Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
21.1.16 22:35

@Chaarlynecka vitam te :D ja malou rodila ve 33tt a predcas. Porod u me ocekavaji opet tak se jen muzu modlit ze to bude aspon 1.8… ale zatim si nechavam optimisticky uhel pohledu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
22.1.16 06:44

@Gabrielka S.

Moje teta rodila 3× a všechny porody měla předčasné… její dcera rodila před 4.lety holčičku a taky předčasně (36tt) doktoři jí říkali že to je dědičné a že asi bude rodit taky vždy předčasně… no a nedavno rodila druhé a vydržela do termínu… Tak doufám že ti to tak taky vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.1.16 11:19

@Chaarlynecka to bych byla moc rada a zatim jsem optimista. Bohuzel mam vrozenou vadu tykajici se delohy na kterou mi prisli az letos v srpnu a ta objasnila komplikace prvniho tehotenstvi i predc. Porodu. Doktori mi rekli ze je velka pravdepodobnost opakujicich se potizi i porodu opet o neco driv a teda opet me bohuzel cisar nemine to mam jisty.Tak jsem ted na rizik. a odpocivam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
23.1.16 14:01

Ahoj holky,
venku krásně chumelí, ale moje malá má zánět průdušek a středního ucha, tak jsem s ní uvězněná doma :roll:
Chtěla jsem se zeptat, jak to máte s pletí v těhu?
Já jsem u obou holek byla zcela bez potíží, a teď když mi je přes 30 si připadám jako v puberte… něco jako akné, včetně velkých boláků, ani nevím, jestli se mi chce na to něco „plácat“ :cert: :cert: záda docela ujdou, ale v obličeji, no hrůza… děkuji za rady.

Hezký den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.1.16 14:08

Cetla jsem ze je to dosy ovlivneno vekem maminky. Hodne mamin psalo, ze kdyz cekaly kolem 20ti let tak v celku dobry a jak se prehoupla 30tka tak byli jak pubertacky :D no a taky se rika ze holcicky berou krasu…ale tomu moc neverim.Kdyz jsem cekala malou vsichni me ujistovali ze budu mit kluka a prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
23.1.16 16:49

@marylka ahoj, tak mě přes 30 je, pleť jak miminko, bez ničeho a přijde mi, že i pár malých vrásek na čele a u očí zmizelo. Takže já si opravdu (zatím) nemůžu stěžovat. Asi je to všeobecně dáno pletí, já ji mám bezproblémovou odjakživa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
23.1.16 19:46

Já nikdy neměla potíže, ani v pubertě, po druhé cácorce se to trochu pokazilo, ale pořád to šlo.. a teď :roll: :roll: budu doufat, že to bude po porodu dobré :D
Gabrielko já mám doma dvě cácorky a neměla jsem pocit že by mě to něco vzalo :lol: :lol: :lol: tchýňka vždy prorokovala, že to bude kluk - my měli překvapení, holky se nechtěly ukázat - a ono to nebyl chlapeček ani jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
23.1.16 19:48

mimi82 tiše závidím :oops: a přeji, ať to vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.1.16 21:11

Ja jsem nemyslela nejak zle ze jako komu je pres 30 ten musi mit hubu jak struhadlo :lol: jen jsem to cetla jako castejsi jev. Ja bych treba ted za pupinky dala pul kralovstvi a princeznu k tomu jen aby me nebylo uz spatne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
24.1.16 20:57

Gabrielko :D… já jsem to takto ani nebrala :D
přeji ať ti je brzo líp,
já to mám podobně, celý den se plížím po domě, když něco sním, je mi strašně, a zároveň mám hrozný hlad, že bych jedla cokoli… u mě to odchází kolem pátého měsíce, tak doufám, že do té doby to nějak dám, mám klasicky mínus 1kg od své původní váhy před těhu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
24.1.16 22:27

@marylka dekuju.Ja doufam ze me to uz prejde. Vsichni jsou totiz zvykli ze jedu na 150% a to bezvyhradne.Jsem typ zensky, ktera si vymulajuje a i polozi izolaci kdyz je treba maknout na baraku jak tomu bylo nedavno a kdyz se ted jen plizim jak si to spravne popsala tak to nedela dobrotu a vyvolava to hadky.Jak me to sere, kdyz rodina nechape ze jsem opravdu mimo provoz a i kdybych stokrat chtela tak driv nez nejakou cinnost udelam tak si driv nablinkam do papuci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
25.1.16 09:14

Gabrielko mám to hodně podobně, normálně se starám o komplet rodinu, včetně teplých večeří, já do toho milión lidí v ambulanci, jejich starosti, služby na interně a teď jsem ráda, když se chvíli usadím tak, že se se mnou netočí svět :roll:
ale doufám, že výsledek bude stát zato :lol: :lol: :lol:
Na všechny co to nechápou ukáž dlouhý nos, buď v klidu, miminko pak bude pohodové (to strašně dobře někomu radí, hůře se to provádí :think::kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cathrine025
25.1.16 11:42

@marylka Jé já taky dělám na interně :) No teď jsem teda na mateřský.

• Citovat
  • Upravit
326
25.1.16 11:52

@marylka dekuju za typ s nosem, vyzkousim a napisu jakej to melo uspech :mrgreen: ja jsem nastesti od zacatku na rizik. Pracuju jinak na reklamacnim a celej den stat na nohach a poslouchat na sebe urazky a pod… bych v tomto pozehnanem stavu asi jen tezko zvladala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
25.1.16 14:49

cathrine025 ještě že člověk z toho blázince může na chvíli vypadnout :lol: Kde pracuješ?
Gabrielko to věřím, tvá práce je náročná, teď jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí