Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4251
11.5.16 10:03

@deflin když je první hodnota nad 5,1 je výsledek jako pozitivní - to může být ovlivněno čímkoli - nejčastěji večerní jídlo (druhá večeře, či ovoce) - aby hned každkou druhou nehodnotili, že má cukrovku, tak to zkusí zopakovat.
Pokud je tzv. nultá (neboli první) hodnota pod 5,1, tak se může udělat test.

2× nad 5,1 ráno nalačno ze žíly potvrzuje cukrovku

Ovlivnit to můžeš tak, že si dáš normální večeři a poté se kolem deváté hodiny budeš krotit se sladkým… ovoce, sušenky, čokolády, když potřebuješ do něčeho kousnout.. dobrá je zelenina, půl krajíčku chleba se sýrem (náš odborník na těhu cukrovku doporučuje rybičky :zed: :poblion:… je to chlap, navíc je gay a nemá představu jak vypadají chutě těhotné ženy večer - a to ryby miluji)… dobrý je i naturální zákvas, tvaroh či bilý jogurt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
11.5.16 10:04

V ideálním případě by žena měla lačnit minimálně 10hodin před testem ;) Ráno je dobré se napít obyč. vody ;) - ne čaj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 10:40

@marylka super,diky moc:-)
a ja beru kazde rano chlorelu a jecmen, mam vynechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
11.5.16 11:13

@deflin dala bych si to po testu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 11:18

@marylka tak dobre:-) jeste jednou moc dekuji a dnes jedu zeleninovy den:-)
snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
11.5.16 11:38

Já byla ne testu na cukrovku dneska - dostala jsem na gyndě pokyn, že nesmím od 18 hod. nic sladkého a od půlnoci ani jíst ani pít. A když jsem si dneska četla informovaný souhlas, který jsem dostala v laborce, tak tam bylo, že se nesmí jít 10-14 hod. před odběrem. Ale naštěstí byla první hodnota v normě, tak jsem to mohla absolvovat. A po tom co jsem četla jaká je to hrůza mě docela mile překvapilo, že to bylo docela v pohodě :-) Výsledky budu mít až na konci měsíce až půjdu na další kontrolu na gyndu, tak snad budou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
11.5.16 11:48

@funnym držím palce, já dnes byla na tom druhém, tři odběry, nesměla jsemjíst od včera od 19 hodin… udělalo se mi tam šoufl, tak jsem si mohla aspoň lehnout a v pátek mám výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
11.5.16 11:51

@marylka @deflin to mě ani nepovídejte nebo budu z toho akorát naštvaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já teda kolikrát i naštvaná jsem, ale nic s tím jako neudělám no…prostě vevnitř to stojí na mě, venku na něm :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
11.5.16 11:53

@Šári DE tak hlavně, že jsi to zvládla :-) Tady v laborce mají speciální místnost pro těhulky, kde mají židličky a 3 postele i s polštářkama a dekama :-) Ale z nás to dneska naštěstí nikdo nepotřeboval :-) To máš výsledky brzy, i když já jsem ráda, že je hned vědět nebudu - jdeme v sobotu na svatbu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a zase si říkám, že kdyby to bylo úplně blbý, že by snad sestra z gyndy zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
11.5.16 12:31
@KKatka23 píše:
@marylka @deflin to mě ani nepovídejte nebo budu z toho akorát naštvaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já teda kolikrát i naštvaná jsem, ale nic s tím jako neudělám no…prostě vevnitř to stojí na mě, venku na něm :?

však tak by to mělo být - kolem baráku chlap, domácnost baba… zahrada tedy dejme tomu napůl :mrgreen: teda pokud nebydlí v bytě že :mrgreen: ale jako to samože myslím jen v případě, že je venku práce, např. v zimě co by partner nemohl uvařit nebo uklidit, kór když třeba pracují oba nebo mají malé děti.

@funnym jo tak speciální místnost i s postelí 8o na chodbu nás šoupli k ostatním pacientům :mrgreen: teda až na konci měsíce budeš vědět výsledky? Jako i kdyby byli pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
11.5.16 12:32

@funnym @Šári DE ať vám to holky dobře dopadne ;)

@KKatka23 naštvaná určo neeee :lol: :lol: :lol: uvidíš, jak ti Evička poroste, bude to zase jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
11.5.16 12:33

@KKatka23 no počkej, teď jsem napsala pěknou kravinu, že doma vše žena, v sobotu malujeme a to já teda dělat nebudu, jen uklízet po akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
11.5.16 12:38

No já myslela, že dojdu na ten cukr dnes… smůla, prostě já nevím jak to udělat. ani šest hodin bez jídla nedám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 12:49

@Pam12 mozna tim spíš bys mela, mi je taky zle, ale kdyz mco nejim pecivo a jim hodne zeleniny a ryby a fakt casto po dvou hodinach, tak to docela jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
11.5.16 13:20

@rennys1 my taky jsme měli speciální místnost s postelema a chtěli po nás, ať ldžíme…vloni mi to připadalo jako děsnej opruz a teď se úplně těším!!! už mám nachystanou knížku na čtení - no jdu tam jak na dovolenou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a zrovna mi to i vyšlo, že eva má jít očkování ten den, tak a´t si taťka náš užije - já si tam pěkně dopoledne odpočnu a pak si zajdu na oběd do KFC a dám si grandera s hranolkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: udělám si prázdniny takový malý :mrgreen: :mrgreen: kdyby nebyly ve hře ty hormony, tak se úplně i těším do porodnice…žádný uklízení, jídlo ti strčej pětkrát denně až pod čumák, mimino stejně jen spí a nic jinýho nedělá :mrgreen: :mrgreen: jestli budeme mít třetí dítě, tak se v té porodnici připoutám k posteli nebo budu předstírat komplikace, abych tam mohla být víc než čtyři dny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @marylka tak mě to je jasný :) já si normálně zas tak moc nestěžuju, jsem prostě zvyklá už na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí