Poradna duly
Jana Čurdová
@chromecci @deflin děkuji za odkazy, já už se koukala na netu, mají za 300, ale i za 600,–, to se mi jedno líbí, ale 600,– za triko se mi nechce dávat, po porodu ho nosit nebudu
ale za těch 300,– asi něco vyberu…
@rennys1 pak prodas za pulku:-)
po 8 letech je jak nove, fakt kvalitni material:-)
ja mam dneska nejakou depku ![]()
![]()
@chromecci
Moc dekuji za inspiraci
s tricky, ja bohuzel za sve soucasne dala skoro 700,– :/ ![]()
@KKatka23 asi nic konkretniho, ale proste jsme nejaka protivna, vsechno mi deska vadi, nic se nedari…asi ty hormony no… snad to bude zitra lepsiale lepsi se dneska zahrabat nekam
Tak mi zítra pošlou muže domů, jsem na to zvědavá..ale aspoň ho budu mít pod dozorem ![]()
@deflin já jsem už v šestiměsíční depce. jsem furt zavřená doma, jak mi je zle. dneska jsem potřebovala do lékárny, tak jsem se tam vydala a přijet pro mě musel manžel, protože jsem tam málem zkolabovala
@deflin mě vždycky pomůže v takových případech, když něčím naštvu manžela
donutím ho vysát a vytřít nebo tak něco
zaručeně mu to zkazí náladu a mě ji to parádně zvedne
@marylka tak super
aspoň ho budete mít doma
akorát budeš mít o další dítě navíc, páč jestli měl zlomený žebra a byl tak domlácenej, tak to bude jen ležet u televize, chudák…aspoň že mu dávaj teď ten hokej
tak ať se vyleží a pořádně si odpočne
@Pam12 jejda, to je ti furt tak zle?
to je dost hrozný totok… ![]()
Vsem vam dekuji, dneska neco vymyslim asi, at mam jine myslenky:-)
blbe je mi taky a dnes rano fakt dost a boli me i bricho
mam ho strasne napnute, ani spek uz nechytnu:-)
a manzel uklizi, pece, vari a dela vse normalne:-) tak ho radeji stvat nebudu:-)
tak vsem hezky den
@deflin jako bolí tak jak se napíná ta kůže? to já už mám skoro měsíc - pěknej humus
tak si dej trochu klídek, když ti není dobře - pro jistotu
aha, tak to kdyby můj muž takhle pomáhal, tak mu taky asi vystavím uprostřed obýváku totem a budu se k němu každej večer modlit
ale my teda máme starej barák, na kterým je dost práce, takže on jako nesedí u televize, ale dělá na baráku furt…
na domácnost a děti jsem jako sama no
ale je to moje vina - to já jsem chtěla domeček a do bytu jsem nechtěla za žádnou cenu
tak sklízím, co jsem zasela
![]()
@KKatka23 my jsme tady pul roku, takze taky fura prace ![]()
nekdy je mi ho lito, dela fakt vsechno
ja uz vlastne zacinam 3.trimestr, tak uz to bude asi co raz horsi:-)
@marylka tak to budete mit fajn, ze bude doma:-)
chtela jsem se te zeptat, jak se daji ovlivnit ty hodnnty na testu cukrovky?
hodne holek posilaji domu hned po tom prvnim mereni ![]()
![]()
tak co je tam spatne? to jako ze podvadely a daly si rano jidlo nebo vecer jedly malo?
jak to teda je?
@deflin no ve třetím trim. jsem se vždy cítila jako „hroch“ - i když se mi všichni smějí, že snad asi ani nejsem těhu
![]()
@KKatka23 taky máme starý baráček (který teď prodáváme), jj.. kolem toho je stále běhání, ale my jsme to vždy dělali tak nějak dohromady. Spolu jsme poklidili uvnitř, udělali práci venku, a pak vždy to byl manžel, který řekl, že je čas hrát si s holkami - je fakt, že si s nimi hraje víc než já… dokáže hodiny sedět na písku a vymýšlet hry ![]()