Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10291
9.5.16 12:02

@gatsby1 a není to nějaká plíseń? co zkusit nějaký antimykotuka z lékárny? :think: jinak nevim, ale asi bych nekonzultovala nohy na gyndě, spíš bych si začla k praktickýmu, ať ti řekne, co s tím…to stejnak s těhu pravděpodobně nijak nesouvisí ;) @Leli83 jestli to ne u manžela nebude tím, že je to chlap :mrgreen: můj muž je taky naprosto mrtvej, když má rýmičky nebo si přeleží záda… :mrgreen: :mrgreen: @rennys1 jéžiš, tak tomu obchodu se vyhnu obloukem teda… 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
9.5.16 12:25

@rennys1 protože to byla kráva.-) a jsem rada, ze jsi to taky posoudila stejne, uz jsem si myslela, ze jsem divna…ale navic nepusobim zrovna mile, takze si asi mysella, ze me mus prevalcovat kecama a ja ji mel ana haku :-)

s tou nemocnici m to mrzi, ale ja si ta zajdu nekdy v cervnu sama, pry se to taky da, tak muzeme jit spolu… minule byla kamoska, zavola asi tama objednala se a oni ji provedli… poptam se uvidime :-)

treba sli nejdriv k milosrdynm a pak do bohunic, myslim tim busem, zkusi ji napsat na mjel, kde ses obejdnavala, treba ti odpovi :-) kazdopadne je to divne no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
9.5.16 14:03

@KKatka23 Tak to se ho musím zastat, protože rýmička spíš převálcuje mě než chlapa, vždycky mám jediné přání - upadnout do hlubokého spánku a probudit se zdravá. On dokáže fungovat celkem slušně, ale prská a chrchlá bacily do širokého okolí několik týdnů. Na druhou stranu je fakt, že když ho něco bolí, tak to prostě bolí, no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
9.5.16 15:17

@deflin mě přišlo, že čekala, že řekneme do minuty „tento kočár chceme“, zaplatíme a jdeme a když ne, tak byla uražená. Mě tak celkově přišlo, že mluvila takovým stylem, jak kdyby nám nadávala :mrgreen: Ještě, že pak odešla a byl tam ten prodavač, ten byl v pohodě, ani se nezlobil, že jsme hned nekoupili. Ale tak předběžně jsme si vybrali, ale skladem mají jen jednu barvu, tak jsem řekla, že kouknu na net a přijdu s konkrétním názvem :lol:
Přítel taky říkal, že mám napsat té paní, s kterou jsem se domlouvala, že máme počkat u porodnice, ale tak co teď s tím že, když už je to pryč. No bývá prohlídka každé úterý ve 14h, viz http://www.fnbrno.cz/…hunice/t3246

ale přítel chtěl jít se mnou a to máš 400,– za mě, 300,– za něj a právě v tu sobotu to bylo přes ně zdarma, tak jsme mohli ušetřit 7 stovek… kdyby přítel nechtěl jít, tak můžeme jít spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
9.5.16 15:18

@KKatka23 třeba bys narazila na toho prodavače :mrgreen: a jaká byla oslava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
9.5.16 15:31
@Šári DE píše:
@gatsby1 http://www.bioderma-cz.com/…ukty/abcderm ten cold creme dole mam, ale maji i radu primo pro dospele na atop a tak.. ten jsem mela taky, je to podobne, akorat toto vyuziji hodne i na deti:-), na netu se to urco da koupit za lepsi cenu nez v lekarne@Leli83 já mám jíst den předem naposledy v sedm hodin večer… tak uvidím, doufám, že ji nemám, to ovoce by mi bylo taky líto:-(

Tak ja jist naposledy v sedm vecer tak zahynu a to naprosto vazne. Nejsem schopna fungovat ani když jim naposledy v jednu v noci. Ja jeste nebyla schopna na ten odběr dojit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
9.5.16 15:44

@Pam12 no ja asi budu muset jit hned spat:) jsme zvykla jist jen jednou vecer, ale kdyz je hlad je hlad… No a pak na 8 na lacno a dalsi dve hodky bez jidla :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
9.5.16 18:54

Na 3D se maly tocil zady, nebo si zakryval pusinku rucickama a jednou udela eskymaka, jak delaji na kajaku :-) pak me poslala chodit a fakt se otocil uplne, jenze hrbetem nahoru :-( po hodine chvilku odkryl oblicej a vypadal jako niky :-) ale fotka fakt udelat nesla, mel tam navic pupecnik :-) ale Pavel vse videl, tak aspon tak :-) budeme se tesit na porod, tam ho uvidime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
9.5.16 20:08

@Leli83 jej tak to u nás teda naopak…já funguju, protože prostě musím a chlap mi tady frfňá, že ho bolí pacička…ale nejlepší jsou takový ty virózy, jak jsou nateklý mandle…to vždy pomale brečí, jak je mu hrozně, tak mu na to odpovím, že s takovou nemocí vážnou by ale určitě neměl kouřit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vždycky se mu udělá jako zázrakem líp :mrgreen: :mrgreen: @rennys1 super :) krásně jsme si to užili a dokonce jsem ani nebrečela :mrgreen: :mrgreen: posílám fotku s prvním dortem a s nejlepším dárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.5.16 20:33

@KKatka23 krásné fotečky, taky jsme Karolínce na první narozky koupili houpačku.. holky jí měly skoro 7 let… ale už se nám rozpadla.. my měli dřevěnou.

Holky, jdu si pro podporu.. dnes den blbec :roll: manžel skončil na neurologickém JIPu, nejspíš kombinace přepracovanosti a chřipky, zkolaboval, prý měl něco jako epileptický záchvat :? má rozbitou hlavu, zhmožděnou krční páteř, zlomenou levou ruku, zlomeninu hrudního obratle, naraženy žebra :zed: :zed: :zed:

já celou domácnost na povel, holky, školka, škola… do toho se nám rozbíhá prodej domu… a já mám být v klidu.. jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
9.5.16 20:39

@marylka ježiši kde zkolaboval, že má tolik zranění? 8o 8o 8o ty brďo…drž se! hlavně fakt se snaž myslet pozitivně - je živej, ot je nejdůležitější, dostane se z toho…holky máš stejně beztak na povel většinou ty, ne? nebo tak to je u nás doma…fakt hlavně klid, ať se nestane ještě něco blbýho tobě a mimču, porod se může rozjet i ze stresu a to je ještě moc brzo :( je mi vás fakt líto, je děs, že se dějou takový věci…ale jak jsem už psala - hlavně, že je živej…manželovi se taťka zabil při autonehodě, když mu byly dva roky a jeho ségře jeden rok…co by dali tenkrát za to, aby byl na JIPce…držím moc palce a informuj, jak to vypadá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.5.16 20:51

@KKatka23 ono mu jako „vyplo“ tělo, a jak je vysoký přes 2m tak padl na levou stranu… někde v práci na hale
taky si říkám, že stále žije a mluví, že to nějak dáme

děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
9.5.16 22:40

@marylka to víš, že dáte :) je nejdůležitější, že se z toho dostane a teda poučení pro příště - dávat na sebe lepší pozor! Ještě že se mu to stalo v práci a ne třeba za volantem…taky teda doma má zdravotnici a nevyleží se a nevyleží z chřipky…měli by konečně normálně schválit tu placenou neschopenku, protože tímhle tempem všichni pochcípáme do šedesátky…jako tyto přechozený virózy není nic dobrýho na srdce ani na jiný orgány, nedejbože to dopadá i takto, kdy to skolí mladýho chlapa… co holky vůbec? jak to nesou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
10.5.16 06:17

@marylka kůrník šopa, tak hlavně že je „relativně“ v pořádku a nedopadlo to daleko dramatičtěj ;) cérečko ale máš ty to všecko divoké ti řeknu ;) tak ať je manža brzo fit a hlavně doma z nemocnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
10.5.16 06:59

@deflin jééé sluší Ti to, super triko, kde jsi ho koupila? Jinak teda zepředu to vypadá, že máš bříško malinké, to já mám větší balón :mrgreen:
Počkej a to 3D jsi platila a nemáš žádnou fotku? Tak to jsem ráda, že jsem na to nešla, vím, že někde dávají náhradní termín, když se to nepovede natočit, byla jsi v Prenatalu nebo kde?

@KKatka23 jůůůů Evča je kouzelná :srdce: no jo, houpačka je relativně nejlevnější a nejlepší dárek :mrgreen: Taky jsme tuto měli. Dort krásný.

@marylka tak to je mazec 8o tolik zranění z jednoho pádu 8o to spíše vypadá jak z pádu aspoň z 5-ti metrů. Tak dávej pozor na sebe, ať nedopadneš stejně, já vím, že se to lehko říká, když teď je vše na Tobě, ale dělej věci jen nezbytně nutné, uklizeno a vše hotovo není teď důležité. Hlavně, ať je manžel v pořádku. Teď odpočívá, ale měl by zvolnit také, když chlap zkolabuje z vyčerpání, to už musí být fakt mega vyčerpání. Můj přítel maká nehorázným způsobem od rána do večera a ještě ho nic nepoložilo, vydrží hodně, tak co vše musel dělat ten Tvůj, že zkolaboval z vyčerpání… Držte se a ať je brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí