Poradna duly
Jana Čurdová
@DancaM drzim palce, ja jsem taky po revizi a zadarilo se nam po roce. Strach bude az do porodu, ale to zvladnem. Gratuluji
@lpetra, jéé tak to podle ms jsme stejně. To by jsem taky měla být dnes 6+0tt, ale podle ovulace jsem dnes 5+3tt.
Jsem zvědavá, kolik budu dle UTZ toho 18.12. jestli to bude sedět. ![]()
@DancaM píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.
Podle MS vychází termín na 10.8.2016. K doktorce půjdu až před Vánocema, až už bude vidět srdíčko. Z // máme s mužem obrovskou radost, v létě jsme o miminko přišli a teď se nám zadařilo hned po doporučené pauzeJe ve mně ale pořád dost strachu, nějak se pořád bojím radovat… Tak snad mě nakazíte
Danča
Jéé, já bych měla mít stejný termín pokud to dobře dopadne ![]()
Ahoj holky, tak já ve čtvrtek taky našla na testu dvě čárečky a podle kalkulačky mám TP 11.8. bude to naše druhé.
Ahojky holky, ráda bych se k Vám také přidala
dle kalkulačky termín porodu 7.8. 2016
k doktorovi jdu až 18.12., tak snad to vydržíím
po skoro dvou letech snažení, naplánovaném ivf na leden je to zázrak! Snad bude vše v pořádku. Jinak všem mooc gratuluji!! ![]()
@Caroline07 tenhle plastak mi koupil manzel, tak ho dostal opozdene k mikulasi ![]()
@kikouš88 tak to dostal ten nejhezčí dárek!
já jsem pořád přemýšlela, jestli si koupit ten digitální clearblue.. všichni to strašně chválí, ale asi je to škoda peněz.. vydržím už do toho 18. k Dr ![]()
Holky nechci vypadat jako blbec…ale k cemu jsou ty digitalni testy?
Ukazuje to neco jineho? Ja zkousela jen ty obyc Dr. Max (vidim jenom krasne silici carecku
) Diky
@Caroline07 me to odrazovalo z toho duvodu, ze to za cas zmizi..ja jdu k dr az 5.1. Se asi zblaznim do te doby