Poradna duly
Jana Čurdová
@deflin Tý jo, jezdím kolem toho skoro každý den, myslela jsem, že je to nějaká firma - kanceláře a tak, ale že je tam obchod pro miminka jsem netušila ![]()
@Gatsby No tady se platí 500 za hodinu vyšetření a jednu fotografii ( píšou jednu, ale skoro každá maminka dostane tak tři čtyři.
… A pak tu máme ještě soukromého gynekologa a ten si bere 1500 za hodinku vyšetření, video a fotky. Ale my půjdeme za těch 500
do nemocnice… ![]()
@rennys1 nemyslím si že by bylo nespokojené, proto že kope ví, prostě jsou „líná“ miminka, těm se moc nechce a pak jsou „akční“… moje holky, se narodily obě ok, obě akční, prcek je akční taky
![]()
Nase male v brisku reaguje na kocku ![]()
Dekuji za podrobne info k ultrazvuku
to mam jeste tak dva tydny cas ![]()
@rennys1 no já už jsem dávala i dotaz do těch skorodvojčat a je zajímavý, že jsou s tím maminy fakt děsně spokojený…a že prej to dítě není zdaleka tak nízko, jak se jako zdá z fotek, že zas to dítě nahoře je výš než v normálním sporťáku…no já nevím, asi se na něj zajedu někam kouknout…
@deflin ty brďo…tam toho ale teda maj…veškerý sortiment…a mají tu prodejnu nějakou velkou nebo spíš jen pidi a můžeš třeba si objednat na prodejnu, prohlídnout a nekoupit, když se nelíbí?
Naše mimino zas vím, že není hluchý - protože jak Eva třeba přijde k břichu a začne pištět, tak začne mimčo taky často kopat
![]()
@KKatka23 no asi jak který, ale co já viděla na vlastní oči, tak vypadalo fakt hrozně, když to novorozeně leželo skoro na zemi a k tomu narvaná tramvaj a lidi do něj div nekopali.
Jinak k tomu obchodu, určo tam nemají všechno, co na stránkách, ona ta budova zase tak velká není, a myslím, že u čeho mají napsáno „skladem“, tak tam mají, jinak objednat. Jen tak v rychlosti jsem sjela kočárky a teda líbí se mi jich tam dost, možná že vyberu i u nich, když to srovnám s tím, co mám vybraný ![]()
Holky, ja jsem dneska uplne v jiříkově vidění
teda spíš cítení…
maly od rana šíleně kope!!! ale fakt mega, ne ze by to byly velke rany, to ne, ale je to velmi casto, jakoby ani nespal či co ![]()
a tp jsem driv mela rano a pak vecer a dneska porad.-)
a jinak ten obchod byl naproto katatroficky a po deseti minutch jsem ya venku.-(
arogantni pipina, ktera si myslela, ze je necytrejsi ze vsech…
s takovu babiznou jsem se dlouho nesetkala, jestli vubec niekdy…
jsem chtela fuska na ten jane, co si budu kupovat a zacalo to tim, ze proc si kupiji stary kocar a ze na brusle vubc neni a ze na to jsou specializovan ekocarymyseal ty vozika, co jsou tak drahe
jde o to, jakym zpusobem to podavala.-)porad se na me povysovala
a pak mi rekla, ze ta korbicka je mala aze se do ni ten emitex vlastne ani nevejde…
no ani se mi tady nechce vypisovat vsechno, bylo mi z otho docela smutno
na internetu se da objednat, to jo, ale tam nebylo skoro nic
milion kocarku, fusaky, deky
jinak skoro nic
to v tech modricich je super obchod, upne paradni, obrovsky a kdybych teda byla bohata nemela doma ani dudlik a potreboval avse kopit behem jenoho dne, tak tam zajedu a odjizdim absolutne se vsim
jenze ja se musism divat trocu po tech akcochc a tak ![]()
@deflin nebuď smutná a vykašli se na ni, na kravku jednu…některý ty ženský si myslej, že sežraly veškerou moudrost světa…nevím, co je vede k tomu tvářit se, jak kdyby jim někdo něco zarazil do řitě
zkus jinej obchod a nebo to kup rovnou po netu a máš pokoj
s břichem se vláčet po krámech - to by mě mohlo
![]()
Maminky, dnes jsem byla na tehotenske masazi, a uplne super
odpocinula jsem si
Jdu s dotazem, spite nektera s takovym tim kojicim/tehotenskym polstarem? Zajimaly by me zkusenosti
premyslim o koupi
moc dekuji ![]()
@gatsby1 tý jo to mňa láká…už jdu gůglit těhu masáže
Jinak kojící polštář SA mně zdál jako zbytečně přestřelený úlet, tak sem si upletla jakoby takový placatý PUF a chystám SA ho vycpat polystyrénovýma kuličkama
ale sem si myslela že do porodu je na něho eště čas…jaký má význam s nim spát? ![]()
@chromecci
No asi kvuli pohodlnosti,
spim jen na boku, a takovyto tvar by mi mohl vyhovovat, si rikam, jako podpera briska, ale nemam zkusenosti, tak se ptam ![]()
@gatsby1 tak já si ho koupila asi před měsícem a porvali jsme se o něj celá rodina
nedám na něj dopustit. Ale jestli si ho budeš kupovat, tak výplň s kuličkama, některé vycpávají normálně dutým vláknem, to není ono. A taky pozor na rozměry, některé dělají jen 120cm, to je málo, já mám 195cm a naprosto super. Dávám mu teda zabrat, už je poloviční, ještě že jsem si k tomu koupila i rovnou kuličky na doplnění
Ale já na něm na boku spíš jen usínám, nebo koukám na TV, v noci mi někam zmizne - pod nohy a tak.
@deflin no my se tam s přítelem chceme jít podívat, tak si protivné prodavačky nebudeme všímat a bude to
A v těch Modřicích se to jmenuje jak prosímtě?