Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
11.5.16 21:09

@deflin já sem si dala trocha špenátové polévky a lečo…a na zitra sem si nakůpila popcorn…tatranku…zmrzlinu…ananas :mrgreen: :mrgreen: tak teď už sa enom modlím ať mně to dobře dopadne…ale piješ neco nééé? Bez pití bych to jako nedala…piju vodu s citronem, tož v tééé snad nic není ne? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
11.5.16 21:11

@marylka no já z toho mám po přečtení všech vašich komentářů a strašení kamarádky, která prý držala dietu týden předem, celkem bobky…těhu cukrovka by sa mně jako fakt nehodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
11.5.16 21:23

@chromecci prosím 8 hodin bez vody s citrónem ;) - v citrusech - i těch kyselých je cukr! jen čistou vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
11.5.16 21:27

@marylka 8o 8o 8o :mrgreen: děláš si srandu? 8o 8o 8o :mrgreen: aha, tak to rychlo dopiju a beru vodu…jo a Magnesii perlivů? radši asi taky né, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 21:32

No ja piju vodu, nic v ni nemam :-) a zitra si dam fakt nejakou dobrotu, kdyz to dobre dopadne
ja normlane moc nemlsam, ale nejd emi prave do hlavy, proc nektere holky maji tehu cukrovku, kdyz jsou jak prst a neji vubec sladke :-)
ja jim vylozene zdrave, tak se ukaze, jaky to ma smysl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 21:33

@marylka a az vypiju to jejich piti, tak mezitim holou vodu muz pit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
11.5.16 21:46
@deflin píše:
No ja piju vodu, nic v ni nemam :-) a zitra si dam fakt nejakou dobrotu, kdyz to dobre dopadne
ja normlane moc nemlsam, ale nejd emi prave do hlavy, proc nektere holky maji tehu cukrovku, kdyz jsou jak prst a neji vubec sladke :-)
ja jim vylozene zdrave, tak se ukaze, jaky to ma smysl :-)

Cukrovka neni primárně o konzumaci sladkého, tata nikdy nejedl a stejne ji ma. Jde o kombinaci potravin. Sacharidy jsou ve vsem, ryze, pečivo, těstoviny, ovoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 22:13

@Pam12 to je fakt, blbe jsem to napsala :-) ale nekdy mi to nejde do hlavy no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.5.16 06:38

@veronikaminarikova tak at nam chutna a dobre to dopadne:-)
ja jedla v sest jen zelenin. salat a je mi vyborne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
12.5.16 08:26

Holky, držím palec!!! :) určitě to bude dobrý! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.5.16 08:43

@KKatka23 mi hodnoty nereknou, skoda:-( pry az u doktorky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
12.5.16 09:36

Teda holky, já si pořád stěžuji, jak jsem unavená, ale když čtu ty vaše „fóbie“ z OGTT, respektive z hladovění, tak vám vůbec nezávidím. Mě nedělá problém nejíst i 17h, více jsem teda nezkoušela poslední dobou… je pravda, že ráno se snažím snídat co nejdříve po probuzení, vstávám o půl 7, někdy dříve, ale stejně na snídani dojde tak kolem deváté a to ještě, že se donutím. Jo za to večer bych snědla celý dům :mrgreen: Ale zase tak kolem šesté, později už nejím. Představa ve 2 ráno něco sníst tak :poblion:
Tak ať vám to všem dobře dopadne, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
12.5.16 09:44

@KKatka23 tak taťkovi ta jednodenní péče o Evču neuškodí :mrgreen: udělej si hezký den. Já se teda do porodnice netěším, protože vím, jak mi tam bude a že to tam probulím, i když si teď 1000× můžu říkat, že né, tak stejně jo. A den, kdy nás budou pouštět domů, budu brát jako jeden z nejkrásnějších v životě.

Příspěvek upraven 16.05.16 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 10:24

Tak výsledky až u doktora jinak asi dobrý :D jen těch 250ml glukózy katastrofa malém sem to vrátila ale dalo se :) nakonec sem to rozdejchala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
12.5.16 10:36

@rennys1 jak je stará? máme to taky, i když už se to u nás srovnalo, je i hrozně hodná, jen prostě není moje a ten rozdíl tam je… ale máme jí vždy jen na víkendy, a jak říkám nemůžu si stěžovat, je to taková chůva:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí