Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
25.4.16 16:34

@Alouette počkaj cérečko, ale to sů ukazatele za minulý rok :mrgreen: Letos si mosíš na měření počkat nejdřív od května ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
26.4.16 11:03

@Leli83 rika se, ze kdyz zena casto nespi v tehu, ze si o pak vynahradi po porodu :-) :-) ale ja spala minule cele tehu jak miminko a maly jeste loni spaval tri hodiny po obede v sesti letech, takze kdo vi, co na tom bude :-)
asi tolik, ze kdyz je zene zle, tak ceka holku a mi je blbe jeste ted v sestem mesici a cekam kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
26.4.16 11:52

Děvčata, jsem úúúplně blbá :zed: Sice jsem se vás ptala na to koupání, ale pak jsem hned jela k přítelovým rodičům, kde není net, takže jsem si odpovědi přečetla až v neděli večer - po návštěvě aquaparku. Asi bych tam ani nevlezla, kdybych si vaše názory přečetla dříve, ale už se stalo no. Jako byli jsme tam na celý den a já se všeho všudy koupala tak půl hodiny, dala si tampon do vody a po koupání šla hned vytáhnout a osprchovat. A přesto se dnes ráno vzbudím a… prostě zánět, tak jsem jela na gyndu a dala mi na to globulky a mast. Snad to zabere a bude to v poho, každopádně do vody už nikam nelezu. Ještě teda zvážím v létě domácí bazén, to si nedokážu představit bez něj, ale do veřejného už mě nikdo nedostane. Takže jak tady píšete o rybníku, tam bych nevlezla ani náhodou, ale ve veřejných bazénech jsem doufala, že chlor bakterie zničí… prd.
Jo ještě jen tak mimochodem mi doktorka řekla, že cukrovku mám hraniční a že mám omezit cukry - pro mě smrt. Kdybych tam nepřišla dnes s tím problémem, tak bych to jako nevěděla a jedla bych si sladké dál, říkali mě, že kdyby to bylo pozitivní, že mi budou volat, nevolali, tak jsem to brala, že je to v poho. Ale je to hraniční, tak se mám chovat, jako by to bylo pozitivní 8o ale nezavolali, nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
26.4.16 12:02

@chromecci to víš že jo, piš jak Ti „huba“ narostla, přece nebudeš přemýšlet co a jak psát, my si s tím poradíme. Já teda s tím problém nemám, čte si mi Tvůj text normálně. No a co si budeme povídat, moje brněnština jde taky asi poznat. I když já už jsem mixlá vším možným, bydlela jsem 4 roky v Praze a tam mi dali co proto, takže už odemně asi nikdo neuslyší „já su z Brna“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a přítel ten je zase úplně z jihu a tam se taky mluví jinak, takže jsem to od něj chytla, tak už ani nevím, čí jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
26.4.16 12:10

@KKatka23 napsala jsem Ti SZ :lol:

@chromecci jinak věřím, že ta nerovnoměrnost bude v pohodě, že už by to asi jinak řešili, ale chápu, že máš z toho strach, jako všichni by měli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
26.4.16 12:27

@rennys1 ty brďo…to víš že jo, globule zaberou :) kdoví jestli jsi to spíš neměla i díky tomu tamponu…tam se množí bakterie jedna radost…ono víš co, tomuse kolikrát stejně nevyhneš - podívej jak jsme tady s Lumian řešily furt ty mykózy, přitom jsme do bazénu nelezly a stejně jsme to měly :nevim: a z hraniční cukrovky bych taky se nenervovala zbytečně - je dobrý, že to víš, tak bych koukla na cukrovkářskou dietu v těhu a zkusila podle toho tak cca řídit, ale zas je super, že se podle toho nemusíš řídit moc, že klidně si občas dát něco dobrýho můžeš ;) ber to pozitivně :) za chvilku už nám to thěulkování končí a budeme mít zase klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
26.4.16 15:21

@rennys1 chudaku,to je mi te lito:-(
hodne holek to ted resi a koupily si vaginalni probiotika
tak at je brzy lepe, ja taky jedine bazen na zahrade:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.4.16 15:24

@chromecci tak driv me tam stejne nikdo nedostane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
26.4.16 16:14

Holky, já na ty mykózy trpím hodně i mimo těhotenství, v těhotenství je to fakt papu, už jsem 3× přeléčená a zase cítím, že to není úplně o. k. Beru probiotika Gynocaps, ale výsledky teda nic moc. :-(

Jinak co se řeči týče, tak já jsem úplně ze severovýchodu, takže kratky zobak, ale kořeny máme hlavně na Moravě, taťka je navíc Slovák mixnutý Maďarskem, takže mluvu nějak neřeším… :-) Mám ráda spisovnou češtinu, které se snažím držet, ale ostatní fakt neřeším, hlavně když rozumím. :-) To mám spíš problém tady u nás, nikdy jsme nemluvili tzv. „po naszymu“, takže když na mě někdo takhle spustí, mám celkem problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
26.4.16 19:07

Holky trošku něco jiného, vy co už máte chlapečky, jak to u nich bylo s přetahováním předkožky? U Maxíka s tím máme problém :zed: teď jdeme na konzultaci k dr., jestli se to bude nějak řešit… Nejde to a hned říká, že ho to bolí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
26.4.16 19:53

@Leli83 no já jsem na to začala trpět ale až od prvního těhu…a jak jsem to měla jednou, tak už se mi to vrací…jako nemůžu zas říct, že bych to měla úplně furt, ale dvakrát, třikrát do roka se zadaří :nevim: taky nechápu proč :nevim: já jsem to myslela s tou mluvou spíš srandovně, protože ono je to fakt hoodně výrazný toto nářečí :mrgreen: a tetu mám taky kousek od ostravy a to je teda taky sada, když spustí :mrgreen: :mrgreen: @Šári DE no totok 8o to už jsem slyšela…já to říkám furt, že nevím, co bych s tím fimfulínem dělala…my dáváme jen pozor, ať se do puliny nedostane bordel a jsme v klidu :mrgreen: :mrgreen: tak ať vám to dobře dopadne ;) P. S. seš fakt hustá, že seš schopná s mudrou řešit německy klidně i toto téma…jako já mám vystudovanou ruštinu a běžný virózy - chřipku, nachlazení, angínu a tak jsme se učili, ale jak bych řekla „nejde mu přetáhnout předkožka“ to teda nevím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
26.4.16 20:03

U nas to tedy bude velka zmena- doma mame sestiletou slecnu, co jde v zari do skoly, a v srpnu se ji narodi bracha. A ja vubec nevim, co si s tim bimbasem pocnu :D
@Šári DE A kolik je malemu? Vim, ze me kamaradky to minuly tyden taky resily, ze jim to nejak nejde u hosiku, jednomu budou ted tri, a druhemu az v listopadu. A ze pry jim doktorka rekla: ze do nejakeho urciteho veku se s tim nema nic delat, ze az od „nekolika“ let, ale treba rikam nesmysly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
26.4.16 20:20

@KKatka23 no jo, kdyz mas pritele cizince, tak uz se k tem slovum dostanes :mrgreen:

@gatsby1 urco je to tak, malymu ted byly 4, prave strasne moc doktoru na to ma jiny nazor. moji nejlepsi kamosky tatka tady v Nemecku je primar na detskym a jeste k tomu profesor na universite a ten rikal, cim driv tim lip, ze po 7. roce uz je to fakt dost boli po zakroku… ale bydli v Koline, takze nevidel Maxika na zivo, ted jdeme k dr. v CR, a pak to jeste budu konzultovat s dr. tady za 14 dni az pujde na 4. letou prohlidku, ta se tady totiz taky dela…

a jeste z jineho soudku :lol: v ramci pripravy na porod, slyseli jste uz o epi-no balonku? uz jsem na 90% rozhodnuta, ze to poridim… jestli s tim nekdo nema zkusenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
26.4.16 20:32

@rennys1 ať si brzo fit… taky bych spíše řekla, že to bylo tím tamponem, než vodou, taky nepomáhají studené plavky, člověk snáž přistydne,
ať si brzo fit

stran hraničních cukrů… dávej pozor hlavně na tzv volné sacharidy - slazení běžným cukrem, sladké šťávy - včetně ovocných džusů, velké množství ovoce (např. 0,5kg jahod, půlka melounu, velké pomelo 4-5 jablek a podobně), taky trochu omezit sladkosti - nanukáče, čokolády, sušenky.. uvidíš, jde to i bez toho.. něco si mlsnout můžeš, pokud tě honí mlsná.. lepší spíše ve dne - ne navečer k televizi… večer po večeři nějaký jogurt a podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
26.4.16 20:35

@Šári DE osobně zkušnost nemám (prozatím) - taky se toho trochu hrozím, obecně co nám říkali ve škole - jak píšeš názory se různí, ale je dobré to vyřešit než dítě nastoupí do školy (někdy i do školky) - kvůli hygieně a možným častějším zánětům
když to nejde volně, zkouší se to po koupání kdy se teplem kůže trochu natáhne, promazáváním, ale to často nepomáhá a je potřeba udělat minioperační zákrok, našla bych si dětského urologa, ať se Vám na malého koukne.. praktici jsou bohužel často nepraktičtí

k tomu baloku :roll: vůbec netuším co to je, až budu mít chvilku, někde se juknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí