Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
28.4.16 17:37
@rennys1 píše:
@Pam12 no těch sladkostí jsem teď spořádala dost, jsem si říkala, že si tělo samo říká, co chce… jako 4 tabulky vyloženě ne, ale třeba jednu tabulku a 2 deli a tak no… teď jsem úplně sladké vysadila, trpím jako kráva :mrgreen: chodím od ničeho k ničemu, nic mě nebaví, nemůžu se soustředit, připadám si hrozně nešťastná a myslím jen na to sladké :( prostě absťák no :mrgreen: zítra si zavolám na diabetologii a zeptám se co a jak, jestli můžu jít znovu na to OGTT, protože takhle mi nikdo neporadí, když neznám tu druhou hodnotu…bachovky - 7 kapek pod jazyk, před a po cca 10 min nic nedát do pusy, mám je doma, sem tam si kapnu, ale je to tak jednou za měsíc.

no a jíš normálně? protože mě většinou honí mlsná, když nejsem pořádně najedená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
28.4.16 18:12

@Pam12 fakt? :mrgreen: Pravda je tá že bylinkám věřím víc než homeopatii(neodsuzuju ju ale protože sem ji eště nezkusila)každopádně sem si myslela že je homeopatie hlavně o placebo efektu :mrgreen: Ale fakt nejsu schopná ani soudit, ani radit…vím o tom kulové ;) radši už nemudruju :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.4.16 18:15
@chromecci píše:
@Pam12 fakt? :mrgreen: Pravda je tá že bylinkám věřím víc než homeopatii(neodsuzuju ju ale protože sem ji eště nezkusila)každopádně sem si myslela že je homeopatie hlavně o placebo efektu :mrgreen: Ale fakt nejsu schopná ani soudit, ani radit…vím o tom kulové ;) radši už nemudruju :zed: :mrgreen:

Hele treba je to i placebo, je provereny, ze i placebo v určitých případech funguje. Hlavně ze to funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
28.4.16 19:48

@rennys1 to znám…kvůli těhotenství jsem vysadila pravidelnou dávku nikotinu, tak to naháním taky cukrama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.16 20:02

@chromecci Dekuji jsem moc moc rada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
28.4.16 20:07

Ahoj holky, postupně dočítám, mám děsnou alergickou reakci (nejspíš na řepku) - dnes jsem už nevydržela a napsala jsem si zenaro :cert:

@Pam12 mě homeopatika nevadí :D obdivuji lidi, kteří v tom umějí chodit… já jsem dost přes byliny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
28.4.16 20:09

@PapeJ stran těch hodnot máš pravdu, i když hodně gynDr. mají z těhu cukrovky hrůzu, proto když jsou hodnoty na horní hranici, hovoří o hraniční cukrovce.. a tam opravdu na 100% funguje diétní opatření :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
28.4.16 20:28

K tomu seboroickému ekzému… u nás dost funguje (u malé je to již lepší, ale má 4 roky a stále se jí ve vláskách tvoří) - promazat olejíčkem - nejslpší běžný slunečnicový či olivový dětský olej (kupuji v lékárně) - chvilku nechám působit a jemným hřebínkem vyčešu, pak vlásky umyju šampónem a je zase na čas klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
28.4.16 20:49

@Pam12 no a o to jdeee…šak ať si to placebo klidně je, ale když to funguje na hlavu…tak je to super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
29.4.16 14:28

Ahoj holky,

dnes jsem byla na kontrole, unavená, udřená, s alergickou rýmou, poslední dobou mě chytají hrozný křeče do malých svalů na nohou… tak jsem dostala od GynDr. neschopenku, že už to prý stačí, ať malému neubližujeme, že je to celé jaksi „rozměklé“, krček sice je dost dlouhý, ale když budu pokračovat tímto tempem, tak bych mohla se svými zkušenostmi skončite v porodnici :roll:

malá má bronchitídu, manželovi jsem včera napsala antibiotika, druhá holka mi astmaticky kašle, tak jsem zvědavá kdy a jak mám oddychovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
29.4.16 14:36

Já byla dneska, malý naléhá přesně na branku, ani mu pořádně nemohla zkontrolovat hlavičku, prostě je krutě nízko, takže mám taky nakázaný klid a šetření se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
29.4.16 16:35

@marylka ty jo, tak to je docela drsne… tohoto se presne bojim já… tak fakt uplne mega odpocivam, ikdyz te chapu, ze ve tvem pripade to fak tnejde

ale ceka te vikend, tak snad to aspon trosku pujde… to mimi z ato stoji :-)
tak se drž

@Pam12 vidim, ze je to nejake nakazlive.-) ja mam zase problem, ze nejak nemuzu unes bricho :-) byla jsem dopolende ve meste a mam pocit, ze tam mam velke balvany jako ten vlk, kdyz sned karkulku.-) ale jak si sednu, tak je to dobr, e jen s emi blbe chodi, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
29.4.16 17:18

@marylka aj kurník šopa…ale tož aspoň sa to všecko doma pomalučku zklidní ;) a možeš si všechno pomalu, postupně pochystat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
29.4.16 17:28
@Pam12 píše:
no a jíš normálně? protože mě většinou honí mlsná, když nejsem pořádně najedená :think:

no jím no, snažím se malé porce a 5× denně, dneska jsem se v obchodě málem rozbrečela u buchet :mrgreen: Volala jsem si do té diabetologické poradny, řekla mě, že mám držet tu dietu, ale jak moc, to nevím, jako jestli si mám odvažovat nebo jen vysadit jednoduché i složité cukry, to se mám domluvit se svou doktorkou. Jako já se snažím to tak nějak dodržovat, ale přesně podle jídelníčku nejím, zase si říkám, když to není pozitivní, tak to takto musí stačit. Ale bez glokometru stejně nezjistím nic. Zítra máme oslavu, tak si můžu dát tak akorát vodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
29.4.16 17:31
@Pam12 píše:
Já byla dneska, malý naléhá přesně na branku, ani mu pořádně nemohla zkontrolovat hlavičku, prostě je krutě nízko, takže mám taky nakázaný klid a šetření se

jejda, ještě tak aby se mimču chtělo na svět o tolik dříve 8o tak odpočívej, vím, že je to taky za trest ten klidový režim, mě ho nakázala doktorka taky kvůli nízko položené placentě, ale zase kvůli cukrovce se mám hýbat, takže na procházky chodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí