Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabrielka S. ahoj, měla bych mít termín jako ty ale i kdyby ne tak stejně pujdu na předem domluvené cs, jinak v Brně nebydlím ale také to nemám daleko ![]()
Ahoj Zoviad.Ja budu mit taky planovany cisar pokud tedy opet neporodim predcasne, snad ne no
.Jinak jsem na rizik. Takze jdu na obilny trh, uz jsem tam rodila malou a byla jsem moc spokojena s chovanim personalu tak snad budu i ted.
Ahoj holky, uz se mi blizi screening a kontrola, uz sem z toho cela nervozni, na posledni kontrole jsem byla 22.12. A prijde mi to nekonecne dlouhy… Rikam si blbosti, jako sem stale tehotna? Je vsechno v poradku? Uz z toho trochu silim ![]()
Jj to znam
taky mam obcas takovy myslenky.Ale jasne ze je vse v poradku ![]()
@Terik88 Ahojky, neboj, taky šílím
Ale někdy se přistihnu, že si řeknu, že s tím stejně nic neudělám a co bude to bude, já byla naposledy 29.12. a teď musím ještě pár dní počkat, kolik jsi tt?
@cathrine025 to mas pravdu
jsem na konci 12teho tydne a 27.1. Jdu na ten screening, tak uz odpocitavam dny
kdy jdes na kontrolu?
@Terik88 Tak to máš termín na začátku srpna, že. My bychom měli rodit okolo 16.8. Já jdu 1.2., po 5 týdnech, ale u dcerky jsem čekala 6 nebo 7 týdnů.
@cathrine025 jo jo, zatim je predpokladany termin 2.8.
fakt? To je fakt sileny takova doba…uz se tam fakt tesim, az zase uvidim, ze je vse jak ma byt a dostanu konecne i prukazku ![]()
Prukazku? Ty jeste nemas tehotenskou prukazku? Nevim jestli jsem to spravne pochopila teda, ja jen ze mam tehu prukaz od 7tt kdy bylo srdicko na utz.Ja byla na kontrole dnes a prvni odber krve mam za sebou. Kontrolu mam az za tri tydny coz je pro me taky dlouho a nemam rada ty velky rozestupy.Zase si, ale rikam ze je lepsi jit za dlouho a v klidu, nez mit nejaky problem a muset jit driv.16.2. Mam vysetreni na prenatalni klinice a na to se tesim, ale i se toho hrozim. Proste doufam, ze vse bude v poradku a mimi nebude mit zadny VVV… to je strasak ted c.1.
@Gabrielka S. Prave, ze nemam, rekli mi, ze vse ok, srdicko bije a ze po screeningu se mam zastavit a daji mi. prukazku, taky mi to prijde pozde
Odbery mi uz take brali a taky se tesim a zaroven bojim, aby bylo vse oka ![]()
@Terik88 Není to pozdě, je to dle zvyklosti dr. Také jí ještě nemám, pokud bude vše ok, tak bych jí měla dostat v 11+6tt, u dcery jsem jí dostala až v průběhu 14tt. Takže klid ![]()
Holky tak ja nevim v pátek jsem začala trochu spinit…v sobotu jsem jela k dr-odlucujici se placenta…a nemohl najít srdecni akci..něco tam blikalo ale říkal že je ti asi můj pulz…urvana jsem jela domů s tím ze ještě pro jistoutu na ultrazvuk…dnes jsem byla od rana zle, strach konec???dr vysetruje placenta drzi zase z5 srdíčko tluce
ale:/ pomalu:(dr měl poznámku uz minule ze tluče pomalu A do toho je malinký a to tak ze minulý týden mel byt 7+3 ale byl 6+3 a ted po týdnu 6+4 :/ verim mu ze to zvladneme dr rikal ze se to mnohokrat srovnalo…tak doufam
mate nekdo podobnou zkusenost? Díky holky teď jdu ve ctvrtek k jinému dr
Tak takovou zkusenost nemam.Me teda kdyz jsem cekala malou porad vsude rikali ze je mensi nez by mela byt ze tam lita tyden a strasili me vsemoznyma VVV ale nakonec mela jen zuzenou aortu a nedomyk. chlopne. Dle me z duvodu atb v 8tt skrze anginu.