Poradna duly
Jana Čurdová
@Šári DE jako manželova dcera? Kolik jí je?
Příspěvek upraven 16.05.16 v 13:00
@veronikaminarikova ja mela pul litra:-) visnova prichut a na vysledky si zitra zavolam:-)
pry uz to tam bude, nebudu cekat 3tydny na dr:-):-)
@rennys1 no já se jen bojím, jak to zvládnu bez evy…nikdy jsem nebyla bez ní víc jak šest hodin
takže jsem na ní dost závislá a obávám se, abych to bez ní přežila…jinak se těším, že už to budu mít za sebou celý - těhotenství i porod…hrozně jsem se těšila, že zase budu těhotná, ale od nějakýho třetího měsíce mě to dost obtěžuje… je to prostě asi moc brzo, přece jen je to náročný pro tělo i tak, natož když jsem to samý absolvovala před pár měsícema…
nejradši bych si šla to miminko v srpnu někam vyzvednout
![]()
Holky a myslíte, že je to tím, že jsou ty děti manželů už velký nebo tím že s váma nebydlí pořád nebo tím, že prostě nejsou vaše? já myslím, že kdyby s náma to dítě bydlelo pořád, že bych uměla ho brát fakt jako svoje…ale takhle když dojíždí jen občas na víkendy, tak to je naprd - spíš prostě cizí element… ![]()
@deflin jj, mě taky mudra řekla, že mám druhý den zavolat…asi pro jistotu, kdyby náhodou ten cukr zvýšený byl, tak ať se s tím začne něco dělat a nečeká se další měsíc na poradnu
nevím, ale já teď teda láduju čokolády a nanuky, zvýšenej cukr by byl moje smrt…
úplně se mi chce brečet jen při té představě
![]()
@rennys1 to chápu, jí je 12, přítel je o dost starší než já… no tak, to u nás taky zkoušel, ale u mě to neprošlo, takže jsme se párkrát poštěkali a už to pochopil, dělal totiž na začátku rozdíly mezi malým a jí, že přesně chce aby za ním jezdila a tak… tak jsem mu to vysvětlila docela natvrdo po svém a mám klid:-) poslouchat a pomáhat musí, když je u nás a okřiknu i jí, když se mi něco nelíbí… ale Maxe taky, ten už začíná být pěkně vyčůranej.
@KKatka23 určo by to bylo jiný, kdyby tu byla pořád, nějak nemůžu vystát určité věci ve výchově její matky, a tak se to občas obracelo proti ní, což taky nebylo fér, ale v tu chvíli to nějak nešlo regulovat. Jak říkám, teď už vše v pohodě, byla u nás i teď, když byl Marcus 4 měsíce pryč… vlastní dítě je ale vlastní dítě…
@deflin jsem na tom stejně…mám si zavolat dnes později odpoledne nebo zítra ke svém doktorovi a uvidíme…tak uvidíme
každopádně se to dalo vypít, že? ![]()
@chromecci uplne v pohode:-) ale jedna tam hystercila
a delala sceny
Holky po testu, držím palec ![]()
těhu cukrovka není tolik závislá na režimu těhulky, nebo extra na hmotnosti (i když větší těhulky jí mají častěji) - je to způsobeno tím, že hormonálně se mění nastavení tkání, které nejsou schopny vnímat správně inzulin (hormon který reguluje hladinu cukru) - cukr se tedy nedostává tolik do buněk jak by měl - je to vznikem tzv. inzulinorezistence, a tím jak žena porodí, tkáně se vrátí do normálu (včetně hormální regulace), tak cukrovka zmizí
Dost na to platí režim, jídelníček - omezení hlavně volných cukrů (to co jse sladké), vyvážené jídlo stran poměrů bílkovin, tuků (samozřejmě lepší rostlinné nenasycené tuky) a polysacharidů (škrobů).
Omlouvám se za výklad
ale nedalo mi to
@chromecci už sice pozdě, ale přeci - citron je ovoce a tedy obsahuje cukr ![]()
a naturálí magnesie ničemu nevadí… pokud není doslazená
![]()
@marylka neomlouvej se, nahodu je to super, ja jsem rada, ze jsi to napsala.-)
ja jim prave docela zdrave no, viz obrazek
![]()
ale je to jak rikas, nemuzu vedet, jak to moje teo bude reagovat.-)
ale verim si ![]()
@chromecci @deflin no vy jste měli aspoň nějakou příchuť já to měla bez příchuti
ale dalo se to vypít no sem to exla najednou
pak bylo fajn ![]()
@deflin pěkný no…ale já se teda po testu těším na něco smaženýho s majonézou
![]()
@KKatka23 to mi moc echutna ani nirmalne.-) ale je to divne, mela jsem chut na zeleninu
nejak mi to dela dobre ted.-)