Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2454
5.5.16 09:29

@deflin Tý jo, jezdím kolem toho skoro každý den, myslela jsem, že je to nějaká firma - kanceláře a tak, ale že je tam obchod pro miminka jsem netušila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.5.16 09:35

@Gatsby No tady se platí 500 za hodinu vyšetření a jednu fotografii ( píšou jednu, ale skoro každá maminka dostane tak tři čtyři. ;))… A pak tu máme ještě soukromého gynekologa a ten si bere 1500 za hodinku vyšetření, video a fotky. Ale my půjdeme za těch 500 ;) do nemocnice… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.5.16 09:37

@Gatsby pardon…ještě tady doporučují od 26-28 týdne… ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
5.5.16 10:32

@rennys1 nemyslím si že by bylo nespokojené, proto že kope ví, prostě jsou „líná“ miminka, těm se moc nechce a pak jsou „akční“… moje holky, se narodily obě ok, obě akční, prcek je akční taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.5.16 11:19

Nase male v brisku reaguje na kocku :lol:
Dekuji za podrobne info k ultrazvuku :) to mam jeste tak dva tydny cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
5.5.16 11:37

@rennys1 no já už jsem dávala i dotaz do těch skorodvojčat a je zajímavý, že jsou s tím maminy fakt děsně spokojený…a že prej to dítě není zdaleka tak nízko, jak se jako zdá z fotek, že zas to dítě nahoře je výš než v normálním sporťáku…no já nevím, asi se na něj zajedu někam kouknout… :think: @deflin ty brďo…tam toho ale teda maj…veškerý sortiment…a mají tu prodejnu nějakou velkou nebo spíš jen pidi a můžeš třeba si objednat na prodejnu, prohlídnout a nekoupit, když se nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
5.5.16 11:39

Naše mimino zas vím, že není hluchý - protože jak Eva třeba přijde k břichu a začne pištět, tak začne mimčo taky často kopat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
5.5.16 16:13

@KKatka23 no asi jak který, ale co já viděla na vlastní oči, tak vypadalo fakt hrozně, když to novorozeně leželo skoro na zemi a k tomu narvaná tramvaj a lidi do něj div nekopali.
Jinak k tomu obchodu, určo tam nemají všechno, co na stránkách, ona ta budova zase tak velká není, a myslím, že u čeho mají napsáno „skladem“, tak tam mají, jinak objednat. Jen tak v rychlosti jsem sjela kočárky a teda líbí se mi jich tam dost, možná že vyberu i u nich, když to srovnám s tím, co mám vybraný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
5.5.16 21:39

Holky, ja jsem dneska uplne v jiříkově vidění :-) teda spíš cítení…
maly od rana šíleně kope!!! ale fakt mega, ne ze by to byly velke rany, to ne, ale je to velmi casto, jakoby ani nespal či co :-)

a tp jsem driv mela rano a pak vecer a dneska porad.-)

a jinak ten obchod byl naproto katatroficky a po deseti minutch jsem ya venku.-(
arogantni pipina, ktera si myslela, ze je necytrejsi ze vsech…
s takovu babiznou jsem se dlouho nesetkala, jestli vubec niekdy…

jsem chtela fuska na ten jane, co si budu kupovat a zacalo to tim, ze proc si kupiji stary kocar a ze na brusle vubc neni a ze na to jsou specializovan ekocarymyseal ty vozika, co jsou tak drahe
jde o to, jakym zpusobem to podavala.-)porad se na me povysovala
a pak mi rekla, ze ta korbicka je mala aze se do ni ten emitex vlastne ani nevejde…
no ani se mi tady nechce vypisovat vsechno, bylo mi z otho docela smutno

na internetu se da objednat, to jo, ale tam nebylo skoro nic
milion kocarku, fusaky, deky

jinak skoro nic

to v tech modricich je super obchod, upne paradni, obrovsky a kdybych teda byla bohata nemela doma ani dudlik a potreboval avse kopit behem jenoho dne, tak tam zajedu a odjizdim absolutne se vsim

jenze ja se musism divat trocu po tech akcochc a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
5.5.16 22:14

@deflin nebuď smutná a vykašli se na ni, na kravku jednu…některý ty ženský si myslej, že sežraly veškerou moudrost světa…nevím, co je vede k tomu tvářit se, jak kdyby jim někdo něco zarazil do řitě :mrgreen: :mrgreen: zkus jinej obchod a nebo to kup rovnou po netu a máš pokoj :) s břichem se vláčet po krámech - to by mě mohlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.5.16 22:27

Maminky, dnes jsem byla na tehotenske masazi, a uplne super :) odpocinula jsem si
Jdu s dotazem, spite nektera s takovym tim kojicim/tehotenskym polstarem? Zajimaly by me zkusenosti :) premyslim o koupi :) moc dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.5.16 23:30

@gatsby1 tý jo to mňa láká…už jdu gůglit těhu masáže :mrgreen: Jinak kojící polštář SA mně zdál jako zbytečně přestřelený úlet, tak sem si upletla jakoby takový placatý PUF a chystám SA ho vycpat polystyrénovýma kuličkama ;) ale sem si myslela že do porodu je na něho eště čas…jaký má význam s nim spát? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
6.5.16 05:54

@chromecci
No asi kvuli pohodlnosti, :lol: spim jen na boku, a takovyto tvar by mi mohl vyhovovat, si rikam, jako podpera briska, ale nemam zkusenosti, tak se ptam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
6.5.16 08:15

@gatsby1 tak já si ho koupila asi před měsícem a porvali jsme se o něj celá rodina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nedám na něj dopustit. Ale jestli si ho budeš kupovat, tak výplň s kuličkama, některé vycpávají normálně dutým vláknem, to není ono. A taky pozor na rozměry, některé dělají jen 120cm, to je málo, já mám 195cm a naprosto super. Dávám mu teda zabrat, už je poloviční, ještě že jsem si k tomu koupila i rovnou kuličky na doplnění :mrgreen: Ale já na něm na boku spíš jen usínám, nebo koukám na TV, v noci mi někam zmizne - pod nohy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
6.5.16 08:16

@deflin no my se tam s přítelem chceme jít podívat, tak si protivné prodavačky nebudeme všímat a bude to :mrgreen: A v těch Modřicích se to jmenuje jak prosímtě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí