Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cathrine025
8.12.15 17:30

@DancaM Držim palce, ať zítra dopadne krev co nejlépe :) Já jsem měla být u prvního těhu už 6+5 a nebylo nic vidět, tak si mě pozval o 14 dní déle a už bylo vidět vše, co tam má být. Nakonec řekl, že jsem musela otěhotnět na poslední chvíli a že se celé těhotenství budeme řídit podle výsledků z ultrazvuku, tak jsme byli furt o 14 dní mladší.
@Caroline07 Přesně tak, moc nám to všem přeju :palec:

• Citovat
  • Upravit
108
8.12.15 18:15

AHoj holky,

já se s vámi musím bohužel rozloučit:( Bioche, ické těhotenství. Takže ani do třetice:(Sice to bolí, ale nevzdáme to. Mějte se krásně a ať se daří.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
8.12.15 18:17

@lpetra no radši nakonec žádný, i když chuť by byla, ale strach mi nedá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
8.12.15 18:18

@NelCaP to je mi líto. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.12.15 18:21

@NelCaP co to znamena? ze se miminko neuhnízdí? :( a jake bli testy? vyrazne pozitivni??nebo malo? je mi to moc lito @DancaM tak s drz jsem zvedava co krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.12.15 18:22

Holky nemůžete mi sem někdo hodit fotky testiku? vzdy se tim uklidňuju ze je vse ok… jednou jsem mela mimodelozni a tam to moc nesílilo… moje testik zde poslední je dneska snad je vse ok ale není mi vůbec spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
8.12.15 18:26

@deny8 proto ja udelala testu jen par, dohromady asi 4,a kazdy jinou znacku aby me to nerozhodilo, ze to sili pomalu nebo nesili. Dalnici mas krasnou, tak uzivej ze je ti zatim dobre, spatne ti muze zacit byt az klidne kolem 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.12.15 18:35

@kikouš88 jo to je fakt to je treti tehotentvi a ja to prozivam jako poprvé :D všude se pise k zacinji nevolnoti…a ja nic akorát dneska poboliva břisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
8.12.15 18:44

@NelCaP To mě moc mrzí… Opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
8.12.15 18:55

@deny8 sílí krásně bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.15 19:19

DancaM - vůbec se nestresuj. Já když čekala druhou dceru, tak v 6. týdnu taky nebylo vůbec nic vidět, do toho jsem začala strašně krvácet, že jsem si myslela, že jsem potratila a za 14 dní u doktora už byla malá vidět a tlouklo jí srdce. A u první jsem začala taky v 6. týdnu špinit, jela jsem na pohotovost, dostala Utrogestan a klidový režim a vše dopadlo dobře.
Jinak mně je blbě už víc jak týden, hlavně ráno je to drsné a určitě bude hůř…, teď je mi blbě dřív než u obou dcer.
A já si teda udělala 2 těhotenské testy a víc jich ani nedělám. Stejně mám snad všechny těhotenské příznaky, takže je to v mém případě zbytečné.
Ještě se chci zeptat holek, které už taky čekáte třetí dítě, nepřibíráte už nebo nejste takové nafouklejší?

• Citovat
  • Upravit
269
8.12.15 19:31

@lpetra no dekuji rave zjistuji ze silit muze i u mimodelozniho : D proste musim počkat :jazyk: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.12.15 19:32

Já čekám třetí ale jsem v zacatku takze nepribiram a nafoukla jen když se prejim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
8.12.15 19:58

@deny8 pri druhem tehu, ktere skoncilo revizi v 9tt mi ty carky taky krasne silily..tim te nechci strasit..musime si briska hladit a uzivat si to. Nic zleho se NEstane!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
8.12.15 20:19

Holky z vlastbi zkusenosti si myslim ze to zena vyciti kdyz neni neco s miminkem ok. Pri prvnim twhotenstvi jsem se furt u manzela dozadovala aby rikal ze to bude v poradku a ja stwjne uvnitr vedela zene. U dcery jsem se bala ale vnitrne jsem vedela ze je to ok stejne jako ted. Bojim se ale nějak citim ze to bude jak ma byt snad se nepletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí