Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9854
8.12.15 07:11

Holky klííííd. :mrgreen: Já jsem těhotná po čtvrté, mám dvě děti a stejně plaším jako by to mělo být první. :lol: :mrgreen: Asi je to normální.
Já mám druhou KO 18.12. a taky mi přijde, že to vůbec neutíká.
I když zítra a pozítří mám v práci celodenní školeni, tak to uletí, potom už je pátek a v sobotu máme celodenní firemní akci a v neděli jsme zvaný na oslavu a potom už jen 5 dní do KO. :mrgreen:

Kolik vám je let? Budu tu asi nejstarší co? :think: Mě je 35, až se to narodí, už mi bude 36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
8.12.15 07:39

Jeee holky ja vam zavidim ty kontroly pred vanoci..me to utikat vubec nebude. Mam od vcera neschopenku, tak asi budu pect cukrovi.ted jede dcerka k babicce, tak se budu muset zabavit..
Jinak nove prichozim gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
8.12.15 08:36

Ahoj holky muzu se pridat? 18.11. Jsme byli na IUI a zadarilo se carky sili… TP si myslim, ze budu mit cca 10.8. A na potvrzeni tehu jedu do CARu zitra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
8.12.15 08:43

@Vlaďka28 - taky jsem těhotná po čtvrtý a mám dvě děti ;-) A taky podobnej věk - teď 36, porod vychází na mých 37 :roll:

Verčo - MUDře jsem ještě nevolala. Žádný problémy nemám, jen jsem jednou lehce zašpinila, tak chci jít až na potvrzení srdíčka. Podle MS jsem dnes 5+2. Tak nevím, asi půjdu až nějak před Vánocema, jak to psychicky vydržím :-)

Testů jsem si dělala už 5. Dvakrát Mamatest - ten měl tak slabounkou čárku, že ji muž ani neviděl. A ten stejný den odpoledne testy od Dr.Maxe - krásná růžová čárka. Na těch teď pozoruju sílení a ještě jeden tam mám, tak asi testnu zítra.

Holky, jak se vám teď v noci spí? Já jsem přes den příšerně unavená, mám pocit, že usnu ve stoje. Ale v noci se budím, převaluju, nejde mi spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
8.12.15 09:03

@aallddzzaa ahoj vitej a gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
8.12.15 09:06

@DancaM mamatesty stoji za houby. Ja jsem potreti tehotna a mam jedno dite. Bude mi 30. Spi se mi celkem dobre ale chodim si odpoledne zdrimnout s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
8.12.15 09:14

@DancaM, tak to je dobrý! :mrgreen: :palec: To to máme opravdu skoro nastejno.

Já jsem včera večer zkusila předposlední test max co mám doma a testovací čárka naběhla okamžitě, daleko dřív než kontrolní. :mrgreen: A už nemá kam sílit. :pankac: Ten poslední si nechám na příští pátek než půjdu na KO. Udělám si ho už jen tak pro radost. Já jsem dnes dle ms 6+1, ale dle ovulace teprve 5+4. Jsem zvědavá jak bude odpovídat prďole. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
8.12.15 09:36

@lpetra já mám taky mamatesty a čárka mi sílí úplně minimálně :nevim: :nevim: :nevim: asi zkusím koupit nějaké jiné testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cathrine025
8.12.15 09:39

@lpetra Ahoj, dě :lol: kuju za přivítání, tak dnes čárka sílí, tak jsem klidnější

• Citovat
  • Upravit
cathrine025
8.12.15 09:41

@kralovnicka Jj, chtěli jsme i druhé dítko letní, u prvního nám to vyhovovalo, tak jsme rádi, že se zadařilo. Budou to dvě lvíčata :lol:

• Citovat
  • Upravit
7731
8.12.15 09:46

@cathrine025 to je dobre. Ja mam uz dálnice tak mi uz nema kqm silit. No 16.12. Bude dlouhy den nejdriv v 10:30 kontrola a pak mala narozeninova oslava dcery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cathrine025
8.12.15 09:47

@aallddzzaa Já mám taky mamatesty, čárka trošku sílí, ale chtěla jsem mít jistotu, tak jsem koupila i ten digitální. Jsou jen dražší, u prvního mě stál přes 200 kč, ale teď jen 100 kč, ale jsem jistější :)
@Vlaďka28 Mě je 28, rodit bych měla v 29.

• Citovat
  • Upravit
776
8.12.15 09:49

Ahojte :) tak já jen náhodou nahlídla jestli už někdo nezaložil diskusi, přiznám´se, že jsem stím vůbc nepočítala :) Taky bych se ráda připojila. Termín porodu dle kalkulačky mi vychází na 15.8..K mudr jsem ještě nevolala, přijde mi to brzy??!!Plánuju ještě v pátek zkusit znovu testík a kdyžtak mudr brnknout příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cathrine025
8.12.15 09:51

@lpetra Já koupila i digi test, u nás v lékárně mají totiž jen mamatesty nebo digitální a ty mamatesty nejsou podle mě tak dobrý. Já jsem teda teprve 4+0. Kontroly před Vánocema závidím :lol:

• Citovat
  • Upravit
cathrine025
8.12.15 09:52

@merli Ahoj, tak to jsi o den napřed, já má termín 16.8.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex