Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9349
27.4.16 08:11

@Šári DE ja vim, ze jsem to loni trenovali a docela to pak slo, ale naliskala bych si, protoze jak jsem ted tehotna je mi porad zle, tak dulezite veci opominam a toh eje hodne dulezite… navic ted pujde do prvni tridy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
27.4.16 09:25

@rennys1 ja kuuurník a pak aby SA člověk nekde vydal na výlet…šup a už si dom veze aj bonus :? Tož ať je to brzo pryč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
27.4.16 09:27

@Alouette no co já vím co ty si za otužilca :mrgreen: Na šumavě sněhu kupy…a na štěrkáči alouette :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
27.4.16 09:33

@Šári DE mám 2kamaradky co epino(u nas levnější verze aniballl)používaly a 100%doporučujů ;) já jdu do toho na 100%.v pondělí sem navíc byla na prvním předporodním kurzu a tam o tom v dobrém mluvila aj porodní asistentka ;) a že úplně nejlepší to je kombinovat s masáží hráze(za pomoci např. olejíčku saloos, který je k tomu přímo určený).obě ty moje kamarádky měly pouze jeden nebo dva kosmetické stehy…tož snáď zabere aj u mňa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
27.4.16 09:40

@KKatka23 jaké homeopatika? To mně o tom něco řekni ;) a účinkuje to aj na ty co jaktěživa neměly homeopatika v puse? Já mám doma dvě knížky o homeopatii a furt sem nebyla schopná tuto přírodní léčbu blíž prozkoumat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
27.4.16 09:58

Ta atb by me taky zajimala :)
Holky, jdu si pro radu: mala odmala trpi na seborrheu, ted se zase skrabe dost v hlave, ve vlasech. Vsi opravdu nemame, dikybohu :)
Nemate s tim nektera zkusenost? Treba nejaky sampon na to? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
27.4.16 10:29

@marylka děkuji moc za rady, dobře, budu se sladké trochu snažit omezit :oops: ale že i ovoce, to mi docela vadí, mám ho ráda a doteď mi přišlo zdravější než čokoláda, nebo spíše, když jsem snědla tabulku čokolády, měla jsem větší výčitky, než když jsem snědla půl melounu :nevim: A přece jen v ovoci jsou nějaké i ty vitamíny… a jak se pozná, kdyby se mi to zhoršilo, když už se na cukrovku podruhé nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
27.4.16 10:38

Nejlepší na mykozy je eliminovat cukr. Já v podstatě v roce 2010 čtvrt roku byla komplet bez sacharidů (hodně jsem na ty mrchy trpěla) - to znamená že opravdu žádný ovoce, žádný sladkosti, nic. pak po čtvrt roce jsem mohla zařadit jablka a meloun, sem tam hrušku. po půl roce už veškerý ovoce, ale ke klasickému cukru už jsem se nikdy nevrátila. sladím přírodními sladidly, datlový sirup, kokosový nektar, javorový - jo jsou to taky cukry, ale moje tělo je přijimá tak nějak přirozeně a od té doby jsem mykozu vůbec neměla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
27.4.16 10:41

@rennys1 TAk podle stránek tehotenskacukrovka.cz neexistují hraniční hodnoty. Buď je máš i malinko vyšší a cukrovku máš, nebo se vejdeš to těch tabulek a cukrovku nemáš. Takže pokud máš hodnoty i těsně nad tyto hranice:
Glykémie nalačno ≥ 5,1 mmol/l
Glykémie v 60. min ≥ 10,0 mmol/l
Glykémie ve 120. min ≥ 8,5 mmol/l
tak cukrovku máš a měla bys zajít na diabetologii, protože se neléčená cukrovka může zhoršovat. Pokud jsi pod těmito hodnotami, tak bych to neřešila. Cukrovku nemáš. Jenže hodně gyndařů to prostě neřeší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
27.4.16 10:43
@PapeJ píše:
@rennys1 TAk podle stránek tehotenskacukrovka.cz neexistují hraniční hodnoty. Buď je máš i malinko vyšší a cukrovku máš, nebo se vejdeš to těch tabulek a cukrovku nemáš. Takže pokud máš hodnoty i těsně nad tyto hranice:
Glykémie nalačno ≥ 5,1 mmol/l
Glykémie v 60. min ≥ 10,0 mmol/l
Glykémie ve 120. min ≥ 8,5 mmol/l
tak cukrovku máš a měla bys zajít na diabetologii, protože se neléčená cukrovka může zhoršovat. Pokud jsi pod těmito hodnotami, tak bych to neřešila. Cukrovku nemáš. Jenže hodně gyndařů to prostě neřeší :nevim:

Je já myslela, že řešíte cukrovku a asi řešíte mykozy. TAk to sorry :mrgreen: Nějak už nestíhám se orientovat v těch diskuzích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
27.4.16 10:44

Holky jak to tady čtu s těma pinďíkama, tak teda netuším, co mě čeká. Takže jako když se narodí, tak mu na něj nemusím sahat jo? (samože umýt ano) a pak v nějakým věku se musí kůžička přetahovat? Můj brácha vím, že když byl malý tak byl na obřízce, to způsobilo teda asi to, že mu ho mamka málo přetahovala? No ale když to nepůjde, tak stejně nebudu vědět co s tím :nevim:

Jinak s tím mým zánětem, chytla jsem to hned na začátku, takže si myslím, že to bude v poho, takové ty případy, kdy to nedopadne dobře si myslím, že jsou spíš když se to neléčí dlouhodobě, tedy snad…

K tomu aniballu, já si ho pořizovat nebudu, protože jsem na to četla názory holek, které teda nebyli moc dobré. Většina z nich to zkusila jen párkrát a pak je to tak bolelo, že se na to stejně vyprdli. Jako někomu to sedět může, proč ne. Já si zase říkám, proč se zbytečně trápit tak dlouho dopředu před porodem. Ano, asi je pravda, že pak je porod snadnější, ale to trápení předtím mi za to nestojí, to raději vydržím těch pár hodin/minut porodu. Ale někomu to může vyhovovat, nikomu nevymlouvám.
Jinak o těch homeopatikách jsem taky četla, některé i užívala, mám doma o tom brožurku - homeopatie nejen pro nastávající maminky, na nevolnosti a různé problémy v těhotenství, ale i právě na ten porod, tak ty si nejspíš pořídím, užíváním si bolest nezpůsobím, třeba to k něčemu bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
27.4.16 10:47
@rennys1 píše:
Holky jak to tady čtu s těma pinďíkama, tak teda netuším, co mě čeká. Takže jako když se narodí, tak mu na něj nemusím sahat jo? (samože umýt ano) a pak v nějakým věku se musí kůžička přetahovat? Můj brácha vím, že když byl malý tak byl na obřízce, to způsobilo teda asi to, že mu ho mamka málo přetahovala? No ale když to nepůjde, tak stejně nebudu vědět co s tím :nevim:

Jinak s tím mým zánětem, chytla jsem to hned na začátku, takže si myslím, že to bude v poho, takové ty případy, kdy to nedopadne dobře si myslím, že jsou spíš když se to neléčí dlouhodobě, tedy snad…

K tomu aniballu, já si ho pořizovat nebudu, protože jsem na to četla názory holek, které teda nebyli moc dobré. Většina z nich to zkusila jen párkrát a pak je to tak bolelo, že se na to stejně vyprdli. Jako někomu to sedět může, proč ne. Já si zase říkám, proč se zbytečně trápit tak dlouho dopředu před porodem. Ano, asi je pravda, že pak je porod snadnější, ale to trápení předtím mi za to nestojí, to raději vydržím těch pár hodin/minut porodu. Ale někomu to může vyhovovat, nikomu nevymlouvám.
Jinak o těch homeopatikách jsem taky četla, některé i užívala, mám doma o tom brožurku - homeopatie nejen pro nastávající maminky, na nevolnosti a různé problémy v těhotenství, ale i právě na ten porod, tak ty si nejspíš pořídím, užíváním si bolest nezpůsobím, třeba to k něčemu bude :roll:

homeopatie pro nastávající maminky je pěkná kravina :)… princip homeopatie funguje úplně jinak. Omlouvám se Marylce, která je lékařka - hodně lékařů homeopatii nesnáší. Ale mi u prcka zabírá úplně suprově, takže já na to nedám dopustit i kdyby to mělo být jen placebo jak lékaři často říkají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
27.4.16 10:57

@PapeJ řešíme oboje, takže děkuji za info. Teď se dívám do těhotenské průkazky a mám tady z oGTT napsanou hodnotu 8,32. Ty píšeš po 120 minutách 8,5, takže to bere doktorka asi jako hraniční. Ale podle Tebe teda je to negativní a můžu se cpát dále sladkým jo? :mrgreen: No né, tak já stejně sladké nedokážu vyloučit úplně, ale trošku to teda omezím… ale stejně když by se to zhoršilo, tak to nepoznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
27.4.16 11:28

@gatsby1 jsou to takove ty lupinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
27.4.16 11:44

@chromecci já jsem taky nic takovýho neměla nikdy a ani tomu nějak neholduju, ale říkám, prubnu kvůli těm holkám z květňat…myslím, že se to jmenuje Arnica Montana 15 Ch. Ale zjišťovat přesně to bude až kolem toho třicátého týdne - mělo by to jako připravit porodní cesty a zajistit lepší hojení po porodu… :nevim: jestli je to pravda nevím, ale přinejhorším vyhodím 500,–Kč :mrgreen: @gatsby1 a nestačí jí to občas vzít tím avirilem? Jako Evě se to taky furt vrací, ale ona je furt mimino, že…když vidím víc ťupek, tak plácnu aviril na hodinu a pak jdem mýt a máme zase klid…rozhodně to nemá tolik jak dřív, takže postupně to asi mizí…má prostě asi moc suchou kůži na hlavičce :nevim: @rennys1 já myslím, že když považuje mudra cukr za hraniční, tak ti ho bude kontrolovat…už třeba né tak hrozně, ale občas ti možná vezme krev a dá na rozbor pro jistotu, ne? přece ti to nenechá jen tak, to je blbost… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí