Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
4.5.16 10:45

@Pajuska93 ahojky no já navštěvuju klasický kurz o pěti lekcách a možu ti řéct, že mám za sebů 2 lekce (dnes mňa čeká další) a su maximálně nadšená ;) zjistila sem, že vlastně o těhotenství a porodu vím prd a slyšet rady a podněty z úst porodní asistentky je pro mňa svaté…všecko si to píšu a poznačuju abych na nic nezapomněla ;) zkus sa podívat nekde kolem vás jestli bys přeca enom nenašla místo, kde sa konajů kurzy tváří tvář ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.5.16 10:49

@chromecci no jak říkám, u nás se dělá jen jedna lekce před porodem (tu bych měla podstoupit na konci června), tak si řikám, jestli to bude stačit, když jsem prvorodička a vím o tom taky celkem kulový :lol: Jinak se tu dělají ještě lekce cvičení pro těhotné, ale to mi nepřinese nic víc, než trochu pohybu… Nic jiného tu k dispozici není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
4.5.16 10:54

U Apollináře na medině jsem byla na novorozeneckém odd, kde jsou extrémně nezralé miminka… rodí se i kolem 500g… taková koťátka, ale jsou to bojovníci, pro rodiče je to neuvěřitelně dlouhé, ale miminkům dělá kontakt dobře, zpousta z nich se pak i kojí ;)
Holky neděste se, 700g není moc, ale úplně nejméně to není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 10:56

@Pam12 malo plodovky? to je presne to, co desi me…vubec nevim, jak to udelat abych ji mela dost.-) ale snad mamm no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 10:58

@marylka kazdy tyden dobry, co.-) uz at je ten srpen, chtela bych usnout a vzbudit se v srpnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.5.16 11:12

@deflin
A nejlepe uz s miminkem v naruci, ze? :)
Moje kamaradka loni v prosinci porodila na 30. tydnu, prdelynka vazila 1225 g., ale krasne to dohonila, je zdrava, a v nemocnici si pobyli nejakych 70 dni :(
Co se tyce pohybu, tak nejvic je citim, kdyz jsem v klidu, nejvic akcni je kolem osme vecerni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 11:14

@gatsby1 to by bylo uplne super :-) al jesm evdecna i za ten 25tt uz :-) a za kazdy budu radsi a radsi.-)
je to nekdy narocne ta psychika.-) ale musime vydrzet.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 11:20

@Pajuska93 tož zas lepší než drátem do oka ;-) a aj tady mezi zkušenýma cérkama sa toho člověk dozví kopec ;) určitě bysme to zvládly aj bez kurzu (su taky prvorodička)…ale on ten kurz je pro mňa taková větší jistotka. Jinak co sa týká těhu cvičení…chtěla sem chodit…ale nemám to doporučené…ale kdybych mohla, tak chodím určitě aj kvůli zpevňování pánevního dna ;) na druhů stranu to na tajnačku cvičím aspoň doma podle youtube :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.5.16 11:29

@chromecci Máš pravdu, rozhodně lepší než nic :) na to cvičení se odhodlávám už měsíc, ale vždycky mi do toho něco vleze :D.. tak hlavně cvič opatrně ať se tobě ani mimču nic nestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.5.16 11:54

@deflin proč skrz věk a velké mimi? já jsem chtěla původně v bohunicích kvůli tomu, že to mám asi deset minut :mrgreen: :mrgreen: přinejhorším bych se tam dotáhla i pěšky :mrgreen: :mrgreen: ale nakonec teda ten císař proběhl u milosrdných a byla jsem tam děsně spokojená, takže půjdu rozhodně zase tam :) jde někdo se mnou? :mrgreen:

ježiš to je hrozný…a žije ještě? to je hrozně maličká…kolik 26. týden? toto je prostě trápení pro ty rodiče :( hrozný, vůbec na to nechci myslet, že by se toto mělo stát…a paní měla nějaký problémy nebo proč jako? přece není normální, že se takto brzo spustí samovolně porod 8o @chromecci no jako dokážou zachránit…otázka je, jestli je to dobře nebo ne…ty děti jako jsou zdravý málokdy, když přežijou, tak do konce života jsou postižený…to teda nevím, jestli to stojí za to…to chce fakt teda aspoň těch 30, ale ideálně aspoŇ 34 týdnů… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.5.16 11:57

@deflin a mudra ti neříká kolik máš? mě na screeningu říkala, že to je tak akorát pro jedno miminko…a dneska na poradně konečně mi i vyštřovala čípek, tak jsem vyklidněná, že vše ok…ještě teda bych uvítala kontrolu tý jizvy, protože já jsem hypochondr a jak mě něde píchne, tak jsem schopná si vsugerovat, že se mi rozjíždí jizva :mrgreen: :mrgreen: ale to jako nene - jen se mě zeptala, jestli jizvu cítím, když jsem řekla, že nebolí, netáhne, nevím o ní, tak řekla, že je to v pořádku a konec :mrgreen: ale tak chápu, že ona tomu rozumí a já su vyjukaná koza :mrgreen: :mrgreen: už aby byl ten srpen… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
4.5.16 12:35

@chromecci a co se na těch předporodních kurzech dělá? Ani mě nenapadlo, že bych někam takhle chodila. Cvičit se mi nechce, já si pořád říkám, že těch pár hodin přežiju i bez různých příprav :mrgreen:

@KKatka23 já se rozhodla pro Bohunice, protože se tam lépe parkuje návštěvám než u Milosrdných a mám to blíž:mrgreen: a co jsem četla recenze na všechny 3 porodnice, tak je tak nastejno, půlka nadává, půlka chválí :mrgreen: Obilňák mám vyloučený už dávno :mrgreen: Když bude plno v Bohunicích, tak Milosrdný, kdyby i tam, tak mě přítel chce vést do Břeclavi, tak jsem mu řekla, ať se připraví na to, že mě odrodí v autě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
4.5.16 12:37

Jinak ty malý miminka kolem půl kila, je to teda masakr, ale „znám“ (z netu, TV) několik případů, že jsou děti v pořádku a všechno dohnali… samože né všechny… takže za mě to taky doklepat aspoň do 30tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.5.16 12:38

@rennys1 tak tam teda budu sama no :mrgreen: :mrgreen: na kurzy taky nendu - nějak to šlo dovnitř, tak to musí jít i ven :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 12:42

@Pajuska93 šak já tom moc nedávám…spíš sa soustředím na zpevňování toho pánevního dna…prý sa mně to bude u porodu hodit…tak nevím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí