Poradna duly
Jana Čurdová
@rennys1 dekuji,mam ho uz dob maleho, tj.7let, ale maji vsechny barvy, je to v Lišni nekde.
3D jsem neplatila, nebylo co ![]()
dala mi dalsi termin, ale pujdu jinam, ale nevim kam
@rennys1 Děkuju
@deflin podle mě malej břůšek dělaj velký prsa…já jsem plochá jak prkno, tak oproti tomu nic ten břuch vypadá větší než ve skutečnosti je - tak máš asi opačnej efekt
však toho je v brně víc, ne? těchto center…jako vím, že u nás v Heliosu to dělají taky, ale nevím, jestli i externě nebo jen pacientkám…aha…teď koukám na stránkách, že to dělají do 26. týdne…to mi přijde dost málo…v praze to dělají až nějak do 32. týdne a to mimčo už pak vypadá vlastně stejně jako při narození ![]()
@marylka ať se vám taťka brzo uzdravý
máš toho teda fakt dost, hlavně se štři! ![]()
nevím s kým jsem tady psaly, ale byla jsem s Maxíkem u dr. kvůli te předkožce a máme doporučení na chirurgii, příští pondělí nám tedy pan dr. řekne, co a jak… tak napíšu.
a už mám epi-no doma, ale píšou tam používat až 3 týdny před porodem, vy co máte zkušenosti, jak to bylo, všude jsem četla už od sedmého měsíce?
jsem z toho nějaká zmatená…
@KKatka23 taky jsem byla na 3D a fotečky máme, ale ne tak hezké, jak u Maxíka, dělá se to jen docca 27 týdnu z důvodumísta, to byl problém už i teď u mě, nacpal si hlavu do nejúžšího místa a tím pádem měl nad sebou málo plodovky a ten ultrazvuk to tak dobře nesnímá… čím jsou větší, tím horší…
@marylka
To me moc mrzi, at je manzel co nejdriv fit a hlavne doma u svycg nejmilovanejsich ![]()
@KKatka23 ani mi nemluv, klidne by mi stacila polovina
a bricho mam dost velke, opravdu jen je to asi epe videt z boku -)
pockma 14 dnia zkusim to znovu, hrozne bych ho aspon chtela videt, no.-)
jsem asi blba, ja vim, ale ja nikdy takkvoou fotku nemela.-)
@Šári DE se mnou.-) ja to porad odkaldam, taky to budmee muset poresit teda no
@marylka ahoj, mi se to vcera nejak nezobrazilo, ctu to az ted, je mi to moc lito, musi to byt hrozne a ne ze ne… i pro netehotnou, natož ted… ale je v dobrych rukach a bude brzy lepe, aspon si trochu odpocine, kdyz ho tam ted maji, oni nekdy chlapi nevedi, kdy prestat, ten muj se taky strasne prepíná.-(
chvilku se poleží a brzy bude doma
sluníčko ho určitě podpořía hold se musi vice šetřit! ty se drž a at to všechno zvladáš ![]()
Holky, děkuji ![]()
Dcerky naštěstí ok, vyptaly se co a jak, hlavně starší.. tak jsem jim to řekla jak to je, nějak mi nepřišlo dobré to „tutlat“ aspoň vědí, že po něm pak nesmí rajtovat
![]()
@Šári DE ať se chirurg opatrný
ale určo bude lepší, když na to koukne a řekne co s tím
… tady to víc řeší na dětské urologii, těch ale moc není.
@marylka je to dětský chirurg, zatím to jen zhodnotí, zákrok by byl v nemcnici pod krátkodobou narkózou…
@Šári DE když jsem jako studentka stážovala, byla jsem na měsíční stáži v Ostravě a tam to dělala jedna moc šikovná doktorka… takže jsem měla šanci jí asistovat, je to rychlý zákrok, drobce doprovázela maminka téměř až na sál, bylo to v klidu ![]()
@marylka já myslím, žes udělala dobře…holky už jsou dost velký, aby se s nima dalo mluvit upřímně a narovinu
taky to tak hodlám praktikovat u našich prcat ![]()
@Šári DE kamarádky co s epinem pracovaly, tak používaly cca měsíc před porodem…víc ne…asi aby sa nerozjel porod či co
masáž hráze ale můžeš začat už 2 měsíce před porodem…radila nám porodní asistentka na kurzu
su včil chytrá jak rááádiovka ![]()