Poradna duly
Jana Čurdová
@gatsby1 taky sme sa bavili, že za rok ty tradiční naše akce už budů netradiční…už budeme hledět na čas, abysme mohli malů kůpat…abysme sa všude dostali s kočárkem atd. atd. ![]()
@chromecci jj člověk trochu myslí nato, jak se mu změní život „naruby“, ale stojí to zato
![]()
Holky, co pořizujete nové věci pro mimi… v čem perete? Já prala vždy prášku co používám normálně, protože jsme na něj zvyklí (bez aviváže), ale Verunka je atopik
tak se bojím, jak to bude s malým
???
@marylka v persilu pro miminka (gel) a nemuzu si stezovat, prala jsem tak pro malyho, ted uz ne, ale zase zacnu:-)
jinak s tim upravovanim, ja to nejak neresila a nebudem ani ted, byli jsme s Maxikem vsude, to spis az ted musime treba doma, ale jako miminko spal proste v kocarku:-)
@marylka já jsem teda prala nejdřív v lovele, ale nic to nevypralo. Tak jsem používala Persil sensitive a spokojenost. Ale jako naše malá nemá zatím žádný problémy s pokožkou, takže na ni můžeš narvat cokoliv…manžel teda atopik je, hadry na tělo mu nevadí, má tu vyrážku furt na obličeji
ale už je dospělej, jak je to u dětí teda nevím…asi bych možná zkusila nějakej ten eko…S miminem zas budu první tři měsíce na kosmetiku a na prášky opatrnější a pak začnu zas prát v normálním prášku ![]()
Teda já nevím, jak dolezu na test na tu cukrovku, už se tam chystám týden. Mám jen ten svačinový test, protože tu glukozu prostě nedám a moje gynekoložka to ani nemá ráda. Ale stejně, mám přijít na lačno a to prostě nezvládnu. Potřebuju neustálý přísun jídla i v noci, cca 2× se budím na jídlo. takže dnes jsem v noci nejedla a ani jsem nebyla schopna vypravit kluka do školky
@marylka ahoj, ja jsem se byla minuly ytden podivat v obchode BRÁNA K DĚTEM a rozhodla jsem se, že tentokrat prave nebudu prat v obycejnem prasku… u minuleho syna jsem prala v gelech Misiva asi šest let a ted pouzivam arial a persil, ale pro miminko si budu u nich kupovat ten gel, maji tam asi tri druhy, vidim kolem sebe hodne deti jak maji prad vyrazky a exemy a podobne, nerikam, ze je to z toho, ale proste to tak cítím
a avivaz uz nepouzivam mesic vubec ![]()
budu tam kupovat i kosmetiku pro maleho, uz jsem neco zkousela a jsem honde spokojena teda…hlavne misto vlhcenyhc ubrsousku treba, kdyz se mimi okaka a nekdy nestaci jen voda, vsak to zanme, tak bud pouzivat delfinak od nich, striknes na zadecek a asetřes, neoprudi se a je to prijemne, testovala jsem na sobe ![]()
@Pam12 chudaku to je mi moc lito, mi je tky pord blbe, ale prve ze po ranu to docel ajde, tak uvidi, jak zvldnu jet bez jidla, chystam se zy tyden
drzim palce!
@Pam12 já zas mám problém s hlídáním…manžel jak je voják, tak prostě zařídit si volno měsíc dopředu je pro něj nadlidskej úkon…vždy si to vyřídí a pak mu napíšou nějakou služebku…měla jsem to domluvený na 11.5., pak na 18. května a teď zase teda jsem to přeobjednávala na 24.5… sestřička mě upozorňovala, že to je poslední možný termín, jinak ž emi to už nezměřijou…když jsem se jí ptala, jestli s sebou můžu vzít dítě, tak prej teda že se jí to moc nelíbí, ale kdyby bylo hodný, tak že kdyžtak by se to nějak zařídilo výjimečně. Pak prej a kolik je dceři…tak říkám dvanáct měsíců…chvíli ticho a pak sestřička - tak to ne, takový mimino si s sebou vzít nemůžete, to byste neměla chvíli klidu! takový dítě neposedí, to byste nám tady za ním furt poskakovala, na ten test potřebujete být v klidu
takže super…jestli zas bude ít tentokrát anžel něco, tak já jako budu bez testu a budu asi doufat, že cukrovku nemám…
je mě toho mimina úplně líto - s Evou každej furt o tom mluvil, šahal mě na břicho, byli nadšení. Teď na mě kouká každej velice soucitně, že teda jsem fakt chudák, takhle brzo zase břicho, když zjistí, žže to bylo plánovaný, tak se se mnou přestávaj bavit úplně, protože teda naznají, že jsem totální magor. O miminu nikdo nic hezkýho kloudně ještě neřekl, nikdo se ani nezeptá jak mije, natož, aby snad někdo na to břicho zkoušel sahat a ještě nemám čas ani na test na cukrovku!!! Chudinka moje miminko…jetšě ani nevylezlo a už je opomíjený…
@deflin v bráně maj krásný dežáky na dudel, za dobrý ceny
teď jsem si tam kupovala s krtečkem ![]()
@KKatka23 jj aji tam hodne hezkych veci a taky drahych.-) ale clovek musi byt rozumny a vybirat spraven ![]()
s tou cukrovkou me to mrzi, kdyby mi nebo tak le porad, tak bych ti ji pohlidala… ale jak uz nebydi v brne, tak bych se k vam nedostala ani na sedmou, ja jedu do brna hodinu od nas busem
CO NEJAKA KAMOSKA? VZDYT TO JE VYJIMECNA SITUACE…
@deflin
Mohu se zeptat na ten delfinak? zaujalo me to..
Jak se to presne jmenuje a cena cca?
Moc dekuji. Jinak nam se na opruzeniny moc osvedcil Sudocrem.
A jinak pred temi asi sedmi lety jsem prala v Batoleti ![]()
Jinak k prebrani veci po Kaje jsem se skrz pracovni nasazeni jeste nedokopala
Ale uz me lakaji ruzna lehatka a sedatka od fisher price ![]()
@deflin jejda to je od tebe moc hezký
ale to fakt nemůžu od nikoho žádat toto
musíme si to zařídit s manželem sami
jen jsem si tak chtěla postěžovat
mám to teď domluvený teda na toho 24.5., tak snad už to vyjde konečně
je to kolikrát dost složitý, když člověk to hlídání nemá
ale když to vidím, jak to fičí…rok utekl jako měsíc se mi úplně zdá
za chvilku budou prcci dost velký a budou chodit do školky a najednou tyto „problémy“ zmizí
mám z toho úplně melancholickou náladu…přesně před rokem jsem byla v porodnici na posledních ozvách…a teď mi tady skáče po břiše největší štěstí na světě…
jsem teď děsně přecitlivělá, v sobotu máme oslavu prvních narozenin a já to určitě celý prořvu teď s těma hormonama ![]()
@marylka no abych pravdu řekla tak já su plná očekávání…nemožu sa té životní změny dočkat ![]()
CO sa týká praní…eště sem prát nezačala
ae ségra mně doporučovala LOvelu…tak nevím…asi si ju zrovna kůpím když ju máme v Tetě v akci
![]()
@KKatka23 no tak v nejhorším případě budeš bez testu…šak je to dobrovolné
netrap sa tím…prostě to nejak dopadne
cukrovku určo stejně nemáš
A co sa týká lidí kolem…furt je kolem nás kopec tydýtů co sa stará o to, po čem by je mělo byt prd
je lepší neřešit
já mám zas opačný problém…mňa deptá to načumování na břuch a snaha šahat…
ale asi si mosím zvyknůt ![]()
@gatsby1 ted se mi vybil pc, az ho nabiju, napisu ti, mam jen mobil a houby vidim ![]()
@KKatka23
lidi si maji pomahat:-) vsak uvidis, jak to bude:-) na 8 uz bych se tam dostala, kdyby ti nekdo pohlidal hodku:-)