Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10291
6.5.16 19:27

@deflin gratuluju :) to budeš mít teda obříka :mrgreen: u nás to ze začátku taky vypadalo, že byla furt větší, ale teď už je zase normální, spíš o trošku menší :mrgreen: stejně jako Eva :) @rennys1 no mě taky teď ultrazvuky vůbec nedělají kromě screeningů…ale aspoń jsem čučela, že poslechla mimču srdíčko a měřila tep :) a kontrolovala teda čípek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.5.16 19:29

Holky tak dneska přesně před rokem jsem byla v porodnici :mrgreen: a za pár hodin jsem se měla poprvé zvedat po císaři - fůůůj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale Evička za to teda rozhodně stála! Zítra už se nemůžu dočkat rodinné oslavy - dort mám hotovej, ještě poklidím a udělám balónkovou výzdobu a je to :) jsem si celkem jistá, že mám to nejúžasnější dítě na světě! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
6.5.16 19:41

@KKatka23 ať se oslava povede :D :D :D Ať Vám malinká roste k radosti a do krásy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
6.5.16 22:22

@deflin gratuluji k výsledkům:-)! @KKatka23 všechno nejlepší pro malou :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
7.5.16 07:46

@KKatka23 a můžu se zeptat, ke které doktorce chodíš? Resp. chodíš na Osovou? Jestli jinam, tak asi nám těhulkám to v Brně musí stačit, protože co takto sleduji u ostatních, tak chodí co 3 týdny :mrgreen:

Jinak gratulace Evičce k 1. narozeninám :kytka:, pošli nám pak fotečku z oslavy.

My máme taky dnes oslavu, minulý víkend měl brácha, teď má mamka, tak zas budu pít jen tu perlivou vodu :mrgreen: i když normálně to piju i tak nebo vodu s citrónem hodně, ale na té oslavě mě to jaksi nesedí :mrgreen:

A ještě se dnes jdeme podívat na prohlídku do porodnice, dnes je totiž DEN TĚHOTENSTVÍ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
7.5.16 08:06

Jo holky a jinak hlásím úspěšný vstup do 3. trimestru :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.5.16 08:44

@rennys1 Já chodím na Pionýrskou do sanatoria Helios :) a mě to jako připadá vpodstatě dostačující - není důvod předpokládat, že by těhotenství nemělo probíhat normálně :) co jsem začala cítit pohyby, tak mě to spíš aji otravuje :mrgreen: jsem ráda vždy, že vím, že ten čípek je OK, zavřenej a dlouhej - protože kolikrát mě dole tak blbě píchne, tak člověk neví, jestli je to roztahování pánve nebo rodí :mrgreen: :mrgreen: a plus teda ještě kdyby na tu jizvu mi koukla, tak bych se nezlobila no…ale tak asi na to nekouká, protože není obvyklý, že by to nějak často praskalo v těhu, tak to tak budu brát :mrgreen:
Krásný :mrgreen: :mrgreen: teď ty nejhorší tři měsíce jetšě vydržet ve čtyřicetistupňovejch vedrech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.5.16 08:45

@rennys1 fakt? a to tam muzu jen tak? jdes do bohunic? a kdy? ja teda nemam auto a bus jede raz za 2hodiny, tak bych to nejak dala. a to nas tam pusti tolik mamin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.5.16 09:01

Tak mam asi smulu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.5.16 10:37

Ahojte cérky…přeju vám krásný slunečný víkend a bacha na klíšťáky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.5.16 11:38

@KKatka23 všechno nejlepší, uzijte si to.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
7.5.16 13:21

@KKatka23 Přeji malé krásné narozeninky! Užijte si to!!! :-) První jsou jedinečné… :kytka:

Naše prďola bude mít za 2 týdny 2 ročky, doufáme, že tyhle narozeniny si užije lépe než ty loňské, byla tehdy poprvé nemocná, dokonce jsme v noci přesně na den jejího narození jeli na pohotovost kvůli vysokým horečkám, které nešly srazit. Nakonec se z toho vyklubala tzv. šestá nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
7.5.16 13:35

Ja mam v Praze ultrazvuky v rámci každé prohlídky každé 3 tydny. Mela jsem to tak i v prvním tehotenstvi.

Jinak vcera jsem hodila pěknou tlamu. Naštěstí jsem to teda ustala a skoncila jen na kolenou a rukou, ale pobita jsem teda slusne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.5.16 19:48

@Leli83 tak to je sranda :mrgreen: my jsme tu šestou nemoc měli dva týdny před prvními narozeninami :mrgreen: akorát teda naše malá naštěstí vůbec netrpí na teploty, takže nejvíc měla 38,7 - to jsem začala srážet nurofenem a krásně to šlo :) musí být hrůza ty vysoké teploty :? :? syn od tety právě trpí hodně na horečky, u každé kraviny mu vylítne teplota a často mívá kolem čtyřiceti stupňů…to musejí být šílené nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
7.5.16 20:00
@KKatka23 píše:
@Leli83 tak to je sranda :mrgreen: my jsme tu šestou nemoc měli dva týdny před prvními narozeninami :mrgreen: akorát teda naše malá naštěstí vůbec netrpí na teploty, takže nejvíc měla 38,7 - to jsem začala srážet nurofenem a krásně to šlo :) musí být hrůza ty vysoké teploty :? :? syn od tety právě trpí hodně na horečky, u každé kraviny mu vylítne teplota a často mívá kolem čtyřiceti stupňů…to musejí být šílené nervy :(

Kluk taky trpí na teploty, ja srazim az od 39. Ja ty teploty rada, protoze pak ma ta nemoc rychlejší průběh. Naopak když ma rymu a kasel bez teploty, tak je to klidně i na tri tydny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí