Poradna duly
Jana Čurdová
@Caroline07 ja mam jeste jeden no ale doufam ze uz dalsi nekoupim
@Alouette neukáže to čárku, ale plus nebo minus.. a ještě přiblížný týden těhotenství, třeba 2-3 tt
ale tedy zmizí to no.. a stojí to kolem 200,–
@lpetra taky mám poslední testík, tak možná pozítří ho ještě zkusím
protože ještě nemám úplnou dálnici, tak snad ještě víc zesílí.. už taky trošku blázním ![]()
@kikouš88 jojo to je pravda, nezůstane to tam
..já to do 18.12. taky snad nevydržím
hruuza to čekání pořád ![]()
@lpetra já tedy zatím první a zas tomu nemohu pořád uvěřit po takové době ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Zatím anonymně, jsem dnes 4+6, takže úplný začátek. Holky, hned jste volali dr? Já nevím jestli utz nechat až po Vánocích?
anonym Verča
Ahoj holky
Mohu se k vám taky přidat? Dnes jsem našla na testu //, zítra bych měla být 4+0 a termín porodu vychází na 16.8. Ale jsem pesimista, tak tomu nějak nemohu uvěřit, ale mám nakoupené další 3 testy, tak je určitě vyzkouším a budu doufat, že bude čárka sílit. Jinak by to bylo naše druhé, máme doma 16-ti měsíční holčičku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu se přidat? Zatím anonymně, jsem dnes 4+6, takže úplný začátek. Holky, hned jste volali dr? Já nevím jestli utz nechat až po Vánocích?
anonym Verča
Ahojky, gratuluji ke //
a ja jsem volala dr teď v pátek, což jsem měla dva dny zpoždění a pozitivní testík
A objednal mě na 18.12.
@Anonymní píše:
anonym Verča
Vitej
@cathrine025 píše:
Ahoj holkyMohu se k vám taky přidat? Dnes jsem našla na testu //, zítra bych měla být 4+0 a termín porodu vychází na 16.8. Ale jsem pesimista, tak tomu nějak nemohu uvěřit, ale mám nakoupené další 3 testy, tak je určitě vyzkouším a budu doufat, že bude čárka sílit. Jinak by to bylo naše druhé, máme doma 16-ti měsíční holčičku
Vitej a nebud pesimista
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat. Já jsem dneska 4+6. U doktorky jsem byla poprvé přesně před týdnem -den po vynechání ms se slabým testem (naměřili hcg 38) a dnes jsem byla na kontrolních odběrech, tak zítra uvidíme. Na ultrazvuku samozřejmě ještě kromě zvýšené sliznice nic nebylo. Musím to bohužel řešit hned takhle ze začátku, protože mám zdravotní problémy a už to dvakrát nedopadlo, tak doufáme, že do třetice všeho dobrého:)Přeji hezký večer:)!
@Alouette ja si ten clear blue test koupila a za me tedy super, hned jsem vedela, ktery jsem tyden a tim padem zjistila kdy jsme ditko pocali ![]()
@cathrine025 ahoj vitej a gratuluji. takze to budes mit obe deti sprnatka ze?