Poradna duly
Jana Čurdová
@Chaarlynecka vitam te
ja malou rodila ve 33tt a predcas. Porod u me ocekavaji opet tak se jen muzu modlit ze to bude aspon 1.8… ale zatim si nechavam optimisticky uhel pohledu ![]()
Moje teta rodila 3× a všechny porody měla předčasné… její dcera rodila před 4.lety holčičku a taky předčasně (36tt) doktoři jí říkali že to je dědičné a že asi bude rodit taky vždy předčasně… no a nedavno rodila druhé a vydržela do termínu… Tak doufám že ti to tak taky vyjde ![]()
@Chaarlynecka to bych byla moc rada a zatim jsem optimista. Bohuzel mam vrozenou vadu tykajici se delohy na kterou mi prisli az letos v srpnu a ta objasnila komplikace prvniho tehotenstvi i predc. Porodu. Doktori mi rekli ze je velka pravdepodobnost opakujicich se potizi i porodu opet o neco driv a teda opet me bohuzel cisar nemine to mam jisty.Tak jsem ted na rizik. a odpocivam ![]()
Ahoj holky,
venku krásně chumelí, ale moje malá má zánět průdušek a středního ucha, tak jsem s ní uvězněná doma ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak to máte s pletí v těhu?
Já jsem u obou holek byla zcela bez potíží, a teď když mi je přes 30 si připadám jako v puberte… něco jako akné, včetně velkých boláků, ani nevím, jestli se mi chce na to něco „plácat“
záda docela ujdou, ale v obličeji, no hrůza… děkuji za rady.
Hezký den! ![]()
Cetla jsem ze je to dosy ovlivneno vekem maminky. Hodne mamin psalo, ze kdyz cekaly kolem 20ti let tak v celku dobry a jak se prehoupla 30tka tak byli jak pubertacky
no a taky se rika ze holcicky berou krasu…ale tomu moc neverim.Kdyz jsem cekala malou vsichni me ujistovali ze budu mit kluka a prd.
@marylka ahoj, tak mě přes 30 je, pleť jak miminko, bez ničeho a přijde mi, že i pár malých vrásek na čele a u očí zmizelo. Takže já si opravdu (zatím) nemůžu stěžovat. Asi je to všeobecně dáno pletí, já ji mám bezproblémovou odjakživa.
Já nikdy neměla potíže, ani v pubertě, po druhé cácorce se to trochu pokazilo, ale pořád to šlo.. a teď
budu doufat, že to bude po porodu dobré ![]()
Gabrielko já mám doma dvě cácorky a neměla jsem pocit že by mě to něco vzalo
tchýňka vždy prorokovala, že to bude kluk - my měli překvapení, holky se nechtěly ukázat - a ono to nebyl chlapeček ani jednou ![]()
Ja jsem nemyslela nejak zle ze jako komu je pres 30 ten musi mit hubu jak struhadlo
jen jsem to cetla jako castejsi jev. Ja bych treba ted za pupinky dala pul kralovstvi a princeznu k tomu jen aby me nebylo uz spatne ![]()
Gabrielko
… já jsem to takto ani nebrala ![]()
přeji ať ti je brzo líp,
já to mám podobně, celý den se plížím po domě, když něco sním, je mi strašně, a zároveň mám hrozný hlad, že bych jedla cokoli… u mě to odchází kolem pátého měsíce, tak doufám, že do té doby to nějak dám, mám klasicky mínus 1kg od své původní váhy před těhu… ![]()
@marylka dekuju.Ja doufam ze me to uz prejde. Vsichni jsou totiz zvykli ze jedu na 150% a to bezvyhradne.Jsem typ zensky, ktera si vymulajuje a i polozi izolaci kdyz je treba maknout na baraku jak tomu bylo nedavno a kdyz se ted jen plizim jak si to spravne popsala tak to nedela dobrotu a vyvolava to hadky.Jak me to sere, kdyz rodina nechape ze jsem opravdu mimo provoz a i kdybych stokrat chtela tak driv nez nejakou cinnost udelam tak si driv nablinkam do papuci ![]()
Gabrielko mám to hodně podobně, normálně se starám o komplet rodinu, včetně teplých večeří, já do toho milión lidí v ambulanci, jejich starosti, služby na interně a teď jsem ráda, když se chvíli usadím tak, že se se mnou netočí svět ![]()
ale doufám, že výsledek bude stát zato
![]()
Na všechny co to nechápou ukáž dlouhý nos, buď v klidu, miminko pak bude pohodové (to strašně dobře někomu radí, hůře se to provádí
) ![]()
@marylka dekuju za typ s nosem, vyzkousim a napisu jakej to melo uspech
ja jsem nastesti od zacatku na rizik. Pracuju jinak na reklamacnim a celej den stat na nohach a poslouchat na sebe urazky a pod… bych v tomto pozehnanem stavu asi jen tezko zvladala ![]()
cathrine025 ještě že člověk z toho blázince může na chvíli vypadnout
Kde pracuješ?
Gabrielko to věřím, tvá práce je náročná, teď jsi doma?