Poradna duly
Jana Čurdová
@VendulaM jeee tak to máš jako Já
. Zatím dle PM 6.8. tak uvidíme co mi řekne na kontrole na konci ledna
.
@1Niki já to mám podle ultrazvuku, PM se nemůžu řídit, měla jsem ji hrozně nepravidelnou
já jdu na kontrolu příští úterý, už se na to těším ![]()
@Vlaďka28 píše:
@1Niki, na screening mi brala 1 ampulku.
Tak já jsem po odběru a brali mi 4 zkumavky. Ale dobrý…nesložila jsem se tam
. Pak mi ještě změrila velikost miminka a má už 33mm ![]()
@1Niki, super.
Tak to ti ale nebrali krev jen na screening, ale i na něco jiného.
Mě bral minulý úterý můj dr. na gyndě 4 zkumavky krve a na ten screening mi ve čtvrtek brala sestřička jen 1 zkumavku. ![]()
Ahoj holky, ja mam termin 13.8. Zitra mam prvni ultrazvuk tak uz se tesim. Uz par dni me hlavne navecer boli zebra hned pod prsama. Cetla jsem ze se zebra roztahuji. Taky vas to nekterou zlobi? Je to dost neprijemne.
Ahoj holky, tak uz ve stredu… jak ja se tesim… na prukazku… mala ta mi porad chodi a hladi brisko ze tam ma svoje miminko… no uz se tesim az si tady budeme davat fotky s tema poradnejma pupikama…:-)
AHoj holky, vidím, že většina z vásjezdí na krev na screening dříve, já jdu v jeden den na vše a hned bych měla mít výsledky, předtím jsem to taky měla na dvakrát, ale nechci se z práce uvolnovat tak často. Jinak už nešpiním, tak snad se druhý váček vstřebal, uvidím vše až 2. 2. na tom screeningu, je to dlouhé čekání. Ráno stále zvracím, přes den mě natahuje, ale práci zvládám, tak snad to tak zůstane. ![]()
Ahoj vsem, rada bych se pridala a rovnou se i zeptala jestli je tu nektera z Brna? Ja mam termin 22.8.
@Gabrielka S. ahoj vítej, termín mám stejný, ale z Brna nejsem ![]()
Jee gratuluju
ja uz doma jedno mam, ale male v breznu bude pet tak si malinko pripadam jako prvorodicka… tolik veci se zmenilo a tech miminkovskych a tehu vychytavek
ale na ty nesnesitelny nevolnosti stale nic ![]()
Zdravím, ráda bych se přidala, termín máme 1.8.
Čekáme druhé, starší bude mít v dubnu 3. Jo a sice nejsem z Brna, ale do Brna to mám hodně blízko…
Ahoj Bleska33.To tedy asi budes v Brne rodit ne? Jinak te vitam ![]()