Poradna duly
Jana Čurdová
Co si myslite o tomto?
Ahojky, dnes jsem byla na te genetice, a jsem uplne vyrizena. Holcicka ma jen 309gr a navic mi zjistil ze mi nefunguje jeden ze tri prutoku v pupecniku, a proto holcicka nepribira jak maemoticonZa tri tydnu jedu znovu na kontrolu kvuli vaze jestli pribira.No jsem uplne ufnukana. Rikala jsem mu ze mam upne moc bolave kopanecky, a pak treba druhy den vubec nic.Tak me jeste dorazil tim, ze rekl zr ty odtre kopance jsou pry z hladu..ze ma hlad.
@KKatka23 urco nejakej vyberes
asi musis podstoupit vic kompromisu ![]()
@deflin to do ted bylo vse vahove ok? budu drzet palecky at je vse, jak ma
co rekl, jak by se to resilo..? nemohl ji spatne zmerit?
@deflin tý jo, zase nějaké trable co? K tomu pupečníku to teda nevím…snad sa to nejak pořeší…a co sa týká váhy…možná ťa třeba trochu ukonejší, když ti řeknu, že nám říkala na kurzu ta porodní asistentka, že ty váhy dětí teď nemáme ani moc zkoumat, že to je jen relativně vypočítané podle jednotlivých proporcí těla (např. délka stehenní kosti atd.), že sa mimi vlastně zvážit nedá, takže sa to tak nejak plus mínus odhaduje…určo bude dobře
![]()
@deflin hmm.. ty průtoky - pokud se jim nezdály dostatečné, tak mi přijde další kontrola za 3 týdny dost dlouho!
Holčičky jsou menší… kolikátý jseš týden??
Holky na fb měly pro mimi váhu u holčiček normálně kolem 350g, kluci se jeví jaksi větší.
mimoto, pokud má aspoň jednu funkční žílu, nemyslím, že by mimi hladovělo - to je kec! norma v pupečníku jsou tři cévy, když jedna není zcela vyvynutá, většinou se druhá zvětší! Proto si nemyslím, že by malinká hladověla ![]()
hlavně se nestresuj! Držim palce.
@Šári DE co jsi na to dostala?? V těhu jsme hodně citlivé na kde-co. Já mám teď takový kašel, že už jsem dlouho nic takového neměla, bojím se i dýchat ![]()
snad bude ta protivka - vyrážka rychle pryč!
@KKatka23 nezkoušela jsi koukat do diskuze dvojčat či dětí čerstvě po sobě?? Vím, že kamarádka taky řešila sourozenecký kočář - ale to je téměř 10let zpátky.
nevěšej hlavu, určo něco najdeš ![]()
@marylka tady v Německu Cetirizin 2× denně půlku tabletky a linimentum aquosum. Ale zatim pote prvni pulce nic, melo by to byt pry uz zitra lepsi, jinak semam v patek zase hlasit :-/
@marylka diky,taky si to myslim:-)
to neni muj pripad, to psala dnes kamaradka:-(
je chudera vyplasena:-(
@deflin píše:
@marylka diky,taky si to myslim:-)
to neni muj pripad, to psala dnes kamaradka:-(
je chudera vyplasena:-(
a v kolikátém je týdnu?
@deflin no jo, ale nemělas ten tandem, ne? já nakonec teda uvažuju o tom phil and teds…to jsem sice ze začátku vůbec nechtěla, že to mimino je blízko u země, ale je to malý, vhodný do terénu a na diskuzích si to lidi nemůžou vynachválit ![]()
@marylka no koukala…jenže popravdě dost málo mamin se pohybuje s tím kočárem často a v terénu jako já…na to abych ráno nacpala kočár do auta a vytáhla ho, aby se v něm odpoledne děcko vyspalo - na to mi stačí kdejakej krám
já ten kočár fakt používám, tak se bojím, abych někde neulomila kolo nebo aby děcka nebyly zbytečně vyklepaný
@deflin no to bych byla vyplašneá taky…a v kolikátém je týdnu? asi bych si vyžádala kontrolu u jinýho doktora, co mi na to řekne a doporučí ten ![]()
@chromecci
Ty pohyby jsou zretelne v urovni pupiku, jak na leve, tak na prave strane..docela by me zajimalo, jak tam prtousek lezi, jako na ktere te strane ma hlavicku, a na ktere nohy ![]()
Ale to chruti citil i pritel, kdyz byl trosku trpelivy
obecne si ty pohyby uvedomuju vic nez pri prvnim tehu. To jsem byla vyjukana koza ![]()
A s tim taky souvisi i ty predporodni kurzy, obecne si myslim, ze pro prvorodicky by mohly byt fajn a prinosne. Ja na ne nechodila, a ted taky nechodim, nestihala bych kvuli praci. Mam v planu jen jednu prednasku pro budouci rodice, spojenou s prohlidkou porodnich salu. A na tu pujdu asi na konci cervna ![]()