Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
14.5.16 04:45

@KKatka23 Vyletěl… :lol: Měla rychlé porody všechny… ;) První: Vzbudily mě bolesti po sedmi minutách ve 4 ráno… V půl šesté jsme jeli do porodky, v 7:30 píchli vodu a v 7:42 se narodil… ;) Druhy: V osm daly tabletku ma vyvolání, opět hned bolesti po pěti minutách, s otevřením také problém nebyl, v 9:45 píchli vodu a v 10:02 byl na světě… :lol: ;) a ten třetí jsem psala…také píchli vodu a za 8 minut byl venku… :lol: Je pravda, že já neměla ty,, malé " bolesti ( nebo jsem to necejtila :nevim: :lol:)… :srdce: Tak si říkám, jestli to s tou holčičkou taky takhle krásně dáme… :lol: :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
14.5.16 07:28
:)

Příspěvek upraven 16.05.16 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
14.5.16 07:36
@KKatka23 píše:
@rennys1 no já se jen bojím, jak to zvládnu bez evy…nikdy jsem nebyla bez ní víc jak šest hodin :mrgreen: takže jsem na ní dost závislá a obávám se, abych to bez ní přežila…jinak se těším, že už to budu mít za sebou celý - těhotenství i porod…hrozně jsem se těšila, že zase budu těhotná, ale od nějakýho třetího měsíce mě to dost obtěžuje… je to prostě asi moc brzo, přece jen je to náročný pro tělo i tak, natož když jsem to samý absolvovala před pár měsícema… :mrgreen: nejradši bych si šla to miminko v srpnu někam vyzvednout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Holky a myslíte, že je to tím, že jsou ty děti manželů už velký nebo tím že s váma nebydlí pořád nebo tím, že prostě nejsou vaše? já myslím, že kdyby s náma to dítě bydlelo pořád, že bych uměla ho brát fakt jako svoje…ale takhle když dojíždí jen občas na víkendy, tak to je naprd - spíš prostě cizí element… :roll:

tak určitě je to pro tělo zátěž, takhle 2× po sobě těhotná, ale co na to napsat, chtěla jsi to… Já bych to dávala těžko, i když jsem teda chtěla také podstatně dříve druhé (po dvou letech), ale nevyšlo to…

Jinak holky k té stravě, obdivuji vás, že to takto dokážete, já jsem prasátko, miluji zabijačky a věčně něco udíme, o mé stravě se raději nebudu vyjadřovat :mrgreen: ale teď se teda jako držím no… ale pak se mám v plánu vrátit do normálu, pohanku a bulgur jsem nejedla nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
14.5.16 08:56

@Verronicca no ty vado, tak to su fakt zvědavá, co budu pak povídat já :mrgreen: mám takový tušení, že si na tebe vzpomenu - až začneš na konci srpna škytat, tak rodím a říkám si, jak je to nespravedlivý! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
14.5.16 20:01

Holky zavření skupiny není už možné, psala jsem adminovi, tak jsem založila novou:-) https://www.emimino.cz/…enky-2016-1/ tak se tam přidejte, já vám to schválím, nevím, jak vás tam můžu přidat sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
14.5.16 20:09

@Šári DE zkusím to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
14.5.16 20:49

@deflin přidala jsem se do skupiny, jak psala Šárka, ale opovím ještě tady ;)
stran toho hemoglobinu - to je barvivo v červených krvinkách, ty potřebujeme, protože přenáší kyslík.

to ředění krve - kvůli čemu musíš aplikovat („píchat“) fraxiparine - je to kvůli tomu, že z nějaké příčiny se u tebe tvoří více bílkovin které jsou v plasmě - v tekutině co obsahuje krev a ty způsobují větší sklon k tvorbě sraženin…
krev jako taková obsahuje buňky - červené krvinky, bílé krvniky, krevní destičky a poté právě tekutinu - plasmu.. každá ta složka má svou funkci, a právě v plasmě jsou určité „faktory“ které urdžují normu mezi tím, aby byla krev dost hustná a dost řídká… ale někdy se ty váhy přesunou směřem k tomu hustějšímu a je nutno píchat léky, které zabrání tvorbě sraženin..

já vím, zdá se, že je to komplikovné.. je to obojí z krve, ale z jiné složky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
14.5.16 21:34

@rennys1 my taky udíme pořád - zrovna se láduju uzenou krkovicí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.5.16 12:07

Ahojky budu mít termín 12.8. Můžu se přidat?

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
25.5.16 14:23

@lordicka ahoj, napiš SZ Šári DE - trochu jsme přesunuly diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.7.16 21:20

Ahoj Děvčata přidám se k VÁM, termín mám 18.8, ale tak uvidíme. Mám doma už dvě děti a první byl o cca 14dní dříve a druhý byl o cca měsíc, takže jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
27.7.16 08:52

@zancaa ahoj, napiš @Šári DE vzkaz, ať Tě přidá do naší nové uzavřené skupiny, sem už nechodíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
27.7.16 09:07

@rennys1 já už žadala asi 2× a zatím nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie