Poradna duly
Jana Čurdová
@deny8 jo byla jsem v 6+2 a bylo srdíčko ![]()
Holky @lpetra @DancaM ale do uzavřenky se přeci mohou přidávat i další holky i v průběhu, dá se sem odkaz a kdo bude chtít se přidá přeci.
@lpetra tak mě hlavně pak nějak přesměrujte
chodte někdo jetě na jiné stranky?
@deny8 píše:
@Monanecek hezké taky jsem dělala digitam a dvakrátmam dotaz mam stejny test co ty a prave me trapi ze ještě porad není carka stejne silna jak kontrolní kdy je ten tvj test delany? kolik po ovulce nevis? já dneska 24 a je silny o něco vic jak ten tvůj ale ne stejne jak kontrolni…na digi jsem mela v sobotu taky 2-3
Byl dělaný 18 den
To jste holky hodne, ze diskuzi nechcete zavrit. Doufam, ze se k vam za chvili pripojim, ale jsme v zacatku. Vy musite mit vsechny terminy na zacatku srpna.
@Monanecek aha a tedkom seš kolik? už ten stejny testik nemáš?
@Anonymní píše:
To jste holky hodne, ze diskuzi nechcete zavrit. Doufam, ze se k vam za chvili pripojim, ale jsme v zacatku. Vy musite mit vsechny terminy na zacatku srpna.
Já mám v polovině, 16.8.
@Jancak82 - je zvláštní,, že budeš mít výsledky krve za tak dlouho… Tady v laborce, když jsem byla jako samoplátce (v létě), tak byly výsledky telefonicky za hodinu. A tentokrát v nemocnici do druhýho dne. Každopádně držím palce a přeju pevný nervy! ![]()
@lpetra - teda 19? To abysme si pak udělaly nějaký přehled, nebo se nevyznáme nikdo ![]()
@deny8 - síla čárky vůbec není rozhodující. Každýmu hcg roste jinak, každýmu se jinou hustotou přefiltruje do moči… Neboj ![]()
Ty začátku těhu jsou nervíky vždycky. I když když jsem čekala Ondru i Kačku, tak jsem si absolutně žádný problémy nepřipouštěla (nebo jsem to už zapomněla?) A teď, jak jsem starší a asi opatrnější, tak už vím, co se všecko může stát a jsem holt nervóznější…
@DancaM nápodobně… já u kluku taky vice v klidu..no u druhho uz moc ne protože právě před nim jsem mela to mimodelozni…a ted spekujuju žejestli se to stane ještě jednou tak mam po miminku
ale nastesti dva krasny kluky mam to me drzi nad vodou někdo nemá nic.. ![]()
@DancaM a prave podle testu to poznáš že sílí…jak začnou slábnout je zle
Ja jsem byla u dr. minuky patek v 5+0tt a byl tam videt vacek. A ted se vylozene desim dalsi kontroly, aby tam prte bylo a melo
. Mam jit az pristi patek, ale premyslim, ze tam skocim driv pro muj klid…
@deny8 píše:
@Monanecek aha a tedkom seš kolik? už ten stejny testik nemáš?
Teď jsem 5+3.dala jsem jen tě jeden a digitální a byla u doktora už. 18.12 jdu na potvrzení ![]()