Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
4.5.16 12:44

@KKatka23 naděje umírá poslední ;) dokud je šance, že može byt mimišo zachráněné a relativně v pořádku, tak je důležité bojovat ;) zázraky sa přeca pořád dějů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 12:45

@marylka já čekala až dojde pozitivní duše…su ráda, že sas stavila :lol: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 12:46

@gatsby1 a co znamená akční? Sů to velké kopačky? Nbeo furt takové to spíš zabublání? Sa vyptávám jak tydýt, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.5.16 12:51

@rennys1 no jako pro mě jako prvorodičku je to hrozně fajn…nejdřív sme probírali to samotné těhotenství…jaká vyšetření nás eště čekajů…co možeme dobrovolně odmítnůt…v čem sa naopak nenechat odbýt…ani sem nevěděla, že si možu sepsat porodní plán…že existuje neco jako masáž hráze, včetně olejíčku přímo na to určených…jak rozeznat poslíčky a kontrakce…no pak co nás čeká u porodu (na tuto lekci sem si vzala aj manžu a upřímně: ČUMĚL :mrgreen: )…první doba porodní…druhá doba porodní…jak dýchat…jaků masáž možeme provádět…co sex a závěr těhotenství atd. atd. :mrgreen: no prostě pro mňa paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.5.16 12:53

Holky já jsem úplně nešťastná z toho kočárku…já snad nic nekoupím a budu zavřená doma až do dalšího léta… :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
4.5.16 12:53

Já zas vůbec nestíhám psát, dočítala jsem tak napůl:-) nevím no, je super, jak je dnešní medicína daleko, ale někdy se ptám za jakou cenu… Nikdo nemůže u ročního dítěte říci, že je bez následků… Já třeba na takovéhle věci vůbec nemyslím… `
Moc jí přeju ať to dobře dopadne, tohle nechce zažít opravdu nikdo :zed:

Jinak já mám zase nějakou alergii :pocitac: doufám, že to není ta těhotenská, mám osypané celé břicho, svědí to jak… :cert: dneska jsem dostala nějaké léky, a jestli to zítra nebude lepší, musím v pátek zase k dr… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
4.5.16 12:54

@KKatka23 jak to? žádný dvou generacni:-(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.5.16 13:03

@Šári DE no žádnej, kterej by mi úplně vyhovoval no…potřebuju velký nafukovací kola, protože jezdíme do terénu (líbí se mi Joggster twist), ideálně bych i ráda ruční brzdu (jané powertwin), máme ale dost úzký dveře, takže nesmí být širší jak 70 cm (tzn. odpadají všechny kočárky, co jsou vedle sebe) a nechci, aby to mimčo bylo úplně u země, chci je mí prostě hezky za sebou…našla jsem zatím jané powertwin - dobrá cena, ale prej jsou ty korby děsně malý, dvouletý dítě tam prý horko těžko narvat. Baby jogger city select - ten vypadá naprosto suprově, navíc slouží i jako monokočár, ale zas je šíleně drahej a s těma kolečkama si nejsem úplně jistá, jestli by zdolal naši polňačku. Peg-perego duette - taky prej je malej, patron falco F4 - ten zas prej má špatnou stabilitu a tfk joggster twist, ten vypadá teda taky suprově, ale zas má tu sedačku zadní dost nízko no… :? tak já prostě nevím…navíc to chci koupit z bazaru, takže potřebuju už být rozhodnutá a systematicky po tom koukat, abych ulovila, až se objeví no…jinak budu bez kočáru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
4.5.16 13:11

Ahojda, já na těhu svičení chodím a za mě super - když mě někde začne bolet, tak se to při cvíču protáhne a hned je líp. Jinak je to fakt spíš dýchací a protahovací - žádný brutální posilování a dřina. A předporodní kurz u nás pořádá přímo sestřička na gyndě, která je zároveň i laktační poradkyní. Je to rozdělené na tři části a dneska už máme poslední - manžel dokonce chodí dobrovolně se mnou a docela si to chválí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
4.5.16 13:13

@KKatka23 nepodléhej panice - určitě nějaký úžasný seženeš - ještě je pořád relativně čas :-) Já taky ještě žádný nemám - ale nám stačí jen na jedno mimčo, tak to není tak dramatické. I když jak se to vezme - zase je ten výběr až moc veliký :-) Tak ať se brzy zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.16 13:38

Ja rodila v Bohunicich maleho a chovali se prvotridne teda:-) ale to je asi mnou a mym ja :-):-):-) jsem nekdy az protivna, kdyz mam s nekym problem:-)

mam miminko vetsi o 7az 10dni… ale to jsem mela i minule:-)
a vek? jsem pro ne uz rizikova, no :-)
ale ja to beru spis jako vyhodu, jen at se hezky staraji :-)

katko, ja mela Patron a nedam na nej dopustit… mam jeste jejich golfky a nemenila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
4.5.16 14:26

Ahojky holky! :mavam:

@chromecci Z pohybů nedivoč! ;) Já měla s dcerou od toho šestého měsíce takové bomby, občas jsem měla pocit, že se mi prokopne skrz pupek ven, bylo to dané asi tím, že jsem měla pevné břišní svaly, fakt mini bříško a v něm velké dítě. Když se narodila, tak se všichni divili, kde jsem ji nosila, manžel si dělal srandu, že jsem ji tam měla omotanou kolem pasu. :-) Zato teď cítím jakožto druhorodička pohyby strašně malinko, to už fakt musí být, abych něco třeba i zahlédla na kůži, jinak pořád spíš takové cukání, bublání (přesně jako zaražené prdy :mrgreen: ), občas dloubne do močáku, to už je fakt papu. V obou těhotenstvích placenta vepředu, takže ta to trošku tlumí, ale teď mám hlavně véééliké břicho, takže zřejmě pro mimčo i dostatek místa.

Dneska jsem byla v poradně a doktor se smál, že můžeme čekat nějakého akrobata, měl nohy natáhnuté dozadu za hlavu… 8o :-D To mě zase utvrdilo v tom, že tam má fakt hodně místa, proto ani moc necítím pohyby.

Jinak jsem vyfasovala žádanku na OGTT, naštěstí se u nás nemusím objednávat, tak se tam asi příští týden vypravím. Musím tam být na 6:30, což bude zajímavé, když malá běžně vstává po osmé… :think: Asi ji šoupneme k babičce a dědovi na noční hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.5.16 14:31
@chromecci píše:
@rennys1 no jako pro mě jako prvorodičku je to hrozně fajn…nejdřív sme probírali to samotné těhotenství…jaká vyšetření nás eště čekajů…co možeme dobrovolně odmítnůt…v čem sa naopak nenechat odbýt…ani sem nevěděla, že si možu sepsat porodní plán…že existuje neco jako masáž hráze, včetně olejíčku přímo na to určených…jak rozeznat poslíčky a kontrakce…no pak co nás čeká u porodu (na tuto lekci sem si vzala aj manžu a upřímně: ČUMĚL :mrgreen: )…první doba porodní…druhá doba porodní…jak dýchat…jaků masáž možeme provádět…co sex a závěr těhotenství atd. atd. :mrgreen: no prostě pro mňa paráda :mrgreen:

Celej predporodni kurz mi byl na dve veci. Zasekla jsem se na 36 hodin na prvni dobe porodni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
4.5.16 14:33

Pomalu dočítám a reaguji… :)

V prvním těhotenství jsem předporodní kurz (ten klasický vícedenní) nestihla, býval dopoledne a já byla v práci, tak jsem si pak zaplatila jenom jedno sezení s místní porodní asistentkou a myslím, že mi to dalo víc, než těch několik dnů. Vše stručně, jasně, výstižně + mi dala na sebe kontakt s rozpisem služeb a individuálně jsme se domluvili na návštěvě porodnice, abychom koukli, co a jak, předvyplnili papíry k porodu, případně už tam nechali v kartě i porodní plán. Tentokrát plánuji to stejné…

Cvičit se chystám začít teď od pátku - chodila jsem před otěhotněním na jógu, tak teď zkusím tu těhotenskou, navíc mi nabídla nějaké cvičení i sestra v poradně, takže vyzkouším i to. Přijde mi, že teď mám strašně málo pohybu, s malou sice chodím na procházky každý den, ale není to ono, krok sun krok, jéé, tady je brouček, 5 minut zastávka, krok sun krok, maminko, kozenky, 15minutové pozorování koz na louce… :mrgreen: Dokonce to vidím i na psech, že jim tyhle „procházky“ nesvědčí, jedna z fen, která měla vždycky sklon k podváze, nám teď během pár měsíců nabrala 3 kg! :-D Tož doufám, že si ten pohyb aspoň trošku vynahradím tím těhnocvičením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
4.5.16 14:38

@KKatka23 S tím sourozeneckým kočárem neporadím, ale co se týče Baby Joggera, tak máme BJ City Mini GT, cena byla taky celkem přes čáru na to, že to jsou spíš takové vytuněné golfky, ale co se týče koleček, zvládla i náročnější terén (polní cesta, štěrková cesta, kořeny, sníh). Hádám, že u toho sourozeneckého budou kola podobná (no, teď na něj koukám na netu a fakt vypadají stejně). Já se ho právě trošku bála, protože jsem zatížená na klasické čtyřkolky s pevnými nafukovacími koly, ale hodně mile mě překvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí