Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
4.5.16 06:23

Cérky jak mi silné pohyby (nebo co vlastně vůbec) ste cítily v tom cca 24./25.týdnu? Já su z toho celá nesvá, že jako žádné řachandy…vlastně si vůbec doteďka nejsu jistá že to co cítím je fakt mímo a né břuch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.5.16 07:03

@chromecci já teda teď ve 24. týdnu cítím fakt hafo - včera dokonce jak jsem šla spát, tak mě nakopla tak silně do žaludku, že mi bylo úplně špatně z toho :? s Evou toto jsem nezažila vůbec, ona se tak občas jen zavlnila - boule na břiše byly až od sedmého měsíce a to fakt jen takové jako občas protáhnutí…stalo se mi, že i dva dny jsem necítila třeba pohyb žádný…tak nevím, jestli to bylo tím, že jsem byla prvorodička nebo prostě tím, že Eva byla líný, spavý dítě…toto je trošku sajgon ta naše Silvuška…asi po taťkovi bo co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
4.5.16 07:34

@chromecci ty 2-3 týdny zpět to bylo mírnější, ale je vidět že prcek nabírá sílu… občas je to jen jako šťouchání uvnitř - víc cítím když kope do močáku.. mám v předu placentu, takže to nejsou takové rány, ale teď často cítím i když škytá, taky dělá vlny na břichu..

neboj, každé mimi je jiné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 07:49

@KKatka23 @marylka
me maly porad kope uplne vlevo, jako kdyz davate ruce v bok:-)
jak se tam tak dostane? :-):-)
a nejhorsi je, kdyz zautoci na muj močak:-) to fakt trpim:-(
jinak mam totalne zalehle ucho a slysim v nem hlasy :-):-) ani slivka nepomohla:-(

zdravim jeste Brno:-)… kde budete rodit? ja asi v Bohunicich skrz věk a velke mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 08:25

Jedna holcina s terminem 13.8.2016 minuly tyden porodila holcicku 700g :-(
nevim zatim, co se stalo, ale je to hrozne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 08:29

@KKatka23 @marylka tak su zvědavá kdy si ty kopačky budu moct užít aj já :mrgreen: Každopádně dík za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 08:30

@deflin coooo? Tý vado 8o podrobnosti teda asi nevíš že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 09:16

Zatím nevim nic, ale stejne mi toprijde strasne malinko, uplne me to desi… doktorka mi minul erikala, ze jedna pani porodila dite 900g a sice prezil, ale je postizeny… ze tyto deti malokdy dokazi dohnat tech nekolik tydnu a je to spis zazrak a ted jen 700g, to je fakt hrozne a je mi z toho dost smutno
musim ty myslenky nejak zahnat a doufat, ze my dojdeme co nejdal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 09:44

@deflin hlavní je, že to miminko ale bojuje a tý jo…doufám, že jim to dopadne pokud možno co nejlépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 09:49

@chromecci jasne, ze byhc ji to přála, ale obvama se, ze to moc dobr enedopadne, ale necci nic privolat, uvidime, co prinese cas… nechci na to ani myslet.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 10:03

@deflin je až neuvěřitelné, jak si to člověk s vlastním těhotenstvím uvědomuje o tolik víc než kdykoliv jindy. Já sem někdy 14 dní zpátky poslůchala Sama doma a tam právě říkali, že dneska už sa dajů miminka zachránit od 24.tt…smekám klobůk nad každým kdo dokáže pracovat s tak malinkatým tělíčkem…a díky bohu za pokrokovů medicínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.5.16 10:08

Ahoj holky, je hrozný jak to letí :) Dneska jsem 26+2 a začínám přemýšlet o předporodním kurzu. U nás to dělají tak, že absolvujete jednu „lekci“ před porodem a tím to hasne… Nejsem si úplně jistá, že mi to bude stačit. Nemáte některá zkušenost s online předporodním kurzem porodbezobav? Slyšela jsem na něj samou chválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.5.16 10:12
@deflin píše:
Zatím nevim nic, ale stejne mi toprijde strasne malinko, uplne me to desi… doktorka mi minul erikala, ze jedna pani porodila dite 900g a sice prezil, ale je postizeny… ze tyto deti malokdy dokazi dohnat tech nekolik tydnu a je to spis zazrak a ted jen 700g, to je fakt hrozne a je mi z toho dost smutno
musim ty myslenky nejak zahnat a doufat, ze my dojdeme co nejdal…

Kamarádka loni na podzim porodila chlapečka 750 a je naprosto v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 10:28

@Pam12 opravdu??? tak to slysim poprve :-) a fakt to rada slysim.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.5.16 10:30
@deflin píše:
@Pam12 opravdu??? tak to slysim poprve :-) a fakt to rada slysim.-)

jj, měla málo plodovky a museli jí vyvolávat porod, protože by to mimčo jinak nedalo vůbec. sice byli asi tři měsíce v porodnici, ale klučina se má fakt k světu a všechno dohání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí