Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
18.1.16 22:02

@Terik88 aha ja myslela ze jak je ardecni akce je prukazka…ja to tak mela i prvne a holky v okoli taktez tak je to pro me novinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
19.1.16 07:17

@Gabrielka S. Ja jdu taky na obilnak mam tam segru a po tom co jsem zazila v bpskovicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.1.16 08:51

Jsem v 10tt a teké nemám průkazku, dostanu ji příští týden, až půjdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.1.16 11:54

@zoviad tak treba se tam i potkame a budem po s. c. skuhrat spolu :lol: na prvni porod jsem se moc tesila i kdyz me bylo lito ze to nebude prirozene.Ale na sale uz jsem se klepala jak ratlik od nervu. Chtela jsem byt pri vedomi, bohuzel me nebyli schopni napichnout a po tretim pokusu jsem uz prosila at me nechaji uspat, moc to bolelo a prestala jsem citit nohu jen jsem videla jak je zkroucena a mela jsem silenou bolest v kycli. A to me rozhodilo silene, druha pecka byla kdyz me vzbudili jeste na sale a ze si mam sama prelest na luzko aby me odvezli.Ta bolest byla silena a na pokoji me sestra bez upozorneni zmackal bricho aby ze me odesli ocistky po druhym zmacknuti jsem uz mela cerno slzy vsude a pak uz jsem nespala :( to bylo jediny zklamani. Svagrova byla na s. c. chvili prede mnou a pohodicka kdyz jsme za ni prisli byla vysmata prej se sama vzbudila az na pokoji odpocata pak ji vse vysvetlili a tak a i prubeh hojeni mela lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.1.16 11:58

Jo abych to upresnila, do patere me nebyli schopni napichnout udajne z duvodu ze na to nejsem vhodna…ale narovinu myslim ze se netrefila skrze to ze jsem mela 92kilo a proste to nenahmatala.Jem kdyby me nekdo rekl ze to asi nepujde kdyz jsem vorvan :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
19.1.16 15:23

Ahoj Srpenky :D
v srpnu 5.8. čekáme třetí přírůstek do rodiny. Nevadilo by Vám, kdybych občas nakoukla?
Jsem od Kolína, ještě celý čas v plném pracovním provozu (pracuji jako lékařka v nemocnici v Kolíně - naštěstí ne jako porodník :D ), a teď jsem na paragrafu, protose moje mladší má virózu a hrozné horečky :cert: :cert: :cert:
Těhu je zatím jako předešlé dvě, mám celoděnné nevolnosti, sotva se vleču, večer usínám ještě než dolehnu.
Už jsem z toho celého plánovaní těhotenství a miminkovství vypadla, dokonce už po té mladší ani nic nemám.. všechno uplavalo s povodněmi 2013… takže jsem v tom nanovo.
Přeji klidné a hlavně zdravé dny :D
Užívejte si bříšek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.1.16 16:35

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole, jsem 11+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.1.16 16:38

A pani doktorka musela prcka zbudit aby se hybal, pak mi dala, poslechnout srdicko. Ale fotecku zatim mi nedala. Ona je se mnou dycky tak rychle hotova, ze se ji nestacim ani ptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.16 16:39

Zdravím všechny, mám termínek 15.8. Čekám 3 dítko a jelikož jsem na riziku ráda s vámi popovídám o miminkách. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.1.16 16:54

@VendulaM musíš se ptát a říkat si. Mě naštěstí Dr. dává foto automaticky a když mi dělá UTZ tak se jí na všechno ptám, co tam vidí, kde má hlavičku, kde ručičky, apod. Teď jsem byla teprve 9+0 tak to začínalo teprve být vidět, tak jsem se holt ptala, naštěstí ona vždy ochotně odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.1.16 17:03

@mimi82 ona tedy dneska rikala, ze moc neni videt, ze se schovava, tak jen zapla srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.1.16 17:30

Holky…mate nektera kdo jste kolem 10tt vytok?? Omlouvam se, jestli tim nekoho pohorsuju, ale nevim koho se ted zeptat.Ja totiz jo, ale u male si to nejak nevybavuju ze bych mela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.16 17:49

Bělavý výtok je prý normální, způsobený hormony :), ale jestli si nejsi jistá zeptej se MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.1.16 18:28

@Lenka Fan dekuju za uklidneni :) ja ho mela ze zacatku pak kdyz jsem vysadila utrogestan ale ted uz ho vic jak tyden neberu a najednou zase a vcera jsem byla u dr. A nechci byt jak hysterka a volat kvuli vsemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.16 18:38

Já jsem 10+ 2 a utrogeatan ještě beru, ale ptala jsem se na to ještě než jsem jo dostala a v poho. Alespoň se vyplaví případný bacili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí