Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1569
10.5.16 17:06

@chromecci super díky za info:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
10.5.16 18:30

@chromecci @deflin děkuji za odkazy, já už se koukala na netu, mají za 300, ale i za 600,–, to se mi jedno líbí, ale 600,– za triko se mi nechce dávat, po porodu ho nosit nebudu :mrgreen: ale za těch 300,– asi něco vyberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
10.5.16 19:44

@rennys1 pak prodas za pulku:-)
po 8 letech je jak nove, fakt kvalitni material:-)

ja mam dneska nejakou depku :-(:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.5.16 20:55

@chromecci
Moc dekuji za inspiraci :) s tricky, ja bohuzel za sve soucasne dala skoro 700,– :/ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.5.16 20:55

@deflin z čeho? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
10.5.16 21:24

@KKatka23 asi nic konkretniho, ale proste jsme nejaka protivna, vsechno mi deska vadi, nic se nedari…asi ty hormony no… snad to bude zitra lepsiale lepsi se dneska zahrabat nekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
10.5.16 21:31

@deflin :kytka: :kytka: :kytka:

zítra bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
10.5.16 21:32

Tak mi zítra pošlou muže domů, jsem na to zvědavá..ale aspoň ho budu mít pod dozorem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
10.5.16 22:27

@deflin já jsem už v šestiměsíční depce. jsem furt zavřená doma, jak mi je zle. dneska jsem potřebovala do lékárny, tak jsem se tam vydala a přijet pro mě musel manžel, protože jsem tam málem zkolabovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.5.16 22:51

@deflin mě vždycky pomůže v takových případech, když něčím naštvu manžela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: donutím ho vysát a vytřít nebo tak něco :mrgreen: :mrgreen: zaručeně mu to zkazí náladu a mě ji to parádně zvedne :mrgreen: :mrgreen: @marylka tak super :) aspoň ho budete mít doma :) akorát budeš mít o další dítě navíc, páč jestli měl zlomený žebra a byl tak domlácenej, tak to bude jen ležet u televize, chudák…aspoň že mu dávaj teď ten hokej :) tak ať se vyleží a pořádně si odpočne :) @Pam12 jejda, to je ti furt tak zle? 8o to je dost hrozný totok… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 08:13

Vsem vam dekuji, dneska neco vymyslim asi, at mam jine myslenky:-)
blbe je mi taky a dnes rano fakt dost a boli me i bricho :-( mam ho strasne napnute, ani spek uz nechytnu:-)
a manzel uklizi, pece, vari a dela vse normalne:-) tak ho radeji stvat nebudu:-)

tak vsem hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
11.5.16 08:41

@deflin jako bolí tak jak se napíná ta kůže? to já už mám skoro měsíc - pěknej humus :? tak si dej trochu klídek, když ti není dobře - pro jistotu :) aha, tak to kdyby můj muž takhle pomáhal, tak mu taky asi vystavím uprostřed obýváku totem a budu se k němu každej večer modlit :mrgreen: :mrgreen: ale my teda máme starej barák, na kterým je dost práce, takže on jako nesedí u televize, ale dělá na baráku furt… :mrgreen: na domácnost a děti jsem jako sama no :? ale je to moje vina - to já jsem chtěla domeček a do bytu jsem nechtěla za žádnou cenu :mrgreen: :mrgreen: tak sklízím, co jsem zasela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 08:48

@KKatka23 my jsme tady pul roku, takze taky fura prace :-)

nekdy je mi ho lito, dela fakt vsechno

ja uz vlastne zacinam 3.trimestr, tak uz to bude asi co raz horsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.5.16 09:56

@marylka tak to budete mit fajn, ze bude doma:-)

chtela jsem se te zeptat, jak se daji ovlivnit ty hodnnty na testu cukrovky?
hodne holek posilaji domu hned po tom prvnim mereni :-(:-(
tak co je tam spatne? to jako ze podvadely a daly si rano jidlo nebo vecer jedly malo?
jak to teda je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
11.5.16 09:59

@deflin no ve třetím trim. jsem se vždy cítila jako „hroch“ - i když se mi všichni smějí, že snad asi ani nejsem těhu :roll: :D

@KKatka23 taky máme starý baráček (který teď prodáváme), jj.. kolem toho je stále běhání, ale my jsme to vždy dělali tak nějak dohromady. Spolu jsme poklidili uvnitř, udělali práci venku, a pak vždy to byl manžel, který řekl, že je čas hrát si s holkami - je fakt, že si s nimi hraje víc než já… dokáže hodiny sedět na písku a vymýšlet hry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí