Poradna duly
Jana Čurdová
Výtok jsem měla taky, na průlomu 8-9tt byl slabě hnědý v termínů menstruace, nato jsem nasadila na týden ascorutin a na kontrole to pak bylo všek ok ![]()
Ja ho dostala pro jistotu ale delal mi tak zle ze jsme museli vysadit.Mela jsem tak silne nechutenstvi a zvraceni ze jsem do sebe nedostala ani vodu…jeste ted se z toho dostavam. A to i kdyz jsem ho uzivala vaginalne…dle me to nema vliv jde o to ze se ten hormon vstreba a pak to dela neplechu.Mrzi me ze ho nemuzu…je lepsi mit takovou pojistku ale uz me hrozili kapacky
Mě bylo po utrogestanu špatně jen ze začátku, ale po pár dnech jsem v poho. Tedy až na ty nálady…to je děs. Také ho beru jen jako pojistku a snažím se na něj pohlížet POZITIVNĚ
![]()
Gabrielka S. Ano, ano, minule to byl Obilňák, tak pokud to půjde, asi pojedeme zase tam.
@zoviad špatná zkušenost z Boskovic? Moje kamarádka tam na ně nedá dopustit… a asi další tři holky taky volily Boskovice… zajímavý, co člověk, to názor
@bleska33 noo já znám asi 10 lidi co by tam už nešli, jde ale o to že pokud máš porod bez problému tak jsou v pohodě, jakmile jsou komplikace tak je to mazec, já rodila kvuli nim 31 hodin a až jsem omdlívala tak jsem skončila akutní cs
@Gabrielka S. to je, a proto pujdu jedině na obilňák kde mám segru a budu vědět že je to tak nějak „protekční“
@zoviad tak to je mazec :/ No je fakt, ze o nikom, kdo by mel neco neobvykleho nevim… ja na obilnaku byla celkem spokojena a urcite tam pujdu i podruhe, i kdyz vyhrady bych mela… ale to asi bude vsude neco ![]()
@zoviad a sestra je na obilnaku jako co? Jako porodni asistentka nebo doktorka?
@Gabrielka S. ona nedělá přímo na porodním ale zná se tam s každým, ona je u těch horších věcí (rakoviny spodku a tak)
Aha.No to pred ni smekam.To je prace kterou bych nezvladla delat.
@Gabrielka S. ani mi nemluv, občas když slyším co tam mají za případy, tak je mi do breku
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Před týdnem jsem na testu našla dvě dálnice a dnes na kontrole mi bylo sděleno že jsem už v 9tt
TP mi vychází na 1.9. ale obě děti jsem rodila týden před termínem…takže si myslím že srpen je jasný ![]()