Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2454
28.4.16 13:02

@Šári DE jéé chuďátko malé. A jizvu má teda asi pořád ne? Myslím, že kdybych se takto řízla já, tak jizvu mít třeba ani nebudu, ale u malých dětí to zůstává napořád. Dcera když byla mimino, tak si rozsekla ret a jizvu tam má. Ale stejně teda mohli dávat větší pozor. Řekla jsi jim na to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
28.4.16 13:03

@Šári DE tak to je drsne :-( to snad delal magor :-(a ja myslela, ze je mimi hluboko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
28.4.16 13:17

@rennys1 @deflin no mel to hluboke, detsky chirurg mu to zalepil tkanovym lepidlem, jizvu ma, navic na jdenom konci je rozdvojena, to ze zacatku videt ani nebylo, takze asi na dvakrat :poblion: jak rikam, ani jsem nic rict nemohla, kdyz to oznamili, tak hned, ze je to riziko cisare, rikal mi to pak i muj dr., ze se to docela stava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
28.4.16 13:19

@Šári DE takovy alibismus…
ale hlavne, ze to nebylo treba pres oko
a kde jsi mela placentu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
28.4.16 13:21

@deflin ve predu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
28.4.16 13:37

@Šári DE to ja mam taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
28.4.16 13:40

@deflin ja taky i ted, ale to nicemu nevadi, akorat, ze je malej hur videt na UZ, protoze se schovava:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
28.4.16 13:45

@Šári DE to je pravda :-)porad je v ukrytu :-)
ale tohle fakt slysim poprve, ze nekdo riznul mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
28.4.16 14:34

@Šári DE Bobiš malý… :-( Byla jsem na novorozeneckém s maminkou, která rodila akutním CŘ a syn byl taky pořezaný - na čele, skoro ve vláskách. Mazec, no.

@rennys1 Já právě myslela, že dětem se jizvy hojí lépe… :think: Malá si v roce a půl rozsekla lícní kost, centimetrová ranka, ale má to šité, a pořád si říkáme, že jí to třeba zmizne. I když je fakt, že čím je větší, tím se ta jizva jako by natahuje…

Jinak teda k ne/dávání se dokupy po císaři a přirozeném porodu - kvůli toho, že jsem ztratila hodně krve, jsem byla lazar ještě několik týdnů. Slabosti, motání hlavy, pocity na omdlení. Vzhledem k tomu, že dost vydržím, bych se toho císaře až tolik nebála, sebevědomě si říkám, že s jizvou na břichu bych vstala možná dřív než se špatným krevním obrazem… :-) I když je teda fakt, že přesně 2 týdny po porodu jsme byli na první tůře, ovšem byl to pro mě záhul. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.4.16 14:47
@rennys1 píše:
@Šári DE jéé chuďátko malé. A jizvu má teda asi pořád ne? Myslím, že kdybych se takto řízla já, tak jizvu mít třeba ani nebudu, ale u malých dětí to zůstává napořád. Dcera když byla mimino, tak si rozsekla ret a jizvu tam má. Ale stejně teda mohli dávat větší pozor. Řekla jsi jim na to něco?

z mýho pohledu k té cukrovce…pokud ti doktorka řekla, že omezit cukry, tak bych postě ty cukry omezila. Jestli jsi do sebe schopná natlačit denně čtyři čokoláda :mrgreen: což si osobně nedovedu představit, tak to určitě není normální a v podstatě to tobě ani mimču neprospívá.
takže já bych to prostě neřešila a najela na nějakou lehčí dietku ať jste oba v pořádku ;) já vím, že tohle asi slyšet nechceš :mrgreen: on to totiž nechce slyšet nikdo, i v případě normální cukrovky se lidé se zvýšeným cukrem u doktora spíš dožadují léků, než aby zabojovali a omezili se trochu v jídle. Já vím, že třeba já jsem extrém a nesnáším jakékoliv zobání léků zbytečně, když to jde i jinak (otec od jednoho mého ex, stáhnul cukr z hodnoty 16 na 5 jen díky úpravě jídla )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
28.4.16 16:36

@KKatka23 tož myslím že su vylekaná zhruba tak jak 99%prvorodiček :mrgreen: Než do něčeho jdu, tak o tom mosím vědět maximum informací…a nejlépe jak to ocibat nebo si to zjednodušit :mrgreen: Aj když…jde porod zjednodušit??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
28.4.16 16:38

@Leli83 no já SA právě bojím nevhodné reakce mojého muža kdyby SA mu toto stalo :mrgreen: :mrgreen: Asi by na chodbě nečekal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
28.4.16 16:41

@rennys1 homeopatika podle mňa nemožů ublížit…maximálně SA može stát, že nepomožů a člověk bývalí zbytečně peníze…ale já to nejspíš klidně risknu :lol: Eště moc doporučujů Bachovy esence…ale ani nevím jak SA to aplikuje atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.4.16 17:01
@chromecci píše:
@rennys1 homeopatika podle mňa nemožů ublížit…maximálně SA može stát, že nepomožů a člověk bývalí zbytečně peníze…ale já to nejspíš klidně risknu :lol: Eště moc doporučujů Bachovy esence…ale ani nevím jak SA to aplikuje atd. ;)
řekni nějakýmu zkušenýmu homeopatovi, že homeopatika nemůžou ublížit, ten s tebou vyběhne, úplně vidím tu reakci :mrgreen: to je jako kdybys řekla, že nemůžou ublížit bylinky, já si naordinovala meduňku na spaní a zkolabovala, protože mi snížila tlak na 70/3O :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
28.4.16 17:34

@Pam12 no těch sladkostí jsem teď spořádala dost, jsem si říkala, že si tělo samo říká, co chce… jako 4 tabulky vyloženě ne, ale třeba jednu tabulku a 2 deli a tak no… teď jsem úplně sladké vysadila, trpím jako kráva :mrgreen: chodím od ničeho k ničemu, nic mě nebaví, nemůžu se soustředit, připadám si hrozně nešťastná a myslím jen na to sladké :( prostě absťák no :mrgreen: zítra si zavolám na diabetologii a zeptám se co a jak, jestli můžu jít znovu na to OGTT, protože takhle mi nikdo neporadí, když neznám tu druhou hodnotu…

@chromecci píše:
@rennys1 homeopatika podle mňa nemožů ublížit…maximálně SA može stát, že nepomožů a člověk bývalí zbytečně peníze…ale já to nejspíš klidně risknu :lol: Eště moc doporučujů Bachovy esence…ale ani nevím jak SA to aplikuje atd. ;)

bachovky - 7 kapek pod jazyk, před a po cca 10 min nic nedát do pusy, mám je doma, sem tam si kapnu, ale je to tak jednou za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí