Poradna duly
Jana Čurdová
Holky..to je proste fakt des..nejdriv se bojime aby to bylo v děloze… apk se bojime jestli bude
. ale o srdičko se bojime cele tehu… pak se bojime jaky bude screning ve 12tt… porad jen odbery a strach… ![]()
@deny8 píše:
Holky..to je proste fakt des..nejdriv se bojime aby to bylo v děloze… apk se bojime jestli bude. ale o srdičko se bojime cele tehu… pak se bojime jaky bude screning ve 12tt… porad jen odbery a strach…
No a až se nám to narodí, tak se stejně strachovat nepřestaneme
![]()
@Alouette tak tak…ale do te první kontroly je to hrozny..a pak první screning
Tak ja nastesti zadne nevolnosti zatim nemam, ale prsa porad rostou uz 2 cisla hore!!!Jinak ale z pracovniho tempa nepolevuji, ted pred koncem roku je toho vzdy nejvic, takze v praci sedim od rana do vecera.Uz se tesim na vikend az se vyspim.
@Alouette jjmuz je to strach na cely zivot. Ale krasny strach ![]()
@lpetra Ahoj mohla bych se prosim pridat do vasi uzavrene skupiny
? Dnes jsem nasal // a TP vychazi na 16.8. 2016 jestli vse pujde dobre.
@Vlaďka28 ja ted v listopadu oslavila 37, takze neboj, nejsi nejstarsi ![]()
@cathrine025 jj, zrovna to procitam stranku po strance pekne od zacatku. Chci pockat na uzavrenou skupinu a pak napisu vic a hlavne je to teprve uplny zacatek, takze jsem opatrna.
P. S. uz mam doma taky dve lvicata
a k tomu manzel lev a tohle by bylo treti, no nevim nevim(planovala jsem raka
, ale to neklaplo)
Ahoj holky. Ráda bych se k vám ještě přidala. Včera jsem byla na první kontrole a nyní jsem 6+3. Doma už mám 18měsíční ďáblici ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Termín porodu mi vychází někdy na polovinu srpna 2016 a bude to naše druhátko
. Máme ještě 2,5 letou holčičku. K doktorce budu volat zítra, tak uvidím na kdy mě objedná.