Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
11.5.16 13:31
@deflin píše:
@Pam12 mozna tim spíš bys mela, mi je taky zle, ale kdyz mco nejim pecivo a jim hodne zeleniny a ryby a fakt casto po dvou hodinach, tak to docela jde :-)

jenže já s sebou po tak dlouhým lačnění prostě natvrdo seknu. já jsem i na netěhotnýho stavu zvyklá jíst v noci. Chodím spát celkem pozdě, mezi 2-3 ráno a klidně si v ty tři ráno namažu chleba a pak jdu spát, s tím, že ráno pak normálně snídám. takže moje tělo na nějaký hladovky není zvyklý a nedává to. Jednou jsem chtěla držet půst a pít jen zeleninový šťávy. No to jsem si dala :mrgreen: zkolabovala jsem hned z kraje :mrgreen:
já ani jako malá nedokázala jít na sedimentaci nenajedená. takže jsem od doktorky měla dovolený dát si čaj a alespon kus chleba s něčím :nevim: poslední odběr na cukr jsem měla v rámci preventivky (po snídani), 3,8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 14:07

@Pam12 tak to jo, kdyz jdes spat tak pozde, tak se jidlo dokonce i doporučuje :-) naopak skoro je to nutnost :-) stjene jako u zen, ktere delaji na smeny :)
i teda taky neni kazdy den ouvej, ale chtela byhc to zitra zvladnout.-)

tak jako hodnoty mas pekne, ale vis jak, v tehu je to uplne jine, ja taky doufam, ze to bude ok, ale kdo vi, cim me moje telo prekvapi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
11.5.16 14:42

@KKatka23 Krásné fotky! :-) Jinak houpačka je vděčný dárek na první narozeninky, my ji loni taky kupovali. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
11.5.16 14:46

@marylka Držím pěsti, ať je manžel brzy fit! Oni ti chlapi někdy neví, kdy si dát pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
11.5.16 15:05

Jinak holky, já jsem z té těhotenské cukrovky fakt na nervy. Nikdy by mě nenapadlo, že se mě to může týkat… :zed: A od pondělka, kdy jsem měla ten cukr zvýšený, přemýšlím nad každým soustem, jestli bych měla či neměla… Naštěstí bereme bedýnkovou zeleninu, takže výběr doma je, ovšem ovoce si nedokážu odpustit. Dnes jsem dělala na další dny salát z papriky, rajčat a okurky, ale když jsem do toho sypala tzatziky a přečetla si, že i to podělané koření obsahuje cukr, málem mě přešla chuť. Navíc skoro nejím maso, takže pokud bych měla zůstat na dietě až do konce těhotenství, tak asi zblbnu. Jdu znovu v pátek, tož uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
11.5.16 15:19

Dneska jsem byla s malou u doktorky, v pondělí se osypala a nějak to nemizí, spíš se pupínky rozlézají. Nohy má chudák jak struhadlo. :-( Byla z neděle na pondělí u našich a mamka ji při koupání umyla mýdlem, na což není zvyklá, my koupeme jen v čisté vodě, občas v dětském mýdle Babylove. Tak jsem si říkala, že asi z toho. No, doktorka to potvrdila, že může být, dostala sirup, aby se neškrábala, zatím teda nezabral, asi zkusím dát večer ještě Dithiaden.

Blíží se jí druhé narozky, tak si říkám, že holt bude na každé narozeniny opupínkovaná… :roll:

