Poradna duly
Jana Čurdová
@deflin jo? já jsem 20.7.1990 a od té doby, co jsem odešla od našich, tak je život naprosto boží
![]()
@rennys1 jizva není vůbec vidět…mě jako by císař nevadil skrz operaci a uzdravování po operaci - vadí mi kvůli tomu, že nemůžu mít těch císařů neomezený počet…kdbych už nechtěla další děti, tak bych možná taky šla na císař…i když nevím no..tím, že jsem ještě nerodila přirozeně nikdy, tak bych to chtěla vyzkoušet…ale jako plánovnaý císař naprostá pohoda ![]()
@deflin píše:
@Pam12 co se stalo s ockovanim?
od injekce po dobu čtrnácti dnů téměř celodenní řev bez možnosti utišení a jen krátké cca 10 minutové spánky aby nabral sílu a mohl řvát znova + křičení, že ho bolí strašně hlava. (poslední dávku dostal až ve dvou letech, očkovali jsme později na základě pokynů očkovacího centra, kvůli výskytu nemocí v rodině)
@Šári DE píše:řízli do tváře???
@Pam12 no jo, tak tim ze Maxika rizli do tvare, ty rizika asi beru jinaknavic planovany je urco neco jinyho nez akutni.. V pokoji jsem ho taky mela to jo… Ale idealni to pro me nebylo, radi sportujem a to omezeni je tam pote taky daleko vetsi.. A nakonec se muze opravdu stat, ze uz dalsi mimco nedoporuci, znam i par pripadu, ze kvuli jizve v dalsim tehotenstvi praskla deloha..
@deflin píše:
Ja mela taky homeopatika, ale vim, ze na rozkojeni je treb 15ch a na zastaveni tvoryb mlika je 5chnevim presne, jestli to neni naopak uz… ale mohla to pani i poplest, ikdyz to je malo pravdepodobne…zalezi na tom, co se dava a kolik se dava
nehledam to ted na netu ty nazvy tak to urcit ekomolim, ale tak nejak to bylo
ja mela tehda myslim ricnum comunis a castus agnus nebo angus
na mliko a na psychozu, byl ajsem docela hodne nervni a plačtiva
pomohlo mi to teda hodne
jo jmenuje se to ricinus communis, ale teda to dávkování na tvorbu mléka a na zastavení mléka se teda snadno splete, píšou na tvorbu 5 granulí 5CH 4× denně a na zastavení 5 granulí 30CH 1× denně
raději asi lepší nebrat nic ![]()
@deflin fakt?
a co? je šťastnej?
nebo je to taky takovej melancholickej, náladovej, přecitlivělej trouba, co si sedí na svojí rodině a základním motem je „nikam, rodina má bejt pohromadě“?
jako já
![]()
@rennys1 a ja od te doby, co se to stalo nam, vim o hodne pripadech, pred tim jsem take ani netusila, ze se neco takoveho muze stat, hodne to byva ve vlaskach… vubec to neni az tak zridka. poslu vam fotku, jak to vypadalo..
jednou bude mozna jako kluk na jizvu pysnej, ale ani si nechci predstavit, kdyby to bylo treba oko ![]()
@KKatka23 tak mě taky nejde o tu jizvu, která je vidět, ale už seš prostě jednou přefiknutá, jizvu na děloze. Já už teda další dítě neplánuji, takže mě to může být celkem jedno, jen co jsem četla od holek, tak se z císaře dostávali dost dlouho, každému to „sedne“ jinak… ale i tak doufám, že ho mít nebudu, mám nízko placentu, ale doufám, že se vytáhne.
@Šári DE píše:
@rennys1 a ja od te doby, co se to stalo nam, vim o hodne pripadech, pred tim jsem take ani netusila, ze se neco takoveho muze stat, hodne to byva ve vlaskach… vubec to neni az tak zridka. poslu vam fotku, jak to vypadalo..jednou bude mozna jako kluk na jizvu pysnej, ale ani si nechci predstavit, kdyby to bylo treba oko
jo pošli fotku, snad to tady přežijeme
no právě, to oko mě napadlo hned… jako já vím, že když říznou do dělohy, že hned už je mimčo, ale trochu více opatrnosti by neuškodilo.
@PapeJ no jo, tak když tam máš známé, to se Ti to rodí
10 minut bych taky vydržela
Já teda tlačila hodně dlouho, až už se malá dusila, tak po mě začali řvát, přiběhlo několik doktorů, poskákali mě břicho, malou doslova vytrhli ven, poranili jí ramínko, nevím, jestli by se udusila. No ještě že jí neutrhli hlavu
Teď už se tomu můžu smát že
jé tak to máš termín jako já, i když mě přesný neřekli, jednou 6.8. a pak vždy jen „začátek srpna“ ![]()
A kdy budeš mít ty výsledky z cukrovky?
@rennys1 píše:
@PapeJ no jo, tak když tam máš známé, to se Ti to rodí10 minut bych taky vydržela
Já teda tlačila hodně dlouho, až už se malá dusila, tak po mě začali řvát, přiběhlo několik doktorů, poskákali mě břicho, malou doslova vytrhli ven, poranili jí ramínko, nevím, jestli by se udusila. No ještě že jí neutrhli hlavu
Teď už se tomu můžu smát že
jé tak to máš termín jako já, i když mě přesný neřekli, jednou 6.8. a pak vždy jen „začátek srpna“
A kdy budeš mít ty výsledky z cukrovky?
Výsedky budou posílat na gyndu, tak čekám, jestli zavolají. Ale mám jít v pondělí na kontrolu, tak si myslím, že už mi volat nebudou, že mi to řeknou rovnou na kontrole. Se to za těch pár dnů nezblázní. NOjo, u mě si pak všichni ten porod chválili, že by potřebovali, aby takhle rodilo víc ženských. Navíc malá byla naprosto zdravá a v pořádku. Doktorky jásali, že stihnou vánoční večírek
Porodila jsem v 16.45. Teda mě těch 10 minut přišlo jak věčnost, ale ségra, která byla u mě říkala, že to bylo jen 10 minut
A to mi přítel zakázal tam znovu rodit, že prý budu rodit jinde
To mi řekl, když jsem jela na první prohlídku v těhu. TAk jsem to nijak nekomentovala, ale před týdnem jsem mu řekla, že budu rodit zase tam, celkem jsem čekala protesty, ale nic. Vzal to normálně. Tak jsem ráda. Jako mužskej aby mi říkal, kde budu a nebudu rodit ![]()
@rennys1 jj tak nejak to bylo a jak rikam, mi to pomohlo ![]()
@KKatka23 tak jako rak je urcite rodinny typ, ale je extrovert, studuje zurnalistiku a pusu zavre jen kdyz spi:-)