Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem po utz a maly je presne o 3tydny vetsi nez minule:-) ale celkove zas o ten tyden vetsi diky hlavicce a podle briska tak akorat
takze lamu 26tt a 27tt a odhad0je dnes 900g
jo a kopl ji do ultrazvuku
… Srdicko 140tepu, pupecnik vporadku a prsty ma vsechny
… Je hlavickou lehce zesikma dolu… a rikala, ze je vse presne jak ma:-) tlak mam akorat a cukr v moci nemam ![]()
@rennys1
To ja jsem rovnou uvazovala o 190 cm delce
Mohu se zeptat, kolik jsi investovala? A kde jsi ho koupila? Dekuji
@gatsby1 já koupila tady tento
hm, nejde mi sem dát odkaz, nechápu, píše to že tento web spamoval či co, tak prostě na www tečka natytex tečka cz, najedeš si na kojící polštáře EPS 3 druhy, a já si koupila ten semišový za 429,–
a k tomu ještě myslím 10 litrů kuliček (jsou potřeba, polštář slehne). Jako prodávají se i za 1700,–, ale mě tento vyhovuje a dražší nepotřebuji ![]()
Ahoj holky,
@deflin super, že výsledky jsou ok ![]()
na arogantní lidi se vykašli, ale taky s tím mám své zkušenosti, naprosto nesnáším, když si mě prodavačka „otipuje“ podle oblečení, je ode dveří vidět, že si myslí, že na to nemám ![]()
s penězma se nerozhazujeme, ale když chci něco koupit, tak snad i člověk, který je oblečen
ne do zcela značkových věcí má nárok na slušné chování ![]()
stran „kojo“ polštáře - měla jsem v těhu u Verunky, takový s těmi kuličkami, dost se slehával, ale byl super, teď jsem si pořídila „levnější“ variantu s dutým vláknem, zatím mi vyhovuje, ale na kojení ho „docpu“… každopádně bez něj nespím ![]()
@gatsby1 já ho mám taky už po Maxíkovi, a v provozu je celé 4 roky:-) mám tam teda to duté vlákno a právě mi přijde super, ptž se vůbec nemění tvar… na kojení byl super a na spaní je taky super:-)
a mám podle mě ten menší pošu foto:-) Maxík se v něm učil i sedět:-)
Také mám kojící polštář na spaní a lenošení… Používám ho od 12 týdne těhotenství a super!
Také mám s dutým vláknem…
vyhovuje, nemění tvar
a kupoval mi ho manžel na http://www. polstarnakojeni. cz// od firmy Matýsek… ![]()
Mě ty kuličky vyhovují i přesto, že slehnou, dosypu a je to. Z toho dutého vlákna je to podobné, jako když si smotám peřinu (která je plněná dutým vláknem), s těma kuličkama je to více tvarovatelné, když potřebuji výš nohu, tak tam přesunu více kuliček… ale každému samože vyhovuje něco jiného, ale já jsem na něm momentálně závislá ![]()
@rennys1
u nás mi ho často bere Verunka (mladší) - boří do něj hlavu
a manžel mi ho stopí když chce lenošit na gauči ![]()
@marylka teda holky, vy máte zkušenosti s těmi prodavačkami.
Já taky chodím oblékaná obyčejně a nepřišlo mi, že by to někomu vadilo. Ale možná jsem to jen nepostřehla, já si totiž pohledů druhých moc nevšímám
nebo třeba tady na vesnici - mě znají všichni, zdraví mě (ahoj) a já na ně hledím jak puk, protože je vidím poprvé v životě ![]()
@deflin tak to je paráda, že je vše OK. Jen teda koukám, jak detailně Ti kontrolu dělá doktorka, mě dělala akorát 1. sc, 2. sc. a teď jdu až ve 30tt na UTZ, takže mezi UTZ mám 2 a půl měsíce pauzu ![]()
@rennys1
my jsme přistěhovalci, ale tady na vesnici zdravím všechny, a většinou mě lidi znají jako „tu doktorku“ - spíš se manžel vždy směje, že jeho znají jako manžela od doktorky
![]()
já mám tyto zkušenosti z pár „butiků“ - či menších krámečků z center… jednou jsem takové „nádheře“ nechala na pultě svetr, byl hezký, ale ona byla naprosto nemožná ![]()
Já mám teda úplně obyč za 500,– vyplněnej jen dutým vláknem a nijak mi teda nevadí
spíme s ním furt a jednu dobu jsem ho často používala na kojení - cca první dva měsíce - ono to mimčo to pořádně ještě neumí se najíst, tak mu to trvá kolikrát i půl/třičtvrtě hodiny…no a z toho dost bolí ruka a záda to mimčo mít na ruce, i když je mrňavý…tak jsem si ho zavázala okolo pasu a mimčo dala na ten polštář ![]()