Poradna duly
Jana Čurdová
Skupina na fb je, ale vzhledem k nazvu a popisku (termin porodu srpen 2016)..jez jsou verejny..tak se bohuzel pridat nemuzu.. to bych to rovnou mohla vsem rict..a to opravdu takhle brzo v planu nemam ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. 30.11.jsem našla na testu //, dnes jsem byla na kontrole, jsem asi 6+2tt, ale srdíčko zatím vidět nebylo. Prý je to ještě maličké, tak jdu na kontrolu 22.12., tam by už mělo být vidět i
. Jinak termín porodu podle MS mám 4.8.2016
.
Holky omlouvam se ale stale nejde pridavat nove cleny hned jak to bude mozne rozeslu pozvanky
@lpetra píše:
Holky omlouvam se ale stale nejde pridavat nove cleny hned jak to bude mozne rozeslu pozvanky
ach joo ![]()
AHOJ HOLKY, MĚ TO podle kalkulaky vychází na půlku srpna, zítra je to týdenzpoždění a k doktorce jdu až 30.12.
@verusav píše:
AHOJ HOLKY, MĚ TO podle kalkulaky vychází na půlku srpna, zítra je to týdenzpoždění a k doktorce jdu až 30.12.
Ahoj, tak to gratuluju
.
@Naty85 děkuji, jsem moc zvědavá na kontrolu, někomu z rodiny jsme to už řekli
my to neumíme udržet a ani asi nechceme ![]()
@verusav píše:
@Naty85 děkuji, jsem moc zvědavá na kontrolu, někomu z rodiny jsme to už řeklimy to neumíme udržet a ani asi nechceme
jo to znám
, je těžké udržet takovouhle radost jen pro sebe. Člověk má chuť to vykřičet do světa
. Já už to pár lidem taky řekla. 22.12. jdu na kontrolu, tam už by mělo být vidět i
, nechám udělat fotečku a pochlubíme se rodinám
. Nemůžu se dočkat
.
@verusav Ahoj, taky mám půlku srpna, přesně 16.8. a na kontrolu jdu taky podobně 29.12., se snad nedočkám ![]()
@cathrine025 píše:
@verusav Ahoj, taky mám půlku srpna, přesně 16.8. a na kontrolu jdu taky podobně 29.12., se snad nedočkám
Jé, mě to píše 15.8., taky se těším, a jak se cítíš? Já v cleku dobře, jen je mi pořád horko, funím
( i když mám jen 55 kg), ale jinak dobré, doma máme jednu skorko 4 letou holčičku, bude to velká pomocnice
@verusav Já jsem poslední asi 3 dny trošku unavenější, ale to jsem měla i u dcery (16 měsíců). Po dva večery mi bylo teď trošku těžko od žaludku, ale to ani nemusí být od toho, jinak snad dobrý. Ale to čekání, aby bylo vše ok, už abych šla na kontrolu ![]()