Poradna duly
Jana Čurdová
@deflin gratuluju
to budeš mít teda obříka
u nás to ze začátku taky vypadalo, že byla furt větší, ale teď už je zase normální, spíš o trošku menší
stejně jako Eva
@rennys1 no mě taky teď ultrazvuky vůbec nedělají kromě screeningů…ale aspoń jsem čučela, že poslechla mimču srdíčko a měřila tep
a kontrolovala teda čípek ![]()
Holky tak dneska přesně před rokem jsem byla v porodnici
a za pár hodin jsem se měla poprvé zvedat po císaři - fůůůj
ale Evička za to teda rozhodně stála! Zítra už se nemůžu dočkat rodinné oslavy - dort mám hotovej, ještě poklidím a udělám balónkovou výzdobu a je to
jsem si celkem jistá, že mám to nejúžasnější dítě na světě!
![]()
@KKatka23 ať se oslava povede
Ať Vám malinká roste k radosti a do krásy ![]()
@KKatka23 a můžu se zeptat, ke které doktorce chodíš? Resp. chodíš na Osovou? Jestli jinam, tak asi nám těhulkám to v Brně musí stačit, protože co takto sleduji u ostatních, tak chodí co 3 týdny ![]()
Jinak gratulace Evičce k 1. narozeninám
, pošli nám pak fotečku z oslavy.
My máme taky dnes oslavu, minulý víkend měl brácha, teď má mamka, tak zas budu pít jen tu perlivou vodu
i když normálně to piju i tak nebo vodu s citrónem hodně, ale na té oslavě mě to jaksi nesedí ![]()
A ještě se dnes jdeme podívat na prohlídku do porodnice, dnes je totiž DEN TĚHOTENSTVÍ ![]()
@rennys1 Já chodím na Pionýrskou do sanatoria Helios
a mě to jako připadá vpodstatě dostačující - není důvod předpokládat, že by těhotenství nemělo probíhat normálně
co jsem začala cítit pohyby, tak mě to spíš aji otravuje
jsem ráda vždy, že vím, že ten čípek je OK, zavřenej a dlouhej - protože kolikrát mě dole tak blbě píchne, tak člověk neví, jestli je to roztahování pánve nebo rodí
a plus teda ještě kdyby na tu jizvu mi koukla, tak bych se nezlobila no…ale tak asi na to nekouká, protože není obvyklý, že by to nějak často praskalo v těhu, tak to tak budu brát ![]()
Krásný
teď ty nejhorší tři měsíce jetšě vydržet ve čtyřicetistupňovejch vedrech
![]()
@rennys1 fakt? a to tam muzu jen tak? jdes do bohunic? a kdy? ja teda nemam auto a bus jede raz za 2hodiny, tak bych to nejak dala. a to nas tam pusti tolik mamin?
Ahojte cérky…přeju vám krásný slunečný víkend a bacha na klíšťáky ![]()
@KKatka23 Přeji malé krásné narozeninky! Užijte si to!!!
První jsou jedinečné… ![]()
Naše prďola bude mít za 2 týdny 2 ročky, doufáme, že tyhle narozeniny si užije lépe než ty loňské, byla tehdy poprvé nemocná, dokonce jsme v noci přesně na den jejího narození jeli na pohotovost kvůli vysokým horečkám, které nešly srazit. Nakonec se z toho vyklubala tzv. šestá nemoc.
Ja mam v Praze ultrazvuky v rámci každé prohlídky každé 3 tydny. Mela jsem to tak i v prvním tehotenstvi.
Jinak vcera jsem hodila pěknou tlamu. Naštěstí jsem to teda ustala a skoncila jen na kolenou a rukou, ale pobita jsem teda slusne
@Leli83 tak to je sranda
my jsme tu šestou nemoc měli dva týdny před prvními narozeninami
akorát teda naše malá naštěstí vůbec netrpí na teploty, takže nejvíc měla 38,7 - to jsem začala srážet nurofenem a krásně to šlo
musí být hrůza ty vysoké teploty
syn od tety právě trpí hodně na horečky, u každé kraviny mu vylítne teplota a často mívá kolem čtyřiceti stupňů…to musejí být šílené nervy ![]()
@KKatka23 píše:
@Leli83 tak to je srandamy jsme tu šestou nemoc měli dva týdny před prvními narozeninami
akorát teda naše malá naštěstí vůbec netrpí na teploty, takže nejvíc měla 38,7 - to jsem začala srážet nurofenem a krásně to šlo
musí být hrůza ty vysoké teploty
![]()
syn od tety právě trpí hodně na horečky, u každé kraviny mu vylítne teplota a často mívá kolem čtyřiceti stupňů…to musejí být šílené nervy
Kluk taky trpí na teploty, ja srazim az od 39. Ja ty teploty rada, protoze pak ma ta nemoc rychlejší průběh. Naopak když ma rymu a kasel bez teploty, tak je to klidně i na tri tydny ![]()