Poradna duly
Jana Čurdová
@lpetra dekuji,tobe taky gratuluji..
Vlastne vsem v teto skupine gratuluji, at nam miminka pekne rostou..
Ja jdu k dr az 5.1.to se asi nedockam, ale pres vanoce to alespon utece..
Ahoj holky, zakladatelka, jedna z vas byla mrzuta, ze pisu anonymne, tak bych to rada vysvetlila. ZATIM jsem anonym, protoze v rodine krome manzela o mem tehotenstvi nevi a dost kamaradek a znamych mi sem chodi, nerada bych, kdyby o tom vedeli driv, nez jim to reknu osobne (nekdy po 12tt). Snad je ted me jednani vic pochopitelne..
Vsem nove prichozim a prave zjistujicim tehotenstvi gratuluji a budu psat, co a jak, a nebojte, odtajnim se ![]()
Ahojte, ráda bych se k Vám také připojila, ale také zatím anonymně, rovněž tady mám spoustu známých. Termín porodu mi vychází na 8. srpna a doma už mám 2 holky ve věku 4roky a 21 měsíců. Na kontrolu jdu 22. prosince. A máte už nějaké příznaky. Mně je např. pořád tak nějak blbě, ale to jsem měla u obou holek, že jsem se problila do 12.týdne. H.
@Anonymní píše:
Ahojte, ráda bych se k Vám také připojila, ale také zatím anonymně, rovněž tady mám spoustu známých. Termín porodu mi vychází na 8. srpna a doma už mám 2 holky ve věku 4roky a 21 měsíců. Na kontrolu jdu 22. prosince. A máte už nějaké příznaky. Mně je např. pořád tak nějak blbě, ale to jsem měla u obou holek, že jsem se problila do 12.týdne. H.
Graruluji ja jdu 16 a to bude mit ma dcera rok
@lpetra Pocitam s tim, jen cekam, az se ozve vic holek, preci jen spousta to bude jeste teprve zjistovat. V soukrome skupine uz nebude problem s anonymitou ![]()
Dnesni test je krasne viditelna ale nejde mi to poradne vyfotit
Dle kalkulačky mám termín 12.8. a k doktorovi se chystám až po novém roce, jelikož jsem tedy přesně 4+0
@Berenike7 ja jdu uz 16.12 na pozdeji me uz doktorka objednat nechtela. To budu 6+1
Já u posledního těhotenství šla už v 7.týdnu a to mi řekla, že je brzy, záleží na doktorovi…