Poradna duly
Jana Čurdová
Přišla ti pozvánka a jsi asi poslední ketrou mezi sebe přivítáme už nás je hodně
@lpetra píše:
@Petulka21 je dvojčátka to je krása i když my dvojčátkům říkáme s manželem příliš mnoho štěstí najednou![]()
![]()
![]()
No přítelova první reakce byla taky zajímavá… Něco jako „kolik“?
Mám zdvojenou dělohu, tak si asi každý vaječník jede sám na sebe… ![]()
@lpetra
Přišla ti pozvánka a jsi asi poslední ketrou mezi sebe přivítáme už nás je hodně
Děkuji za pozvání ![]()
Ahojte holky, vím, že je vás už hodně, ale ještě bych se k vám ráda přidala. Jsem dneska 7+5 tt. Na kontrolu jdu az po novém roce, protoze doktor ma dovolenou. Dekuju moc ![]()
Zdravím, ráda bych se přidala, TP bych měla mít na konci srpna. Více členů je přece plus, nechápu proč omezovat kapacitu, když jsme všechny na jedné lodi ![]()
@Týnka 25 @AngelinaBalerina snad vás holky přidají. V seznamu je sice dost holek, ale komunikuje méně, tak myslím, že by mohly ![]()
Mohly by
ráda pokecam o pocitech a tak. Tohle je moje první těhotenství a jsem z toho lehce mimo ještě ted ![]()
@Týnka 25 Kdyztak je tu jeste jedna diskuze, TP srpen 2016- prvorodicky. Ta zamcena jeste neni a je pekne ziva.
Mam podle kalkulačky termín 9.8.16 a jsem dnes 7+6tt. Kontrola az po novém roce, doktor ma dovolenou 14 dni. Jsou to celkem nervy
a ty ses jaky tyden?
Juknu se do ty diskuze ![]()
@Týnka 25 Termín 9.8., jsem měla s dcerou před dvěma roky
Jinak jsem zítra asi 7+0, ale bude to asi mladší. Na kontrolu jdu zítra, docela se bojim.
@cathrine025 jee se máš
neboj, bude všechno urcite v pořádku
moje kamarádka ma malou narozenou 14.8. tak budeme mit deti od sebe rok ![]()
Ahoj holky je ještě možnost dostat se do soukromé? jsem 5+6tt
Ahoj holky, přečetla jsem od začátku všechno a ráda bych se k vám přidala, i když jste psaly, že už je vás hodně. myslím, že se to ještě probere a některé holky nebudou mít čas moc psát. Čekáme druhé, jsem v 9. týdnu, termín mi vychází na 5.8.2016. Moc prosím o přidání, ať můžu s vámi sdílet těhotenství. ![]()