová
Holky super, az se budou vsichni ptat co cekame, tak proste lvicatko
.. porad vaham zda si nechat rict pohlavi ![]()
@cathrine025 Jojo, ten nejhezčí
teď aby u nás všech bylo vše v pořádku a dočkali jsme krásného, zdravého lvíčátka
![]()
Poradte, mame mit za 14dni vanocni vecirek a chystame se na motokary a lasergame.Co se tyka motokar, tak v tom nevidim problem, ale trosku se obaval te lasergame. I kdyz si budu davat pozor, budu se dost lekat. Myslite, ze to nemuze uskodit?
Holky, začla jsem odpoledne fest špinit. Na pohotovosti mě vyšetřil MUDr, ale nic na utz neviděl, sliznici mám jen 9 mm. Prý mi ani nemůže potvrdit, že jsem těhu…Vzali mi krev, zítra ráno si mám přijít pro výsledky.
Podle MS jsem 5+2, podle ovul testů je těhu o 2 dny mladší. Teď jasně pozitivní test doma, úplný dálnice
Ach jo, holky, jsem na nervy…
@kralovnicka uvidis,pripadne muzes odejit ne?
@DancaM jejda,no spineni je pry bezna vec, ale ja u dcery mela to same adali mi utrogestan, nejake cipky a ascorutin a musela jsem lezet. drzim palce at je to v poradku.
@kikouš88 já si určitě nechám už mám sice dva kluky ale já to prostě nevydržím… a porodit dalšího tak se snad rozbrečím
nemslím to zle jen ta touha po holčičce tu je… tak radši at jsem na to připravena ptz já holku beztak mit nebudu ale hlavne at je to samozdrejme zdrave a vše bez komplikací!!
@DancaM a kolik seš tedy dny od ovulace,?víš? já jsem s prvním byla od ovulky 22dni a videt to bylo… takze si mslim že je ještě nejspíš brzo..uvidíš co hcg
Holky, díky moc za podporu, jste zlaté!
Dnes jsem 21 dpo. Špinění tmavě hnědé, na výměnu slipovky, ale bez cucků..
@DancaM tak to bych byla klidna pokud to nebyla ceestva krev tak je to dobre. Hlavni je aby jsi byla co nejvoc v klidu. Dwj si nohy nahoru a klidne vino nebo cokoladu
@lpetra snažím se uklidňovat a neplašit, ale nějak se mi to nevede. Dvojka červenýho by mohla pomoct ![]()
@deny8 zítra ráno pro výsledky krve.
Já jsem nebyla u svý gyndařky, v úterý odpo neordinuje. Byla jsem na pohotovosti ve fakultce.