Poradna duly
Jana Čurdová
@deflin já sem si dala trocha špenátové polévky a lečo…a na zitra sem si nakůpila popcorn…tatranku…zmrzlinu…ananas
tak teď už sa enom modlím ať mně to dobře dopadne…ale piješ neco nééé? Bez pití bych to jako nedala…piju vodu s citronem, tož v tééé snad nic není ne?
![]()
@marylka no já z toho mám po přečtení všech vašich komentářů a strašení kamarádky, která prý držala dietu týden předem, celkem bobky…těhu cukrovka by sa mně jako fakt nehodila ![]()
@chromecci prosím 8 hodin bez vody s citrónem
- v citrusech - i těch kyselých je cukr! jen čistou vodu ![]()
@marylka
děláš si srandu?
aha, tak to rychlo dopiju a beru vodu…jo a Magnesii perlivů? radši asi taky né, že? ![]()
No ja piju vodu, nic v ni nemam
a zitra si dam fakt nejakou dobrotu, kdyz to dobre dopadne
ja normlane moc nemlsam, ale nejd emi prave do hlavy, proc nektere holky maji tehu cukrovku, kdyz jsou jak prst a neji vubec sladke ![]()
ja jim vylozene zdrave, tak se ukaze, jaky to ma smysl ![]()
@marylka a az vypiju to jejich piti, tak mezitim holou vodu muz pit?
@deflin píše:
No ja piju vodu, nic v ni nemama zitra si dam fakt nejakou dobrotu, kdyz to dobre dopadne
ja normlane moc nemlsam, ale nejd emi prave do hlavy, proc nektere holky maji tehu cukrovku, kdyz jsou jak prst a neji vubec sladke
ja jim vylozene zdrave, tak se ukaze, jaky to ma smysl
Cukrovka neni primárně o konzumaci sladkého, tata nikdy nejedl a stejne ji ma. Jde o kombinaci potravin. Sacharidy jsou ve vsem, ryze, pečivo, těstoviny, ovoce…
@Pam12 to je fakt, blbe jsem to napsala
ale nekdy mi to nejde do hlavy no
@veronikaminarikova tak at nam chutna a dobre to dopadne:-)
ja jedla v sest jen zelenin. salat a je mi vyborne:-)
@KKatka23 mi hodnoty nereknou, skoda:-( pry az u doktorky:-)
Teda holky, já si pořád stěžuji, jak jsem unavená, ale když čtu ty vaše „fóbie“ z OGTT, respektive z hladovění, tak vám vůbec nezávidím. Mě nedělá problém nejíst i 17h, více jsem teda nezkoušela poslední dobou… je pravda, že ráno se snažím snídat co nejdříve po probuzení, vstávám o půl 7, někdy dříve, ale stejně na snídani dojde tak kolem deváté a to ještě, že se donutím. Jo za to večer bych snědla celý dům
Ale zase tak kolem šesté, později už nejím. Představa ve 2 ráno něco sníst tak ![]()
Tak ať vám to všem dobře dopadne, držím palečky.
@KKatka23 tak taťkovi ta jednodenní péče o Evču neuškodí
udělej si hezký den. Já se teda do porodnice netěším, protože vím, jak mi tam bude a že to tam probulím, i když si teď 1000× můžu říkat, že né, tak stejně jo. A den, kdy nás budou pouštět domů, budu brát jako jeden z nejkrásnějších v životě.
Příspěvek upraven 16.05.16 v 12:59
Tak výsledky až u doktora jinak asi dobrý
jen těch 250ml glukózy katastrofa malém sem to vrátila ale dalo se
nakonec sem to rozdejchala ![]()
@rennys1 jak je stará? máme to taky, i když už se to u nás srovnalo, je i hrozně hodná, jen prostě není moje a ten rozdíl tam je… ale máme jí vždy jen na víkendy, a jak říkám nemůžu si stěžovat, je to taková chůva:-)