Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
Kdo chce, tak je uzavrena skupina na fb https://m.facebook.com/…734874257896?…
klidně bych se přidala ale už jen ta fotka tam dost naznačuje takže jedině až tak za měsíc ![]()
@zoviad fotku mazu..dal ji tam nekdo ze clenu, nevsimla jsem si, ze je to verejne.
Ahoj holky tak se taky snad můžu přidat termín podle kalkulačky vychází 26.8 dnes jsem byla u dr tak mám potvrzeno i srdíčko už tluče příští týden jdu ještě jednou - pry už se to bude dát lépe změřit jinak dneska 6+4 ![]()
Ahoj, jsem tady poprve. Ale, koukam na nazev diskuse a u me to vypada, ze bude taky kolem srpna. Jeste jse, nebyla, u Dr. Test pozitivni, delala jsem si ho nekolikrat ( po vynechani menstr. hodne slabounka carka, ale asi 4.test byl krasne jasny
k doktorovi jdu 19.1. Driv to nejde, tak snad bude vse ok. Ted jsem lehce nachlazena ![]()
Ahoj holky, všem gratuluju.
Mně TP vychází taky na srpen, zatím na 12.8., teď jsem 7+4, takže bych se k vám ráda přidala.
Držím nám všem palce ![]()
Ahoj, rada bych se k Vam pridala, mam TP 2.8., 27.1. Jdu na screening… Je to moje prvni tehu, tak sem ze vseho trosku vyjukana ![]()
Ahoj holky, jestli nevadí můžu se přidat k vám? čekám své třetí a termín máme 23.8.
měl by někdo zájem o uzavřenou skupinu?
@mimi82 tak to je paráda, já mám jistý třetí císař takže předpokládám kolem 16.8. to snad budu mít za sebou ![]()
Ahoj holky ktera chcete pridat do soukrome skupiny tady na emiminu tak mi napiste zpravu
Ahojky tak po skoro dvouletém snažení se zadařilo
termín my vychází 15.8.