Poradna duly
Jana Čurdová
Holky klííííd.
Já jsem těhotná po čtvrté, mám dvě děti a stejně plaším jako by to mělo být první.
Asi je to normální.
Já mám druhou KO 18.12. a taky mi přijde, že to vůbec neutíká.
I když zítra a pozítří mám v práci celodenní školeni, tak to uletí, potom už je pátek a v sobotu máme celodenní firemní akci a v neděli jsme zvaný na oslavu a potom už jen 5 dní do KO. ![]()
Kolik vám je let? Budu tu asi nejstarší co?
Mě je 35, až se to narodí, už mi bude 36.
Jeee holky ja vam zavidim ty kontroly pred vanoci..me to utikat vubec nebude. Mam od vcera neschopenku, tak asi budu pect cukrovi.ted jede dcerka k babicce, tak se budu muset zabavit..
Jinak nove prichozim gratuluji ![]()
Ahoj holky muzu se pridat? 18.11. Jsme byli na IUI a zadarilo se carky sili… TP si myslim, ze budu mit cca 10.8. A na potvrzeni tehu jedu do CARu zitra ![]()
@Vlaďka28 - taky jsem těhotná po čtvrtý a mám dvě děti
A taky podobnej věk - teď 36, porod vychází na mých 37 ![]()
Verčo - MUDře jsem ještě nevolala. Žádný problémy nemám, jen jsem jednou lehce zašpinila, tak chci jít až na potvrzení srdíčka. Podle MS jsem dnes 5+2. Tak nevím, asi půjdu až nějak před Vánocema, jak to psychicky vydržím ![]()
Testů jsem si dělala už 5. Dvakrát Mamatest - ten měl tak slabounkou čárku, že ji muž ani neviděl. A ten stejný den odpoledne testy od Dr.Maxe - krásná růžová čárka. Na těch teď pozoruju sílení a ještě jeden tam mám, tak asi testnu zítra.
Holky, jak se vám teď v noci spí? Já jsem přes den příšerně unavená, mám pocit, že usnu ve stoje. Ale v noci se budím, převaluju, nejde mi spát…
@DancaM mamatesty stoji za houby. Ja jsem potreti tehotna a mam jedno dite. Bude mi 30. Spi se mi celkem dobre ale chodim si odpoledne zdrimnout s dcerou.
@DancaM, tak to je dobrý!
To to máme opravdu skoro nastejno.
Já jsem včera večer zkusila předposlední test max co mám doma a testovací čárka naběhla okamžitě, daleko dřív než kontrolní.
A už nemá kam sílit.
Ten poslední si nechám na příští pátek než půjdu na KO. Udělám si ho už jen tak pro radost. Já jsem dnes dle ms 6+1, ale dle ovulace teprve 5+4. Jsem zvědavá jak bude odpovídat prďole. ![]()
@lpetra já mám taky mamatesty a čárka mi sílí úplně minimálně
asi zkusím koupit nějaké jiné testy…
@lpetra Ahoj, dě
kuju za přivítání, tak dnes čárka sílí, tak jsem klidnější
@kralovnicka Jj, chtěli jsme i druhé dítko letní, u prvního nám to vyhovovalo, tak jsme rádi, že se zadařilo. Budou to dvě lvíčata ![]()
@cathrine025 to je dobre. Ja mam uz dálnice tak mi uz nema kqm silit. No 16.12. Bude dlouhy den nejdriv v 10:30 kontrola a pak mala narozeninova oslava dcery
@aallddzzaa Já mám taky mamatesty, čárka trošku sílí, ale chtěla jsem mít jistotu, tak jsem koupila i ten digitální. Jsou jen dražší, u prvního mě stál přes 200 kč, ale teď jen 100 kč, ale jsem jistější ![]()
@Vlaďka28 Mě je 28, rodit bych měla v 29.
Ahojte
tak já jen náhodou nahlídla jestli už někdo nezaložil diskusi, přiznám´se, že jsem stím vůbc nepočítala
Taky bych se ráda připojila. Termín porodu dle kalkulačky mi vychází na 15.8..K mudr jsem ještě nevolala, přijde mi to brzy??!!Plánuju ještě v pátek zkusit znovu testík a kdyžtak mudr brnknout příští týden ![]()
@lpetra Já koupila i digi test, u nás v lékárně mají totiž jen mamatesty nebo digitální a ty mamatesty nejsou podle mě tak dobrý. Já jsem teda teprve 4+0. Kontroly před Vánocema závidím ![]()