Jinak koukám, jak tady svými příspěvky tapetuji… :oops: Dočítám cca 5 stránek a postupně píšu, nějak teď nestíhám. Včera jsem byla na jednodenním přípravném semináři na zkoušku, co mě čeká příští pátek, no, bude to sekec! Navíc na zítra chystám úplně nový kurz, který jsem zatím neučila, a pořád s tím nějak nejsem spokojená. A poslední květnový týden mi začíná první (a asi i poslední) letošní kvalifikační kurz, pojedu až do začátku července každý den v týdnu. Teda krom praxe, kterou mají kvalifikanti na týden, a 1 týden uprostřed jsem si vymínila volný, manžel tam má naplánovanou dovču, tak chceme někam vypadnout, než porodím… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
11.5.16 15:33
@Leli83 píše:
Jinak holky, já jsem z té těhotenské cukrovky fakt na nervy. Nikdy by mě nenapadlo, že se mě to může týkat… :zed: A od pondělka, kdy jsem měla ten cukr zvýšený, přemýšlím nad každým soustem, jestli bych měla či neměla… Naštěstí bereme bedýnkovou zeleninu, takže výběr doma je, ovšem ovoce si nedokážu odpustit. Dnes jsem dělala na další dny salát z papriky, rajčat a okurky, ale když jsem do toho sypala tzatziky a přečetla si, že i to podělané koření obsahuje cukr, málem mě přešla chuť. Navíc skoro nejím maso, takže pokud bych měla zůstat na dietě až do konce těhotenství, tak asi zblbnu. Jdu znovu v pátek, tož uvidím…

zajímalo by mě, co je to za koření tzatziki? vážně si nedovedu představit, protože originální tzatziki jsou jogurt, okurka, česnek (max kopr) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 15:37

Holky zítra v půl 7 na test na tu cukrovku od kolika bych měla hladovět? :D já umřu hlady sem zvyklá pořad něco zvejkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
11.5.16 15:49

@Pam12 Ha, řeknu přesně - zn. Avokádo, tváří se to strašně přírodně, cituji: „Inspirováno přírodou - bez přidaného glutamátu, konzervantů, umělých barviv“. My vždycky kupovali Vitanu tuším, ale naposledy ji neměli, tak jsme vzali tohle. Co obsahuje ta Vitana, nevím, na cukr jsem se nikdy nezaměřovala, spíš řešíme éčka, konzervanty, palmáč apod.

Jinak mamka mi včera nabízela jakýsi tzatziky „jogurt“, prostě jogurt okořeněný česnekem, cibulí, koprem - a opět tam byl přidaný cukr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
11.5.16 16:32
@Leli83 píše:
@Pam12 Ha, řeknu přesně - zn. Avokádo, tváří se to strašně přírodně, cituji: „Inspirováno přírodou - bez přidaného glutamátu, konzervantů, umělých barviv“. My vždycky kupovali Vitanu tuším, ale naposledy ji neměli, tak jsme vzali tohle. Co obsahuje ta Vitana, nevím, na cukr jsem se nikdy nezaměřovala, spíš řešíme éčka, konzervanty, palmáč apod.Jinak mamka mi včera nabízela jakýsi tzatziky „jogurt“, prostě jogurt okořeněný česnekem, cibulí, koprem - a opět tam byl přidaný cukr. :nevim:

Tak s cukrem by je Řekové asi hnali :mrgreen:… Ale alespoň vidině, ze ten cukr se rve do všeho a zbytečne. Ja jsem taková bojovnice proti tomu. Nesnasim to, absolutně pak neumíme vnímat normalni chutě, když je vsechno pricukrovano :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
11.5.16 19:00

@Leli83 a jaké typy kurzů vlastně lektoruješ? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
11.5.16 19:02

@veronikaminarikova já jdu zítra taky…akorat az nějak kolem sedmé povalím takže doufám že mě eště vezmů 8o no a večeři si dávám včil poslední…snad teda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 19:28

@veronikaminarikova ja jdu na 7 a ted uz nejim :-)
mela jsem0na veču jen salat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
11.5.16 20:11

Holky, nebojte :D to bude určo dobré.. já měla odběr v sedm a poslední jídlo v 21,0 ;)

@Leli83… nemůže to mít z něčeho jiného?? Právě koření od jiné značky než jste zvyklý.. nějaký druh ovoce, či zeleniny… má k tomu ještě něco dalšího? Často se takto děti osypávají u viróz, ale to by měla k tomu horečky…

ať kurzy a zkoušky zvládneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 20:44

@deflin to ja si dam posledni jidlo v 22:00 pisou osm hodin pred testem :) jdu na pul sedmou tak ja musim jinak neusnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí