Poradna duly
Jana Čurdová
Dekuju
. Doufam, ze I ostatni maminy, ktere mely jit dnes na kontrolu jsou I s mimisema ok ![]()
Ahojky těhulky
doufám že v úterý mi Dr potvrdí že jsme do nově nastěhovaného domečku dostali ten nejkrásnější dáreček
dnes 16 den po poz ovu testu ![]()
@Zuzi_V píše:
Taky bych prosila přidat do soukromé skupinky zde na emimi
Včera 14dpo a první pozitivní testík a dneska se to potvrdilo dalším, tak snad
tak to jsme na tom podobně
kdy půjdeš k Dr?
@Suzi89 nech se přidat do uzavřené skupinky zde na emiminu, těším se tam na tebe ![]()
@Zuzi_V píše:
@Suzi89 nech se přidat do uzavřené skupinky zde na emiminu, těším se tam na tebe
a kde vás najdu? ![]()
Ahoj holky, jsem 5týden a ráda bych mezi vás do soukromé skupinky, předem díky
Ahoj
Můžu taky poprosit o pozvánku do uzavřené skupiny? Jsem teď 5 tt, a zatím to rozdýchávám ![]()
Ahojky, mohla bych se pridat? Jsem po inseminaci 20.11. a dve carky. Do caru jdu na prvni UTZ 22.12., tak uvidim, jestli je vse v poradku. To bych mela byt 6+1 tt. Termin porodu podle kalkulacky na netu mam 14.8.2016. Doma mam jeste dva rostaky a stale zkousime tu holcicku. Mam posledni pokus, bude uz 3. sc, tak jich vic mit ani nemuzu. Jinak je mi 30 a manzelovi 35
Az bude chvilka, tak si Vas doctu, kazdopadne vsem gratuluji ke // ![]()
Juu, te uzavrenou skupinku? To by bylo super, mam tady zname. Muzu tedy poprosit o pozvanku? Dekuji
Ahojky mohla bych Taky poprosit o pozvánku? Jsme 7+2 a termín porodu 4.8.
děkuji moc
![]()
Ahoj děvčata! Ráda bych se přidala…jsem po spontánním potratu v srpnu (6tt) a nyní podle MS 6+3tt v pondělí jsem byla na kontrole, protože sem měla šílené křeče v břiše. A Dr. potvrdila že mimi je tam kde má…teda vlastně jsou tam mimi 2
v úterý 22.12 jdu ma kontrolni utz snad už budou i ![]()
@Petulka21 je dvojčátka to je krása i když my dvojčátkům říkáme s manželem příliš mnoho štěstí najednou
![]()