Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ja nevím jestli sem někdo chodí
ale potřebovala bych radu ohledně jídelníčku - dodržujete nějak jídelníček ted v těhu? potřebuju něco dodržovat nebo to flákam
díky za rady
![]()
@ivika13 ty tak ja jim normalne, akorat jsem teda prestala jist sushi, dala jsem si ho jen 2× na zacatku tehu a ted uz ho radeji nejim. Syrove ryby a maso by se totiz nemely. Takze ani tatarak. Jinak doporucovano je jist ryby 2×tydne, ale to zvladam max. 1×. Jinak o nicem nevim.
@kralovnicka,
no vidíš to to mě nenapadlo. Já suschi, ani tatarák nejím a nikdy jsem nejedla…
@ivika13 bohužel nic moc dobrého, ale ještě máme šanci že bude fazolka bojovat
@Vlaďka28 no vidis, tak to pak neni co resit. Papej vsechno, ale s mirou.Ja na sushi byla docela zavisla takze ted si davam jen s krevetama nebo zeleninove.Ja mela vzdy dost specificky jidelnicek, nejim maso a temer zadne mlecne vyrobky
.
@zoviad jak to
tak to na tebe/vás myslím a držím všechny palce
![]()
@ivika13 bohužel velikostně neodpovída aspoň o 3 týdny
ani srdíčko nebilo, takže máme přijít za 14 dnu a když bude vše jak má a miminko poroste bude to uplně užasne pokud ne bohužel bude se jednat o zamlkle
takže mám 14 dní uplnou nejistotu ![]()
@zoviad
to je mi moc lito a budu držet všechny pěsti a palce aby se prcek probral zabojoval
kolikáteho jdeš na kontrolu? budu na tebe moc moc byslet
![]()
@zoviad, to je mi moc líto. A kolik prďola odpovídal tt? Nejhorší je ta nejistota a kor 14 dní! To by jsem asi nevydržela a šla tam snad po týdnu, aby jsem viděla, zda roste nebo ne… Já jsem na toto děsný nervák. ![]()
@ivika13 @kralovnicka @Vlaďka28 @ToHell děkuji holky, no odpovídá tak nejméně o 14 dní mladší ( měla bych být 8+0 podle ms ale mimču ještě nebylo sríčko a bylo menší) ale zase to mohla být pozdější ovu takže naděje tam stále je, a to už mi začíná i pár těhu příznaku tak snad to bude dobré, na kontrolu jdu 22.1. ve 12:00
já zatím stále věřím že jsme v pořádku
i když chvílema mám záchvaty paniky tak 80% dne věřím ![]()
@zoviad tak to jdeš příští týden to zvládneš budu na tebe myslet určitě bude fazolka v pořádku
držím pěsti ![]()