Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, můžu se taky přidat. Já bych podle poslední menstruace měla mít termín 15.8.2016, ale bojím se bojím. Zatím snad všechno OK, ale byla jsem těhotná v červenci a potratila jsem, nebo to odešlo s druhou menstruací v srpnu
Takže se bojím, aby se to neopakovalo. Nejdřív jsem říkala, že se mezi těhulky hlásit nebudu, ale potřebovala jsem si vylít
Pořád se kontroluju, jestli nekrvácím. Měla jsem hezkou druhou čárku už čtyři dny před menstruací a v den menstruace byla už silnější, zatím jsem to nedostala, ale nemám testík, abych se znovu testla. Jen mi přijde, že mě už přecházejí ty těhotenský příznaky. Prsa nic, trošku tlak v podbřišku mám, ale taky nic moc, vůbec si nepřijdu těhotná
Už aby byl leden a já věděla, na čem sem. Posledně jsem začala krvácet týden po pozitivních testech. Dneska je to taky týden od prvního pozitivního testíku, tak doufám, že se prďolka bude držet.
@DancaM panebože!!! to snad ne!!! hele kdy byla ovu víš? a to testy normál sílily?
@DancaM proimte muzes sem pak hodit testiky rada bych je videla! mela si ulne silnou čárku??
@DancaM to je mi moc lito. Drz se… Kdyz si budes chtit ulevit. Napis sem pa pa ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Jsem 6+0, termín 4.8. ![]()
Holky, zakladatelko a co kdybychom to tu uzavřely a mohly si opravdu psát všechno co chceme? ![]()
@deny8 Testy vyfocený nemám, ale čárka byla normálně silná. Hcg stoupalo normálně, dnes jsem měla přes 1000. Ovulka asi 17.11.
Moc dík všem za podporu a opatrujte se ![]()