Poradna duly
Jana Čurdová
@DancaM ty jo ja nevim ale není to fakt brzo? já mam strach jako blazen do utery :/ a i tě bolelo bricho jako na ms? mě pobolívá pořád
@DancaM jo tys špinila? víš já proste jak jsem po mimoděložním tak jsem z toho v prd…
omlouvam se za ty otázky asi nejsou na miste promin mi to… a kdy tě tedy berou zítra? já se právě ptám protože mě nikdenic u mimoděložního neviděly
je mi to strašě moc líto…drž se ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, omlouvám se za anonymní ale ještě není nic jisté a mám tady hafo známých.
Jsem 36 DC, včera jsem byla na krvi a HCG 33, dnes ráno test negativní, nerozumím tomu. Mám přijít opět za týden na krev…
Smažíme se víc jak 2 roky ![]()
Máte některá podobnou zkušenost?
Byla bych spis pro prehlednejsi pokec na fb v uzavreny skupine…zakladal nekdo? Ne no mam zalozit?
Ahoj jsem 8 den po IUI a mam pozitivni test. V pondeli si udelam kontrolni a pokud zesilí máme vyhráno…
tesim se ale nechcunto hned rikat manzelovi. Chci to mit jko darek. Reknu mu to az budu mit fotku z utz. ![]()
@Mišičta Super, moc gratuluji
Já bych to teda nevydržela neříct manželovi
Ať máš v pondělí pořádnou dálnici na testíku ![]()
Hned jak opravi problem tak vam poslu pozvanky do soukrome skupiny
Neslo by zmenit nazev skupiny na fb? Vim, ze je uzavrena, nikdo nevidi prispevky…ale nazev a cleni jsou verejny tusim.