Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4251
7.5.16 20:04

Tak já musím pro vysoké riziko febrilních křečí u Verunky srážet vše nad 38,0… a k teplotě nad 38,5 přidávám diazepam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
7.5.16 20:06

@Pam12 ty pády jsou moje noční můra, manžel se vždy směje že jsem strašně neohrabaná :roll: nedokáži normálně chodit po schodech, abych se nebála, že upadnu, naštěstí v těhu jsem ještě neupadla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.5.16 20:10

@KKatka23

https://www.facebook.com/…38157333650/?…

mrkni sem, maji tady janečko pro dve deti sourozence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
7.5.16 20:11
@marylka píše:
Tak já musím pro vysoké riziko febrilních křečí u Verunky srážet vše nad 38,0… a k teplotě nad 38,5 přidávám diazepam :roll:

Jj, s tema febrilkama je to blby. Kamarádka to ma u syna taky a taky dávají diazepam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
7.5.16 20:13
@marylka píše:
@Pam12 ty pády jsou moje noční můra, manžel se vždy směje že jsem strašně neohrabaná :roll: nedokáži normálně chodit po schodech, abych se nebála, že upadnu, naštěstí v těhu jsem ještě neupadla :nevim:

No ja uplne blbe brknula. Ale naštěstí jsem byla duchaplna a zabránila padu na bricho. Manžel byl uplne zeleny. Ja ted teda sotva lezu. Jedno koleno fakt vypada „krasne“ a bolí jak cert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.5.16 21:31

@Pam12 no já jsem první teploty srážela jen dvakrát - jednou po očkování a to jsem byla u desetitýdeního mimina tak vyjukaná, že jsem srážela už u 37,6 :mrgreen: a pak teď s tou šestou nemocí - říkala jsem si, že budu srážet od 38, ale když jsem to udělala, tak ona byla hned hrozně v pohodě a živá, což není úplně ideální…tak jsem ji nechala a ona byla fakt zmožená tou teplotou, takže třeba místo normálního spaní hodinu a půl přes poledne prospala tři a půl hodiny…jsem na ni chodila koukat, jestli dejchá :mrgreen: :mrgreen: ale tak se mi to jako líbilo, že to tělíčko potřebuje načerpat sílu a s tou nemocí bojovat a né dělat kraviny na studený zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.5.16 21:37

@marylka no to já jsem se děsně bála s Evou…v lednu jsem chodila ještě do práce a byla jsem v šestým měsíci, elověk už je takovej neohrabanej, tak jsem se hafo bála, že spadnu no…manžel právě vstával do práce vždy o něco dřív a sypal mi chodník až skoro k autobusu :mrgreen: @deflin já to nevidím, páč nejsem člen, ale my jsme stejně jako asi rozhodnutí pro toho phila…ještě se chci zajet na něj kouknout do nějaké prodejny kočárků a pak začnu aktivně shánět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.5.16 04:35

@Pam12 tý jo a cos dělala? :D no hlavně že z toho není kromě otlučenin nic vážného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
8.5.16 07:18

Ahoj holky ja se dnes vzbuidla aa opar jako hrom.-( to na to ai netrpim… a houbelec vim, co muzu, jen vi, ze pastu ne, ta mi to jendou tak zhorsila, jsem ho mela pres cele rty… fakt jsem nečekala, ze toto budu na zacatku tretiho trimestru resit :-)
mivate nektera opary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.5.16 08:46

@deflin já ne, ale kamarádka jo a říkala, že docela jí vyhovovaly jakási ty náplasti z lékárny, že to pak rychlejc zmizlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
8.5.16 09:29

@deflin
Ja na ne trpim docela dost :( Je to strasna otrava, naplast pomuze k tomu, aby si clovek na to nemakal, neprenasel dal..jinak tam rozdil moc nevidim, nekdo vychvaluje herpesin ci vectavir, ja mam nejradsi olejicek s tea tree, ale stejne je to zalezitost tak na tyden, u me vetsinou na dyl, protoze nikdy nezustane u jednoho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
8.5.16 11:12

@deflin olejíček tea tree by mohl být dobrý, vcelku by měly být bezpečné i masti na opary (typu zovirax) nanáší se to jen chvíli na malou plochu ;)
já měla opar v těhu u Karolínky, nic jsem na to nedala, ale na začátku těhu (teď s mrňousem) jsem měla šílený opar a bez zoviraxu bych to nezvládla.. já mám toho pak plný obličej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
8.5.16 14:06

Dekujiholky, ja jsem totlane nemozna, vcera jsem nasla starou lobelu na rty a kdyz jsem se jen mazla, tak jsem si jeste rikala, no jo, snad neud mit opar, kdyz jsem ho minule tak ymela, tim minule jsem myslela, kdyz jsem se dva roky zpatky mazla, asi uz jsem v tom emla nejaky ten virsu, ikdyz kdo vi…

koupil ajsem ty napalsti, tak uvidim no, jinka mam mast od svagrove, ktera dela sestricku u jedne doktorky a tak ji vzdycky napise nejakou mast na vyrobu na pockani a to vam reknu, ze mi opar zizi do druheho dne
alejinak moc chytrou nedelam, protoze jsme to za cel yzivot mela tak malo, ze ani ne jednou za dva roky no
ale te dme to docela stve, cka me narocny tyden a jdu na tri navstevy :-(
teda ekarske :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.5.16 15:20

@deflin 100%tea tree olejíček je sazka na jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.5.16 15:22

@deflin no a jinak herpesin a naplasti…to si dávám když už je to moc extrémní…ale nevím co SA može v těhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí