Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím budoucí maminky, mohla bych se k vam přidat do skupiny, jsem v 9 tydnu a termín mam 7.8.2016
![]()
Ahoj holky, nevím jestli se k Vám mohu přidat. Čekáme druhé mimčo a TP mám 14.8., dnes jsme byli na UTZ a jsem 7+2 a i mimčo tomu odpovídá a dnes bylo vidět i srdíčko.
Kdyby nám aspoň dali vědět ![]()
@katkath gratuluji k těhotenství
jak ti je? Taky čekám druhé (teda třetí),při druhém těhotenství jsem v 10tt prodělala zamlklý potrat. Ale teď si myslím, že je vše ok
. Na kontrolu jdu 13.1.
@MartinaG nevim zda nebude lepsi zalozit si vlastni skupinku protoze tady nas ocividne neprijmou
@zoviad - chvilku ještě počkáme a uvidíme, myslím si, že se ještě přidají další, protože to pomalu zjišťují a nechtějí hned psát, že jsou těhotné. ![]()
@MartinaG právě že bude ještě hodně holek co se budou chtít podělit o zážitky a nebudou chtít vše psát veřejně
nevím proč zde to mají omezeno, to vidím prvně
@MartinaG děkuji, no moje je to též 3.těhu, 1.dopadlo potratem a teď mám doma už 3 letou cácorku. A teď je mi úplně super, u malý jsem jedla jen jogurty a teď úplně vše, necítím se špatně a je teda fakt že já mám trombofilii a vysoký krevní tlak a musím si píchat na ředění krve, ale teď mnám tak super hodnoty že je ještě nemám. No takže se cítím fakt super…:-)
@katkath tak to je dobře
já jsem dneska tak zjistila, že jenom spím a jím ![]()
Zdravím děvčátka
prosím prosím, ráda bych se přidala do skupinky… Dnes potvrzené těhu 5+4tt, ješte brzoučko a je to mrňousek mrňavej ale je to tam! Máme se ukázat 14. ledna aby jsme se dozvěděli víc
Termín by mohl vyjít na poslední týden v srpnu
Těhu teda neplánované ale mi si to doplánujeme.. až se z toho s přítelem vzpamatujeme ![]()
Kdo chce, tak je uzavrena skupina na fb https://m.facebook.com/…734874257896?